Случи ми се нещо странно - V

• 129 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Изглежда в момента ги архивират, затова не се отварят. Пробвай от време на време, все в някой момент ще се отворят.

# 466
И на мен ми се случи нещо странно,чета темата и по-едно време часовникът в стаята нещо бръмчи,поглеждам и  Shocked секундарника върви на обратно часовниковата посока,така около 10 сек и пак продължи на пред ,на някой случвало ли му се е такова нещо? Сега си работи нормално  newsm78

На мен- така става когато батерията пада-почва да бръмчи и да се мъчи да вдигне секундарника към 12,но вместо това почва да пада към 6 стрелката..После се оправя,но..смени му батерията

# 467
  Абсолютно по същия начин стана,започна да пада към 6 около 10 сек и после пак тръгна,мерси ,за първи път ми се случи   bouquet

# 468
Някой чувал ли е за паразитни енергийни същности, които могат да ти се "лепнат" и да черпят от енергията ти?

# 469
  • Варна
Някой чувал ли е за паразитни енергийни същности, които могат да ти се "лепнат" и да черпят от енергията ти?

Мисля че бяха "енергийни вампири". Познавам хора , които ми действат така, но не мисля че ми "крадат" енергията съзнателно.

# 470
Нямам предвид хора Simple Smile

# 471
  За хора и аз бях чувала,но за паразити  newsm78 ,не ми се вярва!

# 472
  • София
Има фантастичен роман с такива "енергийни същества". Добър роман, от старите. Не се сещам как се казваше и кой е авторът, но е от соц-време или от началото на демокрацията.

# 473
Райа, доста фантастика съм изчела навремето, може и затова да знам, че съм ги срещала някъде описани, но не си спомням къде. Май съм чела същата книга, дето и аз не я помня. Намерих в нета нещо по темата, която ме интересува -
http://star05.net/lib/print.php?type=F&thread=1&post=7&nr=4
но ще се радвам и на друга информация.

# 474
Райа, доста фантастика съм изчела навремето, може и затова да знам, че съм ги срещала някъде описани, но не си спомням къде. Май съм чела същата книга, дето и аз не я помня. Намерих в нета нещо по темата, която ме интересува -
http://star05.net/lib/print.php?type=F&thread=1&post=7&nr=4
но ще се радвам и на друга информация.

http://www.xnetbg.com/new/content/view/219/97/1/3/

# 475
# 476
# 477
Темата е много дълбока. Няма много информация, а това, което има не се знае, до колко е истина.

# 478
момичета и аз да се разпиша....преди няколко години сънувам,че моят дядо,който не познавам(починал е аз като съм се родила)седи на пейката пред нас...с бабата на една моя съседка...която също бе починала...и тя ми говори,КАЖИ НА ДЕЦАТА ДА НЕ ПЛАЧАТ,ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СИ ДОЙДЕ ПРИ МЕН...МИНАХА СЕ ДВЕ ГОДИНИ,КАЖИ ИМ ЧЕ ТУК ЩЕ МУ Е ПО-ДОБРЕ И ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ.на другият ден се събудих и мислех че  всичко е само сън,но излизайки от вкъщи видях приятелката ми да плаче дойде при мен и каза че дядо и е починал...беше много странно,неказах на никои беше ме страх

# 479
Кажете някоя интересна случка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт