Всеки момент очаквахме най-лошото да се случи.Една вечер около 22ч. ми стана едно тягостно,свито,страшно.Усещах,че татко си отива.А той беше на 42 км. от мен в КАРИЛ.Тогава се обадих на тогавашният ми приятел да излезем,защото вече не издържах от напрежение
В 22ч. точно ми стана още по притеснено и неволно си погледнах часовника и запомних часа.Прибрах се,легнах си и на сутринта нашите ме събудиха с тъжната новина
.Когато донесоха ковчега,забелязахме,че едното му око не е напълно затворено и на самото опело имах чувството,че ме гледа.Когато всички минаха покрай него да се сбогуват,окото му се затвори напълно.Всички присъстващи го забелязха.Вечерта със сестра ми спахме в една стая.Срещу нас има гардероб.А на гардероба баба беше закачила някаква торба.От прозореца се промъкваше малко светлина от уличното осветление .Аз се бях загледала в торбата и там беше образът на баща ми,само лицето,но някак издължено
Колкото пъти се събуждах,толкова пъти го виждах.На сестра ми нищо не казвах,за да не я плаша.Аз самата много бях се ошашкала.На сутринта,сестра ми без да и казвам нищо,сама сподели,че е виждала същото като мен.А в торбата се оказаха снимки от мозъка на баща ми.А леля ми нея нощ е спала на неговота легло и е усетила полъх и целувка по бузата си.А той нея много я обичаше.

!Започнах да чета от трета тема,ама много сте писали и реших да пиша преди да съм изчела всичко.
.Ако беше пак вън щях да си помисля че е двор с гадинки и т.н.,ама вътре в хотела и от толкоз хора два пъти все на мойта глава...Някой знае ли какво може да вещае това,че от тогава все ми е притеснено.Ходих да ми леят коршум,но жената каза че не съм уплашена и оловото е чисто.
Не го приемам за странно, а за случайно.
Препоръчани теми