Случи ми се нещо странно - V

• 129 775
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Е , на мен пък ми се случи нещо, от което по-скоро изпитах срам от закачките на приятелите си, отколкото страх. На гости при един приятел сме, говорим си, той редовно си пъха дистанционното в джоба  и за да се пошегувам го пъхам в джоба си, от там тръгват едни закачки и на шега го слагам под полата си Simple Smile като веднага го махам и му го връщам. След 1 час си тръгвам и няма и след 15 минути ми звънят да ме питат дали не се бъзикам и не съм откраднала дистанционното. За всеки случай, шашната проверявам джобовете си (сигурна,че  не е в мен, но знам ли ... ) проверявам дамската си чанта няма го. Минаха един два месеца, дистанционното го няма. Търсихме го навсякъде, жената, която чисти апартамента му също се беше скъсала да го търсии, няма и няма. Всички си мислеха, че аз съм го взела и си правя майтап, при което обяснявам, че изобщо нищо смешно не виждам и не знам що за майтап би било това. След 2 месеца отивам пак  на гости, тръгвам си и какво мислите? След 1 ден приятеля ми се обажда и казва, че е намерил дистанционното точно там където съм седяла, под възглавницата.(лично аз бях проверявала там поне 10 пъти, той-също). В какво ли не ме обвиниха, дори си мислех, че си правят шега с мен, но съм сигурна, че не си. Чувала съм, че астралното тяло понякога си прибира неща, които по-късно ще му потрябват, но не мисля, че е било това. Другото, което обмислям е дематериализациа. Лудо, а?

# 391
Лудо,да.... Wink

# 392
Здравейте,
И аз да се включа в тези "луди" истории. Братовчетка ми като малка 2-4 годишна редовно разказваше наляво и надясно, как е загинала с майка си в катастрофа. Хората гледаха  Shocked След това спря, и даже не си спомня.
Аз редовно чувам нещо като шепот Embarassed ... и никак не ми е весело. Случвали са ми се и разни странности, ама няма да разказвам сега, че е време за сън и не искам да си избистрям минали странности. 

# 393
  • Murcia, Spain/Ruse
чакаме да разкажеШ Praynig

# 394
Здравейте:) наскоро и на нас с мъжа ми ни се случи нещо интересно Звучи смешно, повечето ни познати даже ни подигрват. Преди около 9 месеца си купихме апартамент и се нанесохме. Естествено с цял куп покъщнина...отлично помня как имах поне 10 малки лъжички. Преди около месец- два забелязах как те изчезват и стават все по малко, докато не се изпариха съвсем. Стана ми страно, но не обърнах внимание, рових навсякъде, а и апаратмента не е заринат с шкафове и чекмеджета където могат да се скрият. След тях почнаха да изчезват и големите лъжици, даже бяха останали само 2, и така предпазливо съм ги наблюдавала, да не вземат и те  да изчезнат някъде. Сестра ми се пошегува, че вероятно имаме домашен дух, те така криели покъщнина. Хванах се да се разровя в нета и намерих статия точно за тези домашни духове. Хем ни е забавно като се сетим, купихме си нови прибори..но ако и те започнат да изчезват, незнам тогава Confused

# 395
  • Sofia
Дано не изчезват.
Аз мога да разкажа още една история. Миналата година на Рождения ми ден, бяхме в Лагуна в София. Прибирайки се, минахме през "Дианабадска-та" горичка. И изведнъж пред колата премина сянка. Затоворих очи изтръпнала, че туку що приятелката ми ще бутне човек. Тя изпищя, приятеля и изпищя, а ние с моя приятел стояхме на задната седалка и гледахме. Обърнахме се и нямаше нищо, сянката беше изчезнала, не бяхме бутнали никой и всичко беше наред. И до днес и четиримата недоумяваме - какво беше това? Шега на ума ? Шега, шега, ама и четиримата ли не сме у ред? Сянка от човек? А къде беше човека? Някой чувал ли е за някаква сянка?

Знам още една история, която не се е случила с мен, а с моя приятелка. Потвърждение за верността и е параклиса пред дома им . Много брутална история. Освен приятелката ми, съм я чувала и от готвачката, която работи при нас и живее срещо мястото на случката. Преди може би 7-8 години дядото на моята приятелка починал. От тогава по улицата всяка вечер се разхождала някаква сянка. Плашела хората, като минавала покрай тях. Огънят в камината на моята приятелка сам се палел. Кълне се, че нямалко жар, а цял ден изхвърляли там отпадъци - кутии от вафли например, листове и вечерта огъня пламвал. (понякога) Една сутрин, когато се събудила усетила сякаш някой седи до нея на леглото, то било леко хлатнало и чаршафа леко измачкан и чувала сякаш приглушено ръмжене. Много се изплашила. Чували стъпки по тавана и обичайните хоррър глупости. Не знам къде са ходили и кой им е казал, но сега пред тях има малко параклисче и от тогава нямат проблем с неканени гости! ...

