Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?

Напоследък ми е време на европейско кино и японско, т.е. по-далече от американския стил филмови продукции... Специално "Коко преди Шанел" ми беше по-трудно да следя, защото много бързо се сменяха надписите, не винаги успявах да ги прочета, но - нищо, ще свикна, разглезила съм се с израелските и с американските филми, в които и да не прочета надписите, чувам какво си говорят и нямам затруднения да разбера...
Историята на Коко Шанел е забележителна, беше ми много интересно, вдъхновява за много неща, такава силна жена + френска красота на актрисата Audrey Tautou

мисля, че е филипинка...) - Джей Лин. Миналата седмица установих, че не всички от заобикалящите го одобряват връзката му, а той е човек, който много се влияе от хорското мнение
На записа от сватбата ни казва нещо като "Умирам да имам нещо толкова красиво в живота си, каквато е вашата любов"... и доста ми домъчня за него и за реакциите на връзката с това момиче
За филипинката ще бъда честна. Аз лично нямам предразсъдъци , НО народа наоколо знаеш, че гледа на филипинците като на прислуга , детегледачки , болногледачки, дом. помощници , чистачки или както щеш ги наречи. Момичето може да е инжинер , но видът и ще буди асоциация на болногледачка на някой старец , която е хванала момъка , за да се уреди . На момъка пък - леко заблуден ще сметнат. Ти знаеш , не е ново. Мнозина ще си замълчат с усмивка , ще се правят дори на любезни (даже свръх) , което още повече дразни , защото личи колко се опитват да си прикрият истинските мисли (които може никогада не споменат ). Няма да украсявам нещата по тоя въпрс. Няма и да разтягам много локуми. Няма нужда . За филма - бих искала да го гледам , но френски не разбирам , а иврит няма да смогвам да чета така бързо както казваш. Интерсно ми стана. Може да се опитам да го сваля филма от Замунда с БГ надписи. Ако някой го намери - цъкнете. Кога ли ще седна пак на компа аз пък!
Дано, дано не се налага да събираме

.

)Както и да е...