Случи ми се нещо странно - V

• 129 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
# 496
сега ще ви обясня подробно
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78

Абе вие сериозно ли?.... Никой ли не ви е казал че това са изкуствени спътници!?

# 497
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78

Абе вие сериозно ли?.... Никой ли не ви е казал че това са изкуствени спътници!?
Стига пък ти! Летящи чинии са пък!

Вече няколко пъти ми се случва сутрин когато се разбуждам някой съвсем ясно и силно да ме извика по име, все едно ми е застанал до ухото. Гласът е мъжки и ми е непознат. Вика ме по име, но в грубият вариянт(сещате се с "о" накрая). Първият път помислих че мъжът ми ме вика и дори отговорих, но вече ми се случи поне 5-6 пъти и малко ме озадачи..... После скачам учудена и се събуждам напълно.

# 498
Миналата или по миналата седмица загубих един много важен за мен учебник, тюхках се че ще се наложи да го поръчвам от интернет и т.н...
Днес  го намерих в един шкаф. Grinning
Странното обаче е, че шкафът беше закован от години! Никой не пипа там.
Правим ремонт у дома и майсторите го бяха разковали. Другото странно е, че имах предчувствието че учебника, заедно с парцаливата ми граматика са именно там, затова погледнах.
Кой ли го е сложил в закованото чекмедже? Shocked

# 499
Миналата или по миналата седмица загубих един много важен за мен учебник, тюхках се че ще се наложи да го поръчвам от интернет и т.н...
Днес  го намерих в един шкаф. Grinning
Странното обаче е, че шкафът беше закован от години! Никой не пипа там.
Правим ремонт у дома и майсторите го бяха разковали. Другото странно е, че имах предчувствието че учебника, заедно с парцаливата ми граматика са именно там, затова погледнах.
Кой ли го е сложил в закованото чекмедже? Shocked
Може покрай ремонта някой от майсторите да го е прибрал там .

# 500
Извинявам се но само запис и се връщам да чета  Simple Smile

# 501

Погледнах книгата , но ми се струва , че "Пътя на душите" и "Следите на душите" са две различни книги , а не два различни превода .
(само отбелязвам за заинтересованите към книгата , която Елика е споменала)

Точно така - едната е за работата на Нютън и е предназначена за общата аудитория.Другата е със съвети за колеги начинаещи( да се изразя така)

# 502

Погледнах книгата , но ми се струва , че "Пътя на душите" и "Следите на душите" са две различни книги , а не два различни превода .
(само отбелязвам за заинтересованите към книгата , която Елика е споменала)

Точно така - едната е за работата на Нютън и е предназначена за общата аудитория.Другата е със съвети за колеги начинаещи( да се изразя така)
  Ами той всъщност има 3 книги,"Пътят на душите" ,"Следите на душите" и двете са много интересни и третата която е за съвети към колегите му- "Живот между преражданията"
 Много са интересни,прочетох пътят на душите за 3 дни,сега съм започнала за Следите на душите ,прочетете няма да сгрешите   bouquet

# 503

Аз си помислих, че е светофар  hahaha

# 504
Здравейте, покрай една мама от темата за Слава Севрюкова попаднах и тук, което е много интересно местенце за тези, които наистина искат да споделят нещо преживяно.
В началото се зачетох за историите и преживяванията на децата, може вече да сте дискутирали този въпрос, но децата до тяхната 6-7 годишна възраст носят силен духовен заряд от предишния си живот и от времето, когато са били в отвъдното. Те имат дарби да виждат и чуват неща, които ние също някога като деца сме имали дарба да чуваме и виждаме, но живота, хората около нас ден след ден са ни вмъквали в общоприетия калъп
Сега настъпва време когато трябва да се даде шанс и свобода на децата, не слободия и изпълняване на капризи и желания, а да се съхранява духовното в тях и да не се пречупва през призмата на материалното. Ще дойде време когато децата ще бъдат по-мъдри от възрастните, не света ще тръгне назад, а мисленето на хората от по-възрастните към по-младите и към децата....
Ще се запиша при вас да следя историите ви, някои неща се усеща, че наистина са преживени, други са плод на случайност, а трети са неясни и мъгливи все още....

# 505
Не съм попадала досега на тази тема (за Севрюкова), но не се изненадвам - както каза един познат - в бг-мама има ВСИЧКО!
Надя, а ти си мама-героиня с 4 деца   bouquet  Съгласна съм, че децата виждат повече от нас, някои дори не го забравят и като пораснат  Wink Докато те четох ми хрумна, че напоследък забелязвам отношението на мои приятели към децата им - какво уважение изпитват към тях и как ги оставят да се развиват свободно без да им "пречупват" характера. Идва времето на Новите деца  Peace

# 506
Здравейте,така като си стоя и в живота ми не виждам нищо по-осбено,но като се замисля откривам най-различни неща,които съм забравила или на които не съм отдала чак такова значение.Например,че скапвам всякакви устройства - особено компютри,просто като работя на тях и те се скапват -примерно този от,който пиша сега на всеки 2-3 часа забива и трябва да се рестартира.Не правя кой знае какво с тях Simple SmileСъщото е с  телефоните.Също съм забелязала,че ако ме боли нещо и си сложа ръката там болката мн се облекчава (трябва да взема да пробвам на някой друг дали действа ) ,а пък имам една приятелка с която явно имаме доста силна връзка ,най-пресния пример е от преди два дни.Не се бяхме чували отдавна и една сутрин аз си преглеждам смсите в телефона ,виждам един от нея и си помислих какво ли прави -след половин час ми се обади по скайп,защото " нещо я накарало "  Grinning  Grinning Аз смятам ,че във живота на всички има странни неща които (все още ) не можем да обясним,защото за рационално се приема убеждението ,че светът е материален.

# 507
Повече от месец не бях влизала в тази тема и снощия изчетох,сложих малкият да спи и си легнах,по едно време чувам някакъв шум от хола,отидох да проверя и телевизора се беше пуснал сам и доста усилен,казвайте обяснение Crazy
Преди няколко години бях ходила да спя при баща ми,но не спах в моята стая ,а в хола при телевизора и си бях нагласила телевизора да се пусне сам в 6.30 сутринта,за да стана за училище.Изпълни си той задължението,но съм забравила да отменя настройката .Баща ми живееше с баба ми тогава (Бог да я прости,на последък все за нея си мисля и се разплаквам ) и тя спеше в хола.Баща ми много не разбира от телевизора ,баба ми пък още по-малко- мн гадно ги бях ошашкала без да изкам:( Провери дали няма някаква такава настройка.

# 508
  • Sofia
Цитат
Цитат
Вече няколко пъти ми се случва сутрин когато се разбуждам някой съвсем ясно и силно да ме извика по име, все едно ми е застанал до ухото. Гласът е мъжки и ми е непознат. Вика ме по име, но в грубият вариянт(сещате се с "о" накрая). Първият път помислих че мъжът ми ме вика и дори отговорих, но вече ми се случи поне 5-6 пъти и малко ме озадачи..... После скачам учудена и се събуждам напълно.

И на мен ми случи на няколко пъти подобно нещо, но не на сън, а на яве. Последният път бях на тересата и чух женски глас да ме вика по име. Поогледах се надолу през терасата, никой. Мислех, че ми се е причуло, но след малко пак го чух. И вече не издържах и се прибрах. Нали съм си шубе  Mr. Green Майка ми каза, че бабите на село я съветвали, като чуе някой да я вика да не отговаря, а да си каже наум "Чукам сол!" и тогава да се обърне да види дали наистина я викат. Пък дали са бабини диветини  newsm78

# 509
А къде е в небето?И на едно и също място ли го виждаш- няколко пъти или само веднъж?по тъмно л иги виждаш? и Къде е това- в София или другаде?От София се виждат такива светлинки от Копитото.

аз съм от Варна и живея до морето(е не е баш така,но се вижда)тази звезда така да я наречем,дето е в небето е точно над морето.Виждам го по тъмно!И това беше само веднъж! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт