Случи ми се нещо странно - V

• 129 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Някои много филми гледат  Whistling

# 406
# 407
Някои много филми гледат  Whistling

Може и да не са филми,тук имаше подобна история за местещи се чаши и предмети и накрая маи дух на младо момче се оказа, което искало да предпази момичето което било свидетел на всичко от нещо лошо.Не помня историята ,но е имало и други свидетели,иначе момичето е мислило ,че полудява.

Преди години в едно близко селце до моя град имаше подобна история в една къща. Бабата била с внучето си и то понечило да седне на някакво столче и столчето се преместило само(така няколко пъти),след това  на другия ден  кора с яѝца се изпочупили пред очите им Rolling Eyes имаше и още нещо ,но не помня какво точно.Хората бяха много уплашени,викали и полиция ,и във вестника писаха.
Така,че аз сам склонна да вярвам,че всичко може да се случи,но невярваме докато не го видиме със собствените си очи. Peace

# 408
Ако някой се интересува, може да попрочете за полтъргайстите. В почти всички случаи се появяват, когато в къщата има тийнейджър, най-често от женски пол - явно бушуващите хормони и неконтролираната и неуравновесена младежка енергия имат нещо общо... Simple Smile
На мен също доста странни неща са ми се случвали като тийнейджърка, включително движение на неодушевени предмети и виждане на разни неща. Предполагам, че е още по-силно изразено, ако девойката има повечко въображение...

# 409
# 410
сега се сетих за една снимка  там сме аз и още две моми4ета по-големи4ки от мен  и главите им  не се жиждат на тяхното място такива  светлини  Thinkingтрябва да я намеря тази снимка и да я принтирам за да ви я покажа
п.п секи месец си купувам  бела4ка Crazyнезнам къде ми из4езва  и сменам комлекта със ножове 4е и по един нож ми из4езва Crazy ,ама като 4е ли съм по склона  да вярвам на мъжо  , 4е  ги хвърям,  макар 4е непомня такова нещо Crazy ooooh!

# 411
И аз нямам малки лъжички..............но се улових на няколко пъти ,когато избутвам някакви остатъци от чинията хвърлям и прибора  Tired

# 412
Комплект USB памети за влюбени и за партньори, които искат да чувстват присъствието на другия дори когато се намира на разстояние от тях. Това представлява Presence in Absence (присъствие в отсъствието) - разработка на дизайнера Колм Келер. В комплекта са включени две флашки, порцеланов хъб за тях и специално ножче с дръжка от кожа и дърво.

Не се чудете защо то се намира тук - необходимо е, за да раздели двете USB устройства, които първоначално представляват едно общо парче “дърво“. Всеки трябва да “издялка“ своята половинка, която после може да се закачи с връвчица на врата и да напомня за любимия. На флашките се препоръчва да се записва видео, снимки и музика, напомнящи и демонстриращи връзката между двамата партньори.

# 413
И аз нямам малки лъжички..............но се улових на няколко пъти ,когато избутвам някакви остатъци от чинията хвърлям и прибора  Tired
най вероятно и аз ги хвърлям Blush

# 414
Комплект USB памети за влюбени и за партньори, които искат да чувстват присъствието на другия дори когато се намира на разстояние от тях. Това представлява Presence in Absence (присъствие в отсъствието) - разработка на дизайнера Колм Келер. В комплекта са включени две флашки, порцеланов хъб за тях и специално ножче с дръжка от кожа и дърво.

Не се чудете защо то се намира тук - необходимо е, за да раздели двете USB устройства, които първоначално представляват едно общо парче “дърво“. Всеки трябва да “издялка“ своята половинка, която после може да се закачи с връвчица на врата и да напомня за любимия. На флашките се препоръчва да се записва видео, снимки и музика, напомнящи и демонстриращи връзката между двамата партньори.

Тук нещо не мога да схвана newsm78  Какво общо има с темата? (не се заяждам,може и да съм пропуснала нещо Rolling Eyes)  Peace

# 415
Освен с рекламна цел, не виждам с каква друга е това тук...

# 416
На тази темичка вече повече ще и върви заглавие" Измислих си нещо странно".

# 417
Веднъж бяхме на гости при колега на тогавашното ми гадже.Къщата му е двуетажна,стара,реставрирана.Та,момчето отиде в кухнята,която се падаше точно срещу хола,в който бяхме ние.Вратата беше отворена и ние го виждахме.В този момент и двамата с гаджето ми чухме стъпки в стаята над нас.Не обърнахме внимание,защото помислихме,че това сигурно е някой от родителите му.Е,оказа се,че не е така...Нямаше никой друг,освен нас тримата...

Мъжа ми ми е разказвал за бързо движещи се сенки(нито на животно,нито на човек) ,когато минавал през местността "Гъбата" в Мадан(ако не бъркам Мадан беше).Това е в Родопите.Хората там отдавна си знаят,че има такива неща и са свикнали.

# 418
Преди два дни Ханна изяви за първи път желание да се обади на леля си. Звъннахме на домашния- нищо. На мибилния- пак нищо. Много се притесних и започнах да звъна на всички общи познати. Накрая научих, че е в болница от вечерта   Shocked 

# 419
настръхнах като четох Close

Общи условия

Активация на акаунт