Последна за момента :
Приятелят на майка ми почина преди 4 месеца. Тя ми каза, че една сутрин, когато и било много тежко някой почукал на прозореца и. (няма как да се качи човек, защото е високо, а и няма как да е било птиче, защото е било обичайно почукване - чук, чук! Това по-скоро я успокоило отколкото изплашило. Каза също, че понякога вечер усеща как някаква енергия минава на краката и, подобно на начина, по който той е лягал в леглото до нея. Каза, че е усещала как сякаш той е до нея. Това беше до 40тия ден. От тогава не ми е споделяла, не обича да говори по темата. Много и липсва. На мен също ! Обичам те , мамо !!!

# 396
Някъде в предните теми имаше линк към саѝт, в които четох подобна история каквато ви се е случила на вас с колата,само,че човекът е видял момиче,което махало за помощ... историята беше много интересна ,ако я намеря ще ви я покажа. В краина сметка, обаче се оказало,че на същото място е починало при катастрофа това момиче и когато духът не се примирява със смъртта и неможе да премине от другата страна си обикаля там покраѝ мястото и търси помощ.

Друго се сетих Mr. Green Преди време телефонът ми изчезна също толкова мистериозно, както вашето дистанционно,бях го оставила на дивана в хола и повече не го видях Rolling Eyes Обърнахме цялата къща да търсиме и така и не се появи и до днес( вече може би 4 години)
Държа да кажа,че нямаше външни лица да ми го открадне някоѝ примерно,просто изчезна Confused

# 397
Това с изчезването на лъжичките и големите лъжици и на мен ми се е случвало.Купихме си нови.Но един ден забелязах как мятам лъжичката в мивката,после по инерция беля картофи върху нея и с обелките (щото са множко) без да искам изхвърлих лъжичката в кошчето.. Embarassed..Така си обясних изчезването на малките лужички.По въпроса с големите ми беше по-трудно-намерих 3 зад печката,а останалите и до ден днешен са в графа"издирва се"..
Относно "виденията" по време на нощно шофиране с преминаваща сянка - имах и такъв случай..Жена в бяло,мина през колата все едно вятър духна вътре..Бях сама и беше доста късно..прибирах се към квартала с колата и доста страшно ми стана за секунди.Направо сърцето ми се преобърна( а никак не съм от страхливите)..Набързо го квалифицирах като "шега на ума" ми и се постарах да забравя случая...

# 398
много ми е интересно да ви чета, и малко сташничкоо

# 399
  • Sofia
Някъде в предните теми имаше линк към саѝт, в които четох подобна история каквато ви се е случила на вас с колата,само,че човекът е видял момиче,което махало за помощ... историята беше много интересна ,ако я намеря ще ви я покажа. В краина сметка, обаче се оказало,че на същото място е починало при катастрофа това момиче и когато духът не се примирява със смъртта и неможе да премине от другата страна си обикаля там покраѝ мястото и търси помощ.

Друго се сетих Mr. Green Преди време телефонът ми изчезна също толкова мистериозно, както вашето дистанционно,бях го оставила на дивана в хола и повече не го видях Rolling Eyes Обърнахме цялата къща да търсиме и така и не се появи и до днес( вече може би 4 години)
Държа да кажа,че нямаше външни лица да ми го открадне някоѝ примерно,просто изчезна Confused
Странни неща се случват. Дематериализиране - ехех Simple Smile Духове ... мен толкова ме е страх, че  вече ми опротивя този страх и ми писна да му обръщам внимание !

# 400
  • Варна
По темата за изчезналото дистанционно имам теория. Mr. Green Някой от другите гости е взел дистанционното на майтап, после може да му се е сторила тъпа шегата и тайно да го е върнал.  Peace

# 401
По темата за изчезналото дистанционно имам теория. Mr. Green Някой от другите гости е взел дистанционното на майтап, после може да му се е сторила тъпа шегата и тайно да го е върнал.  Peace

А може и домакина да го е намерил много преди момичето да иде пак на гости в тях,но си е мълчал за маѝтапа Grinning

# 402
ИМАМ НЯКОЛКО СТРАНИ ИСТОРИЙКИ НО ЩЕ ПИША ЗА ЕДНАТА ,КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ БЯХ НА РЪБА ДА ПОЛУ4А  УДАР НА 15 ГОДИНИ ooooh!И НЕ САМО АЗ  ,А И ДРУГИТЕ:ТА СЪБРАЛИ СМЕ СЕ  КОМПАНИЯ  ВЗЕЛИ СМЕ СИ  БИРИ4КА И С КОЛАТА ОТИВАМЕ  В ЕДНИ ПОЛЕТА  БЛИЗО ДО БРЕГА НА ЕЗЕРО  ДА ПИЙНЕМ  ooooh! НАСТАНЯВА МЕ СЕ НИЕ   И ИДВА ПАЗА4А ПОКАНИХМЕ ГО НИЕ И  ТОЙ ПО4НА ДА НИ РАЗПРАВЯ РАЗНИ СЛУ4КИ ДЕТО МУ СА СЕ СЛУ4ВА ЛИ ЗА ЕДНА ЖЕНА  ДЕТО Я  БИЛИ УБИЛИ  ТАМ  ПРЕДИ ГОДИНИ  ,КАКТО И ДА Е  РЕШИХМЕ ДА ТРЪГВАМЕ  И ИЗВЕДНЪЖ КОЛАТА СПРЯ  НИ НАПРЕД ,НИ НАЗАД  МОМИ4ЕТАТА  ЕСТЕСВЕННО  СИ ПОМИСЛИХМЕ ,4Е МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ  НИ ПЛАШИ  И ПО4НАХМЕ ДА ИМ СЕ КАРАМЕ . ДА АМА ОСВЕТЛЕНИЕТО СЪЩО СПРЯ НИ ФАРОВЕ ,НИ ВЪТРЕ ЛАПИ4КИТЕ  И  ВИДЕМУ ИЗПЛАШЕНИ ВЕ4Е И МОМ4ЕТАТА   ПО4НАХМЕ ДА ИЗПАДАМЕ В ПАНИКА  И ТО ОСОБЕДННО КОГАТО НА СРЕЩА ЗАБЕЛЯЗАХМЕ ДА ВЪРВИ ЖЕНА ИДВАШЕ МИ ДА УМРА   КОЛКОТО ПО-БЛИЗО ИДВАШЕ  ТАКА МИНА ПОКРАЙ КОЛАТА БЕЗ ДА ПОГЛЕДНЕ  НЕ СЕ И ВИЖДАШЕ ЛИЦЕТО    ,А ПЪК МОЖЕ БИ МЕН МЕ Е БИЛО СТРАХ ДА СЕ ВГЛЕДАМ В НЕЯ      ,НО КАТО ОТМИНА НА ОПРЕДЕЛЕНО  РАЗТОЯНИЕ ЗАД НАС  ИЗ4ЕЗНА ,А КОЛАТА ПРОРАБОТИ И НИЕ ГАЗ  ЗА ГРАДА  .НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ , НО  АЗ НИКОГА ПОВЕ4Е НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ ТОВА ПАК Naughty

# 403
Снощи гледах Shutter ("Бленда") и осъзнах, че много често на мои снимки се появяват подобни "явления" като тези от филма. Без лица, фигури и т.н., но същият тип странна светлина присъства на почти всяка десета снимка, която имам - и тези, правени със старите фотоапарати с лента и тези, правени с цифрови машинки. Принципно бих счела, че съм некадърен фотограф, но в случая се касае не само за снимки правени от мен, но и такива, на които други хора са ме снимали. Сега ме гложди идеята да си прехвърля всички подобни фотографии и да се вгледам по-внимателно в "светлинните" петна, но ще видим.  newsm43

Предпочитам да мисля, че ако светлината изобщо е плод на паранормално явление, то явлението е от позитивен характер.
тези светещи топки ги гледах по едно предаване,те са остатъци от енергията на духовете,колко повече топки има толкова повече духове има на мястото #Crazy

# 404
Хайде и аз да разкажа нещо. Едно лято съм при баба си и дядо си.Беше неделя.Вечерта към 19:00-20:00 баба ми влезе да се къпе,а аз бях много гладна и не ги дочаках.Баба ми беше направила баница за закуска и беше останала.Реших да изям нея седнах на масата и започнах да се храня.Чинията ми се отмести САМА ... Понеже много се изплаших реших да отида в хола при дядо си .. след 15 минути някъде отидох в кухнята и баницата я нямаше. #Crazy #Crazy

Друга такава случка.Докато спа.Събуждам се и отидох да wc. Понеже огледалото ни е точно срещо вратата когато излизах видях мъж.Кой беше този мъж незнам,стъписах се и го гледах обърнах се и нямаше нищо погледнах в огледалото и мъжът си беше там ... Изтичах бързо и си легнах.Завих се и това беше.  newsm78 newsm78

Имам още такива ,но няма да ви отекчавам повече  Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт