Случи ми се нещо странно - V

• 129 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
настръхнах като четох Close

Много е странно, да  Tired Досега не сме имали такива прояви, а може и съвпадение да е. Тя е с жлъчна криза и състоянието се подобрява вече, но тази случка е много впечатляваща...

# 421
Ами на мен не ми изглежда странно .. детето е искало да чуе леля си,а тя е била в болница .. По скоро странното е,че не си знаела,че е в болница .., че никой не ти е съобщил

# 422
Детето вчера вечерта,докато ходихме до магазина,каза нещо за "стара баба при звездичките".Стара баба е моята баба.Ще видим...

# 423
баба ти все още жива ли е?  Flutter

# 424
Ще се разбере.... Laughing
Според мен нищо няма да се случи.Бабката е по-здрава от нас.Дано така и продължава още дълги години.

# 425
  • Балчик
Щях да пиша преди няколко дена още, но се отказах. Сега обаче видях темата и се сетих.
На задушница, миналата седмица вечерта ми се случи следното. Седя си на компютъра , а кучето е до легнало до мен. Изведнъж започна да ръмжи, стана и неистово се разлая като гледаше в празното пространство над мен, към тавана, близо до вратата на терасата. Питах я какво има, кавзвах и че ням никой, опитахс е да и отдръпна главата, но тя се отскубваше и си гледаше точно в това празно пространство и лаеше. Писала съм и друг път, че не вярвам в такива неща, но въпреки всичко се изплаших. Какво виждаше кучето там? Слязох при майка ми на първия етаж, а тя понеже беше задушница, бяхме правили подавки за умрелите и се разчувствала и седеше и разглеждаше снимки и смъртни актове. Разказах и какво се беше случило и  че ме е страх д  се кача горе. Тя дойде с мен. Отворих стаята, влязохме, но кучето остана пред вратата не искаше да влезе. Взех я и я внесох в стаята. Тя погледна пак нагоре, където беше гледала преди малко, но вече не лаеше, беше спокойна.
Майка каза, че може би баба ми- нейната майка е дошла да ме види. Дали е така, или така ни се иска да бъде- да нзаем, че близките ни бдят над нас, не знам.

За втори път ми се случва някой до мен да види нещо, което аз не виждам. Писала съм преди, че детето ми така веднъж, когато имаше висока температура видя някой зад мен. Но го отдадох на халюцинация. Кучето обаче едва ли е имало такава.

# 426
ами .. да .. може да го е чула в някакво детско .. не се знае  Laughing Laughing

# 427
  • Балчик
И още една случка от  петък. Малкият ми син е играл с другарчета. Каза, че един храст сам се раздвижил без видима причина. И той е направил клип. На клипа не е вижда храстът да се движи, но се виждат няколко мълнии в различни полоки, преминаващи безразборно. Клипчето го гледах и е много станно.

# 428
хм.. странното е че майка ти е разглеждала смъртните актове.. кучето е лаело ..

Вчера братовчедка ми беше в нас и беше взела филм .. беше комедия "Лъжльото" . Пуснахме си ДВД и се заговорихме филма си вървеше .. и тя каза оо не ми се гледа спирам го ше си говориме и аз ок.. и посегна да го изключи и забеляза,че фактически е изключено от контакта .. не се изплашихме .. просто ни стана малко странно  newsm78 newsm78 след това имам една играчка която като се доближи или нещо се размърда почва да се смее злобно .. тази играчка се разсмя след което ние окончателно решихме,че е време за сън.

# 429
можеш ли да го качиш и да ни го пратиш да го изгледаме ..

# 430
# 431
Ето още едно клипче от същия човек.Склонна съм да повярвам,че е истина,съдейки по реакцията на кучето.
http://www.youtube.com/watch?v=r03M4mRR7Bk
Това е последното клипче от автора на тази тема.
http://www.youtube.com/watch?v=njybUEW4Ls0&feature=channel

# 432
Аз често минавам близо до гробищата, по време на разходките на кучето ми. Понякога застава "на стойка" и вперва поглед в посока към гробищата , все едно вижда някой.

# 433
  • Балчик
По принцип мога, но нямам блутут на компа. Трябва да си купя и ще го постна.
Отначало си помислих, че е ефект , защото е снимано на негатив. Но после правихме и други клипчета и няма такива светкавици. Но все пак съм склонна да вярвам,че  е ефект- нали занете по старите черно бели филми преминават такива светли прави линии. Ей това се вижда на клипчето.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт