Случи ми се нещо странно - V

• 129 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
сега ще ви обясня подробно
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78
А къде е в небето?И на едно и също място ли го виждаш- няколко пъти или само веднъж?по тъмно л иги виждаш? и Къде е това- в София или другаде?От София се виждат такива светлинки от Копитото.

аз съм от Варна и живея до морето(е не е баш така,но се вижда)тази звезда така да я наречем,дето е в небето е точно над морето.Виждам го по тъмно!И това беше само веднъж! newsm78

да не е някакъв фар - и аз живея до морето и постоянно се отразявт фарове в небето и морето

# 511
не е фар
как ще е фар на 2,3 км над морето Crossing Arms Crossing Arms
малко странно ми се вижда Thinking Thinking Thinking

# 512
Напоследък се давя от синхроничности.
Какво ли трябва да означават? Thinking

# 513
Как се давиш от синхроничности  newsm78

# 514

Ако е това, което си мисля...и на мен ми се е случвало преди, но нямам спомен да се е случило нещо лошо след това... Thinking

# 515

Ако е това, което си мисля...и на мен ми се е случвало преди, но нямам спомен да се е случило нещо лошо след това... Thinking
Е кажете и на нас за този вид давене  .

# 516
  • София
Според Юнг - съвпадения, ясновидство. Като мислиш за някой, той да ти звънне или да сънуваш сън, който се сбъдва и тн.

ПП.

Сподели, де - какво точно ти се случва?

# 517
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78
А къде е в небето?И на едно и също място ли го виждаш- няколко пъти или само веднъж?по тъмно л иги виждаш? и Къде е това- в София или другаде?От София се виждат такива светлинки от Копитото.

аз съм от Варна и живея до морето(е не е баш така,но се вижда)тази звезда така да я наречем,дето е в небето е точно над морето.Виждам го по тъмно!И това беше само веднъж! newsm78

Това е сонда, която е доста навътре в морето. И аз я виждам вечер от терасата. По едно време си бях внушила, че е нещо нередно, извънземни едва ли не... Но баща ми ме просветли по въпроса Simple Smile

# 518
При мен синхроничностите са:
- Чета книга или нещо в нета, в същото време по ТВ или радиото казват същата дума, която чета (точно в същия момент) - това ми се случва най-често.
- Мисля си за някой и той ми звъни по тел., или на скайп-а (пак в същия момент).
Има и други неща, но в момента не се сещам... newsm78

# 519
  • В сърцето на ММ
Аз и съпругът ми много често сме в такъв синхрон.Например си помислям,че ми се яде пица и след работа той се връща с тесто в ръка.Или нещо,ако реша да предложа за вкъщи и той го казва същото.Като ,че ни свързва някаква телепатия. Не знаех,че така се нарича това явление.

# 520
И аз незнаех , че се казва така. В къщи най-честата реплика е " и аз си мислих точно това"  Laughing

# 521
  • Варна
Добре де, но откъде накъде "давя се" в синхроничности? Верно ли така се казва, звучи ми идиотски.

# 522
Еее, щом сте в синхрон със съпрузите си, браво на вас!  Laughing

# 523

Това е сонда, която е доста навътре в морето. И аз я виждам вечер от терасата. По едно време си бях внушила, че е нещо нередно, извънземни едва ли не... Но баща ми ме просветли по въпроса Simple Smile

Не ме разбирате

значи не е сонда

както е морето във Варна(който живее във варна знае как е)
малко вляво над морето
до знамената

# 524
Mi6vin, Много е странно заради цветовете , които казваш , че си видяла.Да не би да е имало заря от някой кораб или яхта?Има различни видове фойерверки - има такива , които са единични светлинки , които бързо се издигат и загасват.Както и да е- на теб сигурно ти е доста любопитно какво е било, но в крайна сметка не можеш да разбереш, затова приеми най- простото и логично обяснение.

Сега прочетох по -обстойно какво си писала и по-конкретно думата звезда.Прегледах назад на датата , 29.11/поста ти е малко след 22 часа- т.е "преди малко" е било преди 22- най-вероятно си видяла Юпитер/ако си гледала на юг към 19-20 часа- , Вега, Капела/не знам в каква посока точно си гледала /.
Имало е турбуленция  и в тези условия звездите и планетите се виждат блещукащи в различни нюанси на цветове.Ако ми кажеш в каква посока точно си гледала и  към колко часа е било ще изясним точно и кое си гледала , за да си спокойна- но със сигурност си наблюдавала звезда или Юпитер.След това Юпитер започва да залязва или да е ниско на хоризонта около залеза на Слънцето и за това не можеш да го видиш вече- почти съм сигурна , че него си гледала/

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:01 от fiona

Общи условия

Активация на акаунт