Че аз колко тревоги съм изживяла(вкл.животозастрашаваща ситуация),е как веднъж не го сънувах.Или сега ще ми кажете че моето подсъзнание не е търсело надежда?!При положения че съм вярваща(не религиозна),имала директен контакт с "някаква сила" преди време.Писах в тази тема за случая и оттогава просто знам че има Бог,или сила или квото там го наречете,и винаги съм търсела помощ и закрила именно от там.Така че ако е до подсъзнание аз би трябвало да го сънувам всяка нощ,защото не минава и ден без да мисля за него.
, и продължава да ме вика
незнам как съм събрала смелост , изтичах светнах лампата и нямаше нищо .. после си легнах при братовчед ми .... и на сутринта като казах какво съм сънувала братовчед ми века "да и аз чух ,но после бързо заспах"
.... а има и ощеслучки ,но много дълго ще стане ...
незнам как съм събрала смелост , изтичах светнах лампата и нямаше нищо .. после си легнах при братовчед ми .... и на сутринта като казах какво съм сънувала братовчед ми века "да и аз чух ,но после бързо заспах"
продължавай 

може може .... аз като четох направо се шашнах от някой

Препоръчани теми