Случи ми се нещо странно - V

• 129 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Преди малко гледам към звездите и едната свети в различни цветове

# 481
мила  Grinning това е самолет

# 482
отивате на "Даунлоуд" и там в "търсене" има 2 книги на Майкъл Нютън(пишете името на автора и ще ви ги извади.
Книгата "Пътят на душите" е преведена като "Следите на душите"..Другата книга не е толкова интересна както "следите"..
Разгледайте цялата библиотека за сваляне - нтересна е много

Погледнах книгата , но ми се струва , че "Пътя на душите" и "Следите на душите" са две различни книги , а не два различни превода .
(само отбелязвам за заинтересованите към книгата , която Елика е споменала)

# 483
2 Различни са! Прочетох ги и двете

# 484
сега ще ви обясня подробно
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78

# 485
аз много пъти съм виждала такива неща...и съм питала много хора и най-накрая башта ми каза,че това са някакви самолети нещо подобно на изтребители...непомня точно как ми го каза,но и аз мислех че е НЛО Rolling Eyes

# 486
значи не е самолет,седи на едно място и свети в различни цветове,в зелено,червено и жълто Thinkingи аз се чудя това да не е НЛО или newsm78

Не е НЛО , светофар е . Wink

# 487

rotfImao

# 488
А къде е в небето?И на едно и също място ли го виждаш- няколко пъти или само веднъж?по тъмно л иги виждаш? и Къде е това- в София или другаде?От София се виждат такива светлинки от Копитото.

# 489

rotfImao
hahaha hahaha hahaha

# 490
хубаво е от време на време да се разсмиване  moresmile moresmile moresmile moresmile

# 491
Не знам колко е странно това което сънувах снощи.  Почти съм сигурна, че не е на добро.
Сънувах починалият брат на моят мъж.  Починал е много преди ние да се запознаем, и е бил на 14 години.  Аз го сънувам като мъж.  Просто знаех, че е той.  Каза ми, че много му липсва майка му и е чакал да я види много години вече, но сега се гласи за нейното пристигане за да не я разочарова, защото знае колко много тя обича нагиздена маса с украси.

Да уточня, че жената е болна от рак.  Последно (преди месец) докторите и дадоха година живот. 
Сега не смея да кажа на мъжът ми за този сън.  И не мисля да казвам нищо.  Каквото е писано това.

# 492
Албена, според баба ми на Небето всички изглеждат на 33 г. независимо на колко са починали. Баща ми също го сънувам по-млад Simple Smile
Понякога не е лошо да се сънуват такива сънища. Вече не знам дали е по-добре да гледаш човек, който обичаш как страда и го боли или да се надяваш, че почива в мир на място без болка. Не знам дали трябва да казваш на мъжа си, а със свекърва ти говорите ли на такива теми?

# 493
fata_morgana С нея на такива теми Не разговаряме.  Тя е много набожна жена и си казва, че щом и е ред да си заминава няма какво да се направи.  Сега ситуацията с нея е деликатна и не бих искала да допринасям към притеснения и подобни.
Но, определено мисля, че е по добре човек да си замине тихичко отколкото да преминаваш през тези ужаси които води рака.  Тя страда години вече с терапии, облъчване много много хапчета.  Много я боли Sad - всичко.  Сега вече спря с всички лекове и реши, че ще запази женското в нея (което и е останало) и няма да се подлага на повече терор за да удължи живота си с 2 месеца.  Мисля, че е правилно решение и се гордея с нея.  Много силен духом човек.

# 494
Питах те, защото си мисля, че може да е някакъв вид успокоение за нея, че има кой да я чака "там". Но ти я познаваш по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт