Паническо разтройство - част 3

• 137 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, моля да ми препоръчате добър психолог/психиатър в Пазарджик. Спешно. Благодаря предварително.

аз мога да ви препоръчам в Пловдив ако имате желание

# 91
Ivap,смених лекаря и той ми изписа Велаксина. Сега спирам анафранила и от утре започвам. Ами,изобщо не съм добре,плача постоянно,замаяно ми е ,никъде не мога,а и не искам да ходя. Просто съм отчаяна.

# 92
Здравейте, моля да ми препоръчате добър психолог/психиатър в Пазарджик. Спешно. Благодаря предварително.

аз мога да ви препоръчам в Пловдив ако имате желание

Малко ще ни е трудно пътуването, но кажи все пак, като краен вариант? Благодаря.

# 93
  • Габрово
Ivap,смених лекаря и той ми изписа Велаксина. Сега спирам анафранила и от утре започвам. Ами,изобщо не съм добре,плача постоянно,замаяно ми е ,никъде не мога,а и не искам да ходя. Просто съм отчаяна.

Хей, горе главата! Ще се справиш! Замайването ти е от депресията, старай се да не му обръщаш внимание. Насилвай се да излизаш, дори ей така просто за едно кръгче. Търси си компания, не се затваряй.
Дано новото лечение ти подейства по-добре.
Ако не ти е тежко да говориш за това, би ли ми казала как започна всичко?

# 94
Всичко започна преди 13 години,8 месеца,след като родих. Започна със сърцебиене и замайване,след това започнах да плача и така...Аз съм и с депресия и с ПР. През годините съм се поддържала С АД. Много добре бях С Ефектин,но го спряха и нито един друг АД не ми подейства добре. Велаксина е аналог на Ефектина,но аз вярвам само на оригинала и затова го търся къде ли не. За съжаление го има в много държави,но аз няма как да си го набавя..... Sad

# 95
  • Габрово
Всичко започна преди 13 години,8 месеца,след като родих. Започна със сърцебиене и замайване,след това започнах да плача и така...Аз съм и с депресия и с ПР. През годините съм се поддържала С АД. Много добре бях С Ефектин,но го спряха и нито един друг АД не ми подейства добре. Велаксина е аналог на Ефектина,но аз вярвам само на оригинала и затова го търся къде ли не. За съжаление го има в много държави,но аз няма как да си го набавя..... Sad

Веднага ли започна да се лекуваш след първите симптоми? А, пробвала ли си някакъв вид психотерапия паралелно с АД?

# 96
Да,веднага започнах лечение. За съжаление съм от малък град и тук няма психотерапевт.

# 97
  • Габрово
Да,веднага започнах лечение. За съжаление съм от малък град и тук няма психотерапевт.

Плевен не ти ли е близо? Там не може да няма. На мен много ми помогна психотерапията, освен АД.

# 98
Здравейте и от мен! И аз съм с ПР от 1год и повина.Бях на лекарства 8 мес.Чувствах се страхотно 2-3 мес и след това започнаха леки ПА,но определено аз си ги предизвиквам.Знам ,че в момента не съм за лекарства ,а по-скоро за психолог.Ако не си мисля за страховете си,а за това,че съм излекувана -ще бъда ок.Но в определени ситуации,изплуват неприятни спомени за ПА и тя на момента настъпва...Търпя и се боря с това всекидневно-казвам си "до сега съм преживяла толкова..и тази ще мине".Имам вярата,че колкото повече се подлагам на изпитания,толкова по бързо ще се справя и атаките ще отшумяват.Надявам се подходът ми да е правилен.Консултирала съм се  с лекар и ми каза,че ако започна да не овладявам ситуациите,да се обърна към специалист.Лекарствата определено помагат,но до едно време......после идва ред на психиката да се справи.

# 99
Lirena как си?Пиеш ли Велаксин?Сигурна съм че ще се справиш ще видиш,за това лекарство за което говориш,което ти е помагало ама го няма,мога да попитам в АНГЛИЯ имам приятелка там,ама по добре да пробваш с това което са ти изписали.Успех милички,дано преодолеем тази гадост......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 100
Ох,миличка,много искам да си намеря Ефексора. Проверих,има го в Англия,даже имам и рецепта на английски,но как да стане? Имаш ли някаква идея. Аз нямам познати там,просто лекарят провери и каза,че го има. Също и в Гърция, Турция, Канада, Италия,но просто нямам никой близък. А дали може да се изпрати,след като е лекарство.?Ще ти бъда благодарна,ако можеш да помогнеш. Hug  bouquet

# 101
лирена аз имам идея в форума има фирми които пазаруват от Англия дрехи мисля че няма да ти откажат те са четери и са на българи все един ще ти свърши работа пробвай.

# 102
Дай ми координати на тези фирми,ако обичаш.Ще съм ти много благодарна. Ако искаш пиши ми на лични. Hug

# 103
Аз ще проверя дали го има в турция и англия и ако го има ще го купя ама дали ще искат рецепта там незнам,ако искаш изпрати ми рецептата и с нея да го вземем,аз пътувам до турция често и до гарция ще го взема,а ако го няма моята приятелка живее в англия да пробваме от там да вземем,няколко броя,как да го направим с таз рецепта кажи?

# 104
Ох,миличка,ще ти бъда много благодарна. Мога да ти я изпратя с куриер. Трябва само да ми дадеш адреса. Ти кога ще ходиш в турция или Гърция?Ако искаш.пиши ми на лични.Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт