Случи ми се нещо странно - V

• 129 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
днес за първи път видях жена да даде път на пешеходец.

темата за сънищата е по-нагоре Joy

# 196
  • София

Известно е, че жените са много по-толерантни шофьори от мъжете. На мен винаги жени ми спират на
пешеходни пътеки, пускат ме да мина с колата. Аз също винаги спирам.
Или извинявай- ти си излязъл от твоя нарцисистки мъжки свят и си обърнал внимание, че е било жена
зад волана. Гледай повече и ще видиш, че предимно жени спират  Twisted Evil

Иначе напоследък нищо странно не ми се е случвало.

xenia: Това, че си спряла един сайт съвсем не означа, че ноговия процес се е спрял. Някъде има background процес, които върви
и му трябва повече време да се спре.

# 197
  • Galaxy 13197853088

Известно е, че жените са много по-толерантни шофьори от мъжете. На мен винаги жени ми спират на
пешеходни пътеки, пускат ме да мина с колата. Аз също винаги спирам.
Или извинявай- ти си излязъл от твоя нарцисистки мъжки свят и си обърнал внимание, че е било жена
зад волана. Гледай повече и ще видиш, че предимно жени спират  Twisted Evil

Иначе напоследък нищо странно не ми се е случвало.

xenia: Това, че си спряла един сайт съвсем не означа, че ноговия процес се е спрял. Някъде има background процес, които върви
и му трябва повече време да се спре.

грешиш. аз като дългогодишен пешеходец и по-малко шофьор имам достатъчно наблюдения ...
жените рядко дават път на кръстовище, да не говорим да дадеш път на някой който ще прави ляв завой ...
може би са свикнали че другите трябва да им дават път и да ги чакат ... не знам. 3 пъти щяха да ме сгазят на пешеходна пътека все жени и до сега нито една не е спряла за да премина. ела да караш тук и може да си променя мнението.
а иначе , да жените са по-внимателни не го отричам.

# 198
Тя сигурно е от темата за младите шофьорки- онзи ден почти им направих забележка,че само мъже ми правят път, явно са си взели поука  Wink  Joy

# 199
разводнявате темата Crossing Arms

# 200
така е Морска   

# 201
  • област Софийска
Прясно, прясно от днес.
Днес имам рожден ден. Сънувам през нощта, че кумът ми се обажда и ми честити рождения ден, пожелания и т.н. На сутринта се обажда кумата (те в момента са на морето и няма да се видим) и пита: "Получава ли съобщение за РД от Пламен (кума)?" Казвам не, защо? Тя вика: "Ами, той се опита три пъти да ти изпрати през нощта съобщение, но все му даваше, че съобщението не е получено". Е, явно по един или друг начин съм получила поздравленията му...

# 202
  • Mонтана
Прясно, прясно от днес.
Днес имам рожден ден. Сънувам през нощта, че кумът ми се обажда и ми честити рождения ден, пожелания и т.н. На сутринта се обажда кумата (те в момента са на морето и няма да се видим) и пита: "Получава ли съобщение за РД от Пламен (кума)?" Казвам не, защо? Тя вика: "Ами, той се опита три пъти да ти изпрати през нощта съобщение, но все му даваше, че съобщението не е получено". Е, явно по един или друг начин съм получила поздравленията му...
като 4ета подобни неща настръхвам!!!

# 203
Сънувах страшно бруталния сън. В началото беше обещаващо - разни кончета, приятели, пътуваме за море, времето е чудесно. Изведнъж се изви една буря, премина в торнадо и нашата кола не успя да го избегне. Фунията ни погълна, усещането е, че ти минават 2000 волта електричество. Тресеш се, нищо не чуваш и виждаш, клетките ти все едно се разпадат и изведнъж Край - тишина. Събудих се и се тресях цялата, гърдите ме болят и съм настръхнала. Отвратително чувство, точно някаква смърт почувствах.

# 204
ДРЪН-ДРЪН

# 205
Благодаря на този,който е създал темата  Hug
Моят живот винаги е бил странен,винаги са се случвали странни неща.Знаете ли аз съм много вярваща във Бог макар и да не го показвам пред другите.
Преди да направим 40 дни на дядо ми го сънувах много често..той не вярваше в бог.Последния път ,когато го сънувах мисля,че беше на 40тия ден или преди 40тия,сънувах го с по-дълга коса/на опашка/ мама и баба го извикаха и той се появи у нас всички бяха със някаква "антена" за да могат да се свържат с него.Аз,когато се появих се уплаших,беше ме страх да го докосна ,но го прегърнах..след това го попитах "Дядо,има ли Господ?" а той ми отговори "Да,има".
Дядо ми преди да се родя е бил паралезиран и всички доктори му казвали,че ще си остане така,няма да се оправи.Дядо ми и баща ми ходили всеки ден няколко месеца преди да се родя при един ясновидец,който му правил масажи на краката и дядо всъщност се оправил.Татко носил снимка на мама в себе си за да и гледа,а тя тогава била бременна във болницата и чакала всеки момент да се родя.Ясновидеца познал ,че ще съм момиче,килограмите ми,и казал,че аз ще съм много особен човек..и ако пренебрегна мързела от мен може да стане голям човек.Всички доктори твърдяли,че ще съм момче,когато дядо и татко отишли в болницата вече знаели ,че съм момиче.
Момичета имали ли сте чувството,че някой умрял ваш близък или роднина докато спите се е "намествал" при вас,или се е "вселявал" ако мога така да се изразя във вас?Защото това се случва при мен почти всяка вечер,сякаш леглото ми се мърда или "нещото" във мен все едно съм на някоя люлка..ужасно е,чувствам,че полудявам  Cry аз съм много страхлива..и понякога си мисля ,че ако остана сама и извикам господ или дядо ще се появи..може би е плод на въображение не знам..но силно вярвам във такива неща.Благодаря ви за тази тема,тук за пръв път споделих и се чувствам малко по-спокойна Hug

Имам касетка от кращенето ми,доказателство за това,че майка ми и баща ми не лъжат за това,което се случи...така Значи аз съм била много "ревлива" и не спирах да плача по време на кращенето,опитваха се да ме успокоят,но аз не съм спирала до рева докато не отидохме до иконите..аз не съм знаех кой е Иисус и коя е Богородица..но щом се доближихме до иконите аз спрях да плача и ги целувах всичките.Когато гледам касетата и видя този момент наистина се чувствам по-особена..все пак бебе от къде ще знае за съществуването на бог.Майка ми също ми е разказвала,че като всяко дете съм имала въображаем приятел и някой ,който тя не вижда..само,че този мой въображаем приятел не е бил кой да е а Господ.Мама казва,че винаги съм я викала да го види но тя не го виждала.Спомням си също една вечер,когато спах и се обърнах на другата страна имаше дългокос мъж на леглото ми,който ме галеше..много се уплаших тогава.Спомням си и една друга случка,когато се карахме с баба  - тука вече като голяма.Обиждаме се..беше страшно,ние всъщност се мразим както и да е.Та както се карахме и обиждахме пред мен изведнъж като гръм от ясно небе се появи една много блестяща бяла светлина и един мъж облечен в бяло ,който ми се скара дори ми знаеше името..скара ми се в буквалния смисъл а аз забравих за сдърпването с баба и се завих през глава.След малко я попитах чу ли това,а тя не знаеше за какво става въпрос..изглежда само аз съм чула това..супер ми е странно от тази случка..

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 19:17 от Фобия

# 206
Аз имам необичайни случки не смразяващи но някак твърде "подредени" newsm78
Преди няколко години сънувах сън ,в който една приятелка ми показва как се чисти някаква риба ,аз не обърнах кой знае какво внимание на съня ,но така стана че след седмица  бяхме семейно на гости на същата приятелка и съпруга й беше донесъл риба ,която за първи път виждах ,тогава всичко от съня се повтори толкова ми беше странно ,тя ми показа как се чисти тази риба  newsm78
Другата  странна случка е от студентските ми години ,явявам се на изпит (не помня за кой път )на който в нашия институт се пишеше 2 или 3 ,други оценки нямаше ,като до тройката се стигаше около 10-то явяване ,много колеги нямаха място в книжките за вписване на двойките ,този изпит беше много важен за мен ако имах 2-ка трябваше да прекъсвам ,макар  че не съм силно вярваща реших сутринта преди изпита да мина през една църквичка и да запаля свещ и се помолих с мои си думи ,не определена молитва ,изпита беше на два етапа , и за мое учудване минах доста лесно още на първи етап имах оценка ,дори изпитващата ме попита ако искам по-висока оценка да продължа ,а аз от щастие онемях  Grinning
След тази случка реших да прочета библията и се чудех откъде да си я взема тогава  срещнах  един познат-пастор дори не помня точно към коя църква и аз споделих с него какво ми се случи ,а той отвори куфарчето си и ми подаде една библия и ми каза :-Аз се чудех за кой е тази библия-(последната останала в него ),тя била за тебе  Simple Smile

# 207
FEN мила тази случка с библията много ми хареса  Hug

# 208
Здравейте,

Отдавна чета тази тема, но все отлагах  "разписването" си в нея.... При мен странни неща се случват в съня ми (обикновено сънищата ми показват неща, които ще се случат в рамките на 2-3 месеца)... смея да твърдя, че имам и изострена интуиция - колкото пъти не съм постъпила така, както усещам, че трябва да направя - толкова пъти съм сгрешила.....
Беше през лятото на 2003, аз - на студентска бригада в Англия. Една вечер, всички сме си легнали - 6 момичета бяхме в стаята - аз, още една българка и 4 рускини. Аз сякаш съм в полусънено състояние и съм се обърнала с лице към стената. По едно време сякаш вратата се отвори леко, една червенокоса жена влезе в стаята (много приличаше на една от супервайзорките) и сложи ръка на гърба ми. Не можех да мръдна и усещах някаква болка, не можех и да извикам - все едно бях парализирана и имах нещо в устата си. Съзнателно се опитвах да произнеса името на другото момиче от България (Мая се казва), но не можех...усещах само "м" да излиза от устата ми....След известно време тази жена изчезна и аз вече можех да се движа, но усещах болка все още......Явно Мая е чула, че се опитвам да кажа нещо, защото на другата сутрин ме пита дали си спомням нещо да се е случило вечерта.....разказах й за усещанията си... а тя ми каза  - "Нямаше никой в стаята, но ти сякаш се опитваше да кажеш името ми...."
Няколко дни по-късно въпросната супервайзорка (която беше българка, но останала от предишна студентска бригада в Англия) беше дошла в стаята ни и като ме видя на кое легло съм ми каза - "Когато аз дойдох в тази ферма, спях на същото това легло..."

# 209

Общи условия

Активация на акаунт