Случи ми се нещо странно - V

• 129 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
На мен само веднъж ми се е случвало нещо, което да нарека истински странно и необяснимо, и съвсем си изкарах акъла. Това се случи преди около година. Тиха петъчна вечер, след работа съм изморена и решавам да си полегна малко на леглото в спалнята, "да си позатворя очите" дет се вика. Явно съм се унесла, и по едно време се събуждам от шум зад мен (лежа по корем и не виждам зад себе си). Звук на изтупване на чаршаф или кърпа - нали знаете, както когато са прани, или пък ги изтупвате за да се опънат и да ги сгънете. Помислям си, че мъжа ми е влязъл и нещо подрежда покрай леглото, и заспивам отново. Но пак се събуждам от същия звук, ясен и настоятелен зад мен. Събирам си мислите, съсредоточавам се, за да се събудя напълно - да, наистина го чувам. Защо ли продължава мъжа ми да тръска чаршафи зад мен? Събирам сили да се надигна и да се обърна... и зад мен няма никой. Да не би да е излязъл набързо докато се обърна? Побиха ме тръпки когато осъзнах, че той дори не си беше вкъщи този ден! Беше отишъл за няколко дни при родителите си да се видят. Аз бях сама вкъщи! Обзе ме паника и страх, че някой може да е влязъл (не ме питайте защо точно ще влезе някой да ми тупа чаршафи на главата... ама страха си е страх). Обиколих вратите, терасата, вратата към мазето, всичко заключено. Ако бях суеверна, щях да спомена че по това време живеехме в стара, скърцаща къща с черна котка... но това тогава не ме плашеше особено  Simple Smile Чаршафите замлъкнаха и повече не ги чух. Този звук беше толкова реален и истински, толкова близо до леглото, че направо помислих че полудявам. Нямахме простор или завеси, и прозорците бяха затворени, така че няма какво да се е мятало на вятъра и плющяло така. Изкара ми акъла, но така и не разбрах какво беше. Единственото ми обяснение е, че съм била в онова състояние на границата между заспала и будна - очите ми са били отворени и са регистрирали стаята и леглото, създавайки впечатление за будност, но мозъка ми още е спял и е сънувал плющящи чаршафи...

# 361
И аз съм преживявала доста пъти подобно нещо..Събуждам се посреднощ от силен шум сякаш някой е затръшнал вратата на спалнята Rolling Eyes..Поне 4-5 пъти ми се е случвало(живеем в къща,но  е сравнително нова)..Любимия спи,малката също..И аз като теб обикалям навсякъде и нищо..Отдавам го на "изравняване на налягането в ушите" така да се каже..Бе нещо физиологично е ,но може би ние не сме медицински лица да си го обясним.Помните ли рекламата за лекаството против шум в ушите???Подобен е процесът сигурно... Embarassed

# 362
И аз да се отчета в тази тема.
Случи ми се съвсем на скоро. Съвсем не съм си въобразявала, защото имах свидетели.
Правим секс с мъжа ми. Децата ги няма и ние сме се отдали един на друг, както си му е редът. Laughing
Прекарваме си чудесно. Отива мъжо за малко до банята и тогава всички лампи в стаята изгаснаха. Помислих, че токът е спрял, но не би. Бяха само малките лампички /лунички/ в стаята, а в коридора например си светеха. Помислих си, че е технически проблем с лампите. Светваха и изгасяха на няколко пъти до като бях сама. Мъжът ми се върна от банята и аз се опасявах , че няма да може да види тази щуротия, но всичко пак се повтори и той като се върна. Поне 10 пъти изгаснаха и светнаха. Shocked
Зачудихме се, нооо пак си продължихме с начинанието. Тогава вече всичко си беше наред. И досега никога не се е повтаряло това чудо. Чудя се какво ли е било?

Преди години /доста/ още като се запознахме с мъжа ми , но още бяхме само гаджета също ми се беше случвало нещо подобно, но само на мен. Няклко пъти вечер като си лягахме съм чувала , че някой ми диша в ухото, съвсем близо, но не от страната на мъжа ми , а от другата страна. Явно сме си имали публика от край време Joy
Дано за добро да е било Wink

# 363
Първо си проверете да нямате "слаба връзка" в осветлението и тогава мисли за "зрители" Peace

# 364
Първо си проверете да нямате "слаба връзка" в осветлението и тогава мисли за "зрители" Peace

Никога преди това , а и след това не се е  случвало. Лампичките си сетят. И ние първо така си помислихме, но защо само тогава се случи? Rolling Eyes

# 365
От нечий силен оргазъм ще да е било(извини ме за хумора) , но е възможно да е имало поредица от слаби токови удари,които при лампичките да се усещат осезаемо,а при другите крушки да не е така..Попитай ел.техник за това...

# 366
Лорена, имам подобна случка, за която писах в някоя от старите теми. Нашите лампички също започнаха да си правят каквото си искат - само тези в хола. За първи път се случи когато си бях сама в къщи - много странно - изгасват, светват, изгасват, светват - цветомузика, ама страшничко... После започнаха да го правят и пред гости  Laughing След това една по една взеха да спират да светят, (общо 5 са лампичките), като размърдаш изгасналата светва пак за известно време - от минути до дни - много изнервящо. Накрая загаснаха съвсем, но не са изгорели  Naughty
В крайна сметка ги сменихме с друг тип лунички и засега светят. Единствената странност, която си позволяват е като включим осветлението да светват след няколко секунди.

Елица, ел.техника ни препоръча да ги сменим с друг вид лунички. Между другото баща ми също беше ел.техник, но почина миналата година. Цветомузиката започна няколко месеца след това.

# 367
Средното ми образование е електроника(с основи ел.) и затова имам виждане по въпроса,че проблема е електрически...При некачественото напрежение,което получаваме(по народному ток)..и некачествените китайски лунички произведени  в.....на географията не би било чудно...Макар,че винаги би могло да се намеси енергията на човек..

# 368
Ами година и повече всичко си беше наред! И защо все там, където аз живея задължително има някаква аномалия с осветлението? Първо у нашите(лампата в единия коридор първо светеше когато си поиска, после се оправи, но в другия съвсем спря да свети и нищо не помогна, около месец след като татко почина започна да свети без проблеми), после в квартирите ми, сега като заживяхме с мъжа ми и след около година се започна цветомузиката... Отделно много пъти ми се е случвало като светна и крушката да гръмне, особено като тийнейджърка.
За да завърша окончателно картинката ще си призная, че като малка изпитвах ужас от тъмното. И сега ми се случва понякога  Blush

# 369
И при нас навсякъде имаме проблеми с осветлението, но и аз го отдавам на някакъв ел. проблем и не ми прави впечатление.Точно такива лунички в банята и кухнята светят , когато си пожелаят. Тока често " премигва" и мисля, че е от некачествено направени инсталации, лампи, крушки  и пренаселяне на квартали и съответно местата за подаване на ток не смогват на потреблението.

# 370

Никога преди това , а и след това не се е  случвало. Лампичките си сетят. И ние първо така си помислихме, но защо само тогава се случи? Rolling Eyes

Ох, Лорена, моля те, това с луничките е супер често срещано. Много са чувствителни.

# 371
 ...наследявам куп пари и замък с гора Grinning

# 372
Повече от месец не бях влизала в тази тема и снощия изчетох,сложих малкият да спи и си легнах,по едно време чувам някакъв шум от хола,отидох да проверя и телевизора се беше пуснал сам и доста усилен,казвайте обяснение Crazy

# 373
  • Sofia
Не знам дали съм точно за тук, но преди 2 нощи ми се случи нещо, което ме попритесни. Сънувам, че някой ме затиска с една пръчка в корема, аз не мога да дишам и мърдам, и понеже това продължи, аз започнах леко да се събуждам...Но странното беше, че дори когато напълно се събудих, с вик даже, не можах близо 2 мин да се мръдна. Нямах схващане или нещо подобно, просто не можех да се обърна на никъде  newsm78 Да ви кажа, плашещо беше. Спомням си само, че съществото дето ме затискаше със сигурност беше женско и с качулка на главата. Абе гадост  Cry

# 374
Vesito- ти си за темата със сънищата..Нищо страшно няма-всеки понякога сънува кошмари..Обездвижването се дължи на самия процес на събуждане..Докато главата каже на краката" мръднете се" - понякога ни се струва цяла вечност...
Zoui - в твоя случай допускам един малко вероятен вариант..Ако ТВ-то е старо и дистанционното също от много употреба (има една плоска гума с бутончета в дистанционното)..Та виждала съм при разглобяване тази гума да е поомекнала,виснала скъсана и при стоене част от нея прилепва към платката и дава контакт сама -все едно някой натиска бутона за включване..Ако ТВ-то е ново - идея нямам,защото не съм разглобявала нито такива ТВ-та ,нито дистанционните им(пък и съм икономист,а електрониката ми беше хоби и средно образование,но почти ми се е изпарила от главата)...
Аз още не мога да си обясня какво беше онова метално нещо с формата на диск(шапка),което видяхме над езерото посред бял ден с малката да "виси" зад един самолет...Докато намеря място да спра с колата,за да го снимам и то изчезна..Факт е ,че го видяхме 2-те  към 6.30 вечерта -съвсем слънчево още беше и ясно времето...

Общи условия

Активация на акаунт