Случи ми се нещо странно - V

• 129 394
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам доста странни случки, но сега се сещам за една. Преди около 10 години майката на най-добрата ми приятелка беше болна от рак. Една нощ, точно се унасям и някакъв странен леден полъх премина през лицето ми за част от секундата. На другия ден ми се обади приятелката ми, че майка и е починала през ноща.
Онзи ден ми беше лошо и си тръгнах на обяд от работа. Прибрах се и си легнах. Сънувам по едно време, че нещо се бори да влезе в мен, а аз като че го поглъщам през устата и се опитвам да го преглътна. Странно ми стана. Случвало ли ви се е нещо подобно?

# 181
Виждам на предната страница, че на Raliva й се е случвало нещо подобно. Сигурна ли си, че не си си въобразила, звучи ми точно като сцена от хорър?  А с приятелката си сподели ли го?

Иначе да си призная и аз понякога усещам полъх в затворено помещение, или все едно някой ме докосва, но ... не знам. Rolling Eyes

# 182
Виждам на предната страница, че на Raliva й се е случвало нещо подобно. Сигурна ли си, че не си си въобразила, звучи ми точно като сцена от хорър?  А с приятелката си сподели ли го?

Иначе да си призная и аз понякога усещам полъх в затворено помещение, или все едно някой ме докосва, но ... не знам. Rolling Eyes

Да, но в моя случай се опита да влезе някъде в областта на слънчевия сплит. Иначе никакви полъси не съм усещала.

# 183
Точно в областта на слънчевия сплит усетих нещо, все едно нещо ме блъсна. А след това се опита да се набута през устата ми.
Анн Шърли - не съм и го споделяла. Тя беше много растроена тогава, а по-късно си развалихме отношенията.

# 184
Да. Понеже аз си мисля, че при положение, че ви се случило това, което предполагате е възможно целта да е била това преживяване да се сподели и така да се осъществи контакт... newsm78 Е, няма как да разберем. Laughing

# 185
  • София
Juli_M , ние имаме същата лампа и тя се включва, ако наблизо е предавателят на бейбифона! Със сигурност е така, защото дълго време се чудех от какво се пали и гаси сама тази лампа, докато не го установих с проба.
Нищо лошо не казвам, просто информативно.

# 186
запис аз имам малко странни истории ама не ми се разкажат че пак няма да мога да спа!  Rolling Eyes

# 187
  • Murcia, Spain/Ruse
Пуффи,разкажи ни когато мислиШ че няма да те е страх,молим те Praynig

# 188
  • Кьолн
Пуфи, и аз чакам. За сега нямам истории. Дано вече никога нямам. Praynig

# 189
Пуфи, разкажи им това, което писа на мен на ЛС Simple Smile, разбира се и другите истории. Hug

# 190
Пуфи, разкажи им това, което писа на мен на ЛС Simple Smile, разбира се и другите истории. Hug
Пуфи, сподели и с нас Praynig

# 191
Juli_M , ние имаме същата лампа и тя се включва, ако наблизо е предавателят на бейбифона! Със сигурност е така, защото дълго време се чудех от какво се пали и гаси сама тази лампа, докато не го установих с проба.
Да, наистина се е случвало лампата сама да светне, но нали знаеш, че лампата е на степени. Странно беше, защото се включи няколко пъти един след  друг и то изреди всички степени не светлината. Иначе някой път се случва лампата да светне сама, но не и да смени степените на светлината.

# 192
  • София
Да, наистина се е случвало лампата сама да светне, но нали знаеш, че лампата е на степени. Странно беше, защото се включи няколко пъти един след  друг и то изреди всички степени не светлината. Иначе някой път се случва лампата да светне сама, но не и да смени степените на светлината.
На нашата и се случваше точно изреждане на степените, всеки път, щом бейбифона се включи следва съответната степен на лампата.

# 193
  • Galaxy 13197853088
днес за първи път видях жена да даде път на пешеходец.

# 194
днес за първи път видях жена да даде път на пешеходец.
Ей това е много странно наистина!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт