Случи ми се нещо странно - V

• 129 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Просто запис. Не са ми се случвали необикновени неща, но като ви чета - неискам и да ми се случват.

# 76

За сънищата не искам да разказвам , само ще кажа най-впечатляващия досега - сънувах че говоря с господ и той ми каза да не се тревожа за нищо че ще е с мен.... Heart Eyes
        Завидях ти за този сън.Щастливка,не го подминавай току-така.А иначе да те питам как "изглеждаше" Господ в съня ти?Моля, те ако си спомняш ми отговори.Важно е за мен.Предварително ти благодаря  bouquet
Сги съморед мен , когато човек има някакви проблеми или е неспокоен, е съвсем нормално да сънува Господ, а още по-нормално е "той ми каза да не се тревожа за нищо че ще е с мен". Просто на подсъзнателно ниво, човек търси някаква надежда, за която да се хване и това се проявява в сънищата. Много е наивно да се вярва, че именно Бог се явява.
    Айде стига бе! ShockedАма верно ли? newsm78Че аз колко тревоги съм изживяла(вкл.животозастрашаваща ситуация),е как веднъж не го сънувах.Или сега ще ми кажете че моето подсъзнание не е търсело надежда?!При положения че съм вярваща(не религиозна),имала директен контакт с "някаква сила" преди време.Писах в тази тема за случая и оттогава просто знам че има Бог,или сила или квото там го наречете,и винаги съм търсела помощ и закрила именно от там.Така че ако е до подсъзнание аз би трябвало да го сънувам всяка нощ,защото не минава и ден без да мисля за него. Hug

# 77
konstantin2007 , успокой се малко.  Wink Всеки има право да вярва в каквото си пожелае.
Аз написах моето мнение, в което съм убедена, но никого не притискам да се съгласява с мен.

# 78
оле аз сега се сетих един случай ...  Mr. Green

като бях малка с братовчед ми лягаме да спим у тях , на две отделни легла постепенно сме заспали и аз чувам как някой почва да ми шепти на ухото ,моето име, след което това шептене стана на викане и почна да става все по силно и аз се събудих и гледам до леглото ми застанала една вещица , цялата в черно и едно пъпчасало лице  #Crazy , и продължава да ме вика #Crazy незнам как съм събрала смелост , изтичах светнах лампата и нямаше нищо .. после си легнах при братовчед ми .... и на сутринта като казах какво съм сънувала братовчед ми века "да и аз чух ,но после бързо заспах"  Shocked  и  така и незнам какво беше това

сега като се сетя  ooooh! .... а има и ощеслучки ,но много дълго ще стане ... Mr. Green

# 79
ravvenr  Crazy продължавай Grinning

# 80

като бях малка с братовчед ми лягаме да спим у тях , на две отделни легла постепенно сме заспали и аз чувам как някой почва да ми шепти на ухото ,моето име, след което това шептене стана на викане и почна да става все по силно и аз се събудих и гледам до леглото ми застанала една вещица , цялата в черно и едно пъпчасало лице  #Crazy , и продължава да ме вика #Crazy незнам как съм събрала смелост , изтичах светнах лампата и нямаше нищо .. после си легнах при братовчед ми .... и на сутринта като казах какво съм сънувала братовчед ми века "да и аз чух ,но после бързо заспах"  Shocked  и  така и незнам какво беше това

сега като се сетя  ooooh! .... а има и ощеслучки ,но много дълго ще стане ... Mr. Green

И на мен ми се е случвало като малка да виждам "страшки" в тъмното, първото, което правех е да светна лампата и да се намърдам при сестра ми  Laughing И досега като сънувам нещо страшно - пак опитвам да светна лампата, дори насън!

# 81

сега съм малко заето ,но после ще пиша пак  Peace

# 82

Mr. Green
Това определено е случката на деня Grinning

# 83
Mr. Green
Това определено е случката на деня Grinning

Crazy може може .... аз като четох направо се шашнах от някой  #Crazy  Mr. Green

# 84
....

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:32 от ravvenr

# 85
  • София
някой път ще ви кажа как сънувах Смъртта  #Crazy
та такива работи   Mr. Green

Чакам с нетърпение, моля те разкажи

# 86
някой път ще ви кажа как сънувах Смъртта  #Crazy
та такива работи   Mr. Green

Чакам с нетърпение, моля те разкажи
не ни дръж в напрежение Crazy

# 87
...

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:33 от ravvenr

# 88
...

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:33 от ravvenr

# 89
По- добре спри да гледаш филми или да четеш книги или неща на подобна тематика.
Не всички сънища носят послание и означават нещо, много от тях са плод на стресираното ни съзнание.

Не мога да разбера в тази тема, защо вместо странни случки, се разказват страшни случки... Това е по - досадно и от сънищата...

И да добавя ravvenr, темата е за истински случки не за измислици от рода на как се появила Дама Пика....

Общи условия

Активация на акаунт