Случи ми се нещо странно - V

• 129 304
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Ако повече от 1 минута ви се струват нормални Thinking, добре ще се съглася, но ми се случва за първи път. Пък и аз спрях компютъра...

# 151
Тук в страната която съм доста често спира тока и на няколко пъти ми се се случва да си помислям "Ей сега само да не изчезне тока" и след малко БУМ  newsm43 няма ток Crazy

Друго за което се сещам е че като вървях вечер в София по някоя улица и точно преди някоя лампа или след като я задмина и тя  угасва smile3506.Това пак няколко пъти ми се е случало.Незнам на някой друг ставало ли е или не  newsm12
Хайде и аз да се запиша.И аз имам странни случки като на mactub.вървя си аз по една улица ама съм страшно сърдита и изведнъж една от уличните лампи изгасва точно след като съм я минала Shocked а и винаги  имам чувството че някой е зад гърба ми.точно тогава се разплаквам. Rolling Eyesно не съм сигурна кой е зад мен защото аз нямам починали близки  newsm78

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 14:59 от mi6ivn

# 152
Един въпрос:
Някой има ли спомени от предходните си животи?
Който желае може да ми отговори и на лични.

вървя си аз по една улица ама съм страшно сърдита и изведнъж една от уличните лампи изгасва точно след като съм я минала Shocked
Всичко е енергия, така че има някакво обяснение и при мен често гърмят разни работи, но вече спрях да обръщам внимание след една случка.

# 153
  • Варна
Един въпрос:
Някой има ли спомени от предходните си животи?

Конкретни спомени нямам, но знам че в един от животите съм живяла в Сибир, в някакво селце, а в друг живот съм била в някаква мюсюлманска държава, но много, много отдавна - още преди да е имало отделни държави.

# 154
за съжаление нямам повече странни случки но с една приятелка винаги си четем мислите не знам дали това е странно просто реших да го споделя Flutter

# 155
Amar, благодаря ти, че сподели!  Heart Eyes  Случват ми се странни неща свързани с един мой предходен живот и дали е така ми се отдава възможност да проверя. Разбрах за един човек, че го познавам от този предишен живот, но в този сме непознати и ми е малко неудобно да ида и да му кажа "А бе, случайно да си сънувал еди какво си? Щото според един мой сън ти си еди кой си? "   Joy  Голяма е вероятността да ме помисли за  Crazy , но пък като гледам какво ми се случва след като го видя и не мога да подмина с лека ръка, та може да се престраша и да поема риска.   Thinking

И за да не е съвсем, напоследък ми се случва много често да долавям миризми. Не знам как да го обясня, но например онази вечер в леглото, прани чаршафи, стаята проветрена, ароматизатора на макс и изведнъж без полъх даже помирисвам нещо странно, като гнило и аз не знам, и толкова бързо изчезна "аромата". Не беше пр***я.  Mr. Green А, няколко дни преди това същото се случи, но замириса на обгорен кабел. Не като миризма в цялата стая, а само за моя нос... Rolling Eyes Ех, че ме бива по обясненията...
Ох, не ми го споменавай, че предния път като долових миризма "от никъдето" (миришеше ми на кръв) и се случи нещо доста необяснимо, но не ми се споделя вече в която и да е тема. Достатъчно се начетох на разни реплики  Mr. Green .   Само ще ти кажа да си спомниш за какво си мислила или какво си "видяла" след това.

# 156
  • 221B Baker Street
Passiflora ,не знам дали така нареченето"де жа вю" се брои като спомен от предишни животи,ако е така,значи имам доста  Crazy

спомням си среща с един човек,непознат мъж,когато го погледнах в очите,все едно ток ме удари...не беше любов,изобщо нямаше такова чувство,а нещо друго,необяснимо,все едно се познаваме от преди сто години,но не като влюбени,а като нещо съвсем различно,не мога да го опиша с точните думи...и странното е,че се прояви и при двамата,а не само при мен...след тези разменени погледи и токовия удар не се видяхме повече никога...

# 157
като говорим за миризми понякога вкъщи ми мирише на боклуци от канала знаете как мирише покрай каналите но никой не минава от там а няма как да е от боклука пък и си имаме  хубав ароматизатор Sunglasses

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 16:12 от mi6ivn

# 158
Passiflora ,не знам дали така нареченето"де жа вю" се брои като спомен от предишни животи,ако е така,значи имам доста  Crazy
За явлението дежа вю има различни хипотези, като например, че мозъкът обработва по-бавно видяното като информация. В уикипедия има подробна статия:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D1%8E

Така че връщане към предишен живот е много малко вероятно.  Wink

# 159
сега като се сетих имам доста дежавю-та

# 160
В последно време често се возя из автобуси, влакове и пр. превозни средства насън.
Какво ли може да означава?

# 161
Тук в страната която съм доста често спира тока и на няколко пъти ми се се случва да си помислям "Ей сега само да не изчезне тока" и след малко БУМ  newsm43 няма ток Crazy

Друго за което се сещам е че като вървях вечер в София по някоя улица и точно преди някоя лампа или след като я задмина и тя  угасва smile3506.Това пак няколко пъти ми се е случало.Незнам на някой друг ставало ли е или не  newsm12

Някои лампи са с фотоклетки,това ще да е! PeaceАз пък като минавам,лампите светват...Сигурно съм някоя важна особа... Thinking Stop

# 162
  • Пловдив
Аз сега се сетих като видях тези за ангелите...
Декември месец началото,нещо не бях в настроение...прибирам се от работа пак късно,хората щастливи си чакат празниците.Седя аз в рейса и си мисля "Всички са заедно,щастливи...а аз се чувствам супер самотна..." И си зяпам през прозореца,рейса минава покрай едно междублоково пространство,светва лампа под лампата снежен ангел,не човек ангел с крилца всичко.и си мисля "дали има ангели които ни пазят" => Билборд на който ми се наби само думата "ДА",поослушах се малко,съвпадение,ок прибирам се в къщи и майка ми /която е много вярваща/"виж списание за жената" има мн интересна статия за Ангелите"  Shocked Прочетох статията и не знам случката преди това,самата статия ли ама мн се вманиачих в тези ангели.Мн ме впечатли израза 'нашите Ангели изпращат знаци с които да ги заблежим,изпращат ги когато имаме нужда от тях"
На другия ден излзиам в обедна почивка,отивам към халите...и се зазяпвам в някакви дрънкулки сребърни,изведнъж виждам мн красив ангел.Помолих момичета да ми го покаже и си го купих /и до днес ми е на врата от тогава не съм го сваляла спя с него ,къпя се с него/ Момичето ми дава Ангела и синджирчето което си звех за него в чантичка.Отивам си аз на работа изваждам го от плика пада календарче с познайте -Ангел  Rolling Eyes /явно моя е крещял да го забележа/
От тогава съм сигурна че го има и че е до мен,когато ми е било много зле само си потърквам ангелчо помоля му се и ми е ставало по-добре.не зная дали е на психическа основа, но усещам че го има.Когато се отпусна,когато съм сама просто усещам че има някой с мен, а и между другото от онзи ден никога не съм се чувствала самотна,дори да няма жив човек около мен не ми е такова тягосно усещането Simple Smile

# 163
gerry, забелязала си знаците, които ни се показват. Била в състояние да ги забележиш и най-важното да ги разгадаеш. Има една книга, в която много добре е обяснено това. Трябва човек само да подържа съзнанието си на едно по-високо "вибрационно" ниво. Не мога да го опиша какво представлява, но ти си го изпитала. Помага много когато човек иска да разреши някой проблем, а не знае как.

# 164
  • Пловдив
и аз не знам какво точно усетих в единя момент си казах това е случайност,но толкова много случайностио на веднъж нензам
А между другото,как се казва книгата?

Общи условия

Активация на акаунт