Случи ми се нещо странно - V

• 129 748
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Преди няколко дни, големият ми син се събужда и разказва, че майка ми (светла й памет) е слязла при него на сън, от някаква стълба, от небето до земята Shocked и му е дала да яде торта с боровинки (любимата й торта, но той няма как да си спомня според мен, защото последният път когато майка ми я спомена, той беше на 1 г. и 3 месеца, а в момента е на 3 г. и половина). Според неговия разказ, майка ми била обградена от много "Марти- та". Когато го попитах кои са тези "Марти- та", той ми отговори, че са деца като него, "които вече ги няма"... Настръхнах... Цялото ни семейство (всъщност само женската част, по майчина линия, до сега "мъж" не се беше проявявал) е малко... по- особено.
П.П. Скоро ще правим година на мама Sad

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:04 от Люта чушка - пиперлийка

# 451
Преди месец седяхме в хола с дъщеря ми и обядвахме насреща е коридора с входната врата.Чух шум и усетих как вратата леко се отваря под местих главата и видях,че вратата се е отвори до средата веднага се запътих натам и в огледалото погледнах за обратно виждане приближавайки но нямаше никой.Разказах на мъжът ми той мина с теорията ,че е станало течение какво ти течение тази масивна врата трудно ще се отвори сама въпреки всичко го приех.След два дни видях през прозореца че мъжът ми паркира и слез на от колата.Замотах се в стаята не повече от минута тръгвайки от нея към коридора забелязах че дръжката на вратата се натиска помислих за секунда че толкова бързо не е възможно да се качи но отключих и отворих вратата нямаше никой тръпки ме побиха но чух шум като стъпки слизане по стълбището предположих че се е върнал да вземе нещо от колата,да но в този момент той влезна гледам го втрещена той ме пита кво става обясних му той каза че съм се наплашила от предният път и вече ми се привижда и причува.Знам ли ....... newsm78
MIMIX1979, да не би да си имате крадец във входа и да пробва дали е заключено? При нас се е случвало.

# 452
И това ми мина през главата,но инциденти и грабежи не е имало във входа,пък и първият толкова бързо отидох към вратата ,че щях да видя ако имаше някой мммммммм..........абе зарежи психоза то един път като му се случи на човек нещо странно и после явно все му се при виждат разни неща,но въпреки всичко имам едно на ум.....Хексе ----ти пък какво точно не си разбрала?

# 453
  • Варна
....Хексе ----ти пък какво точно не си разбрала?

Трябваше няколко пъти да го прочета за да схвана. Blush
Входната врата отключена ли беше, когато се отвори. Много често крадци, "пробват" вратите и  ако се отворят, обират от антрето каквото има и бягат. Може да си чула стъпки бягащи нагоре, често не се спускат да бягат към изхода, защото жертвата първо там проверява, ако се усети навреме де. Заключвай си входната врата.

# 454
Нека по-компетентните се включат. Спомням си, че са обсъждани подобни теми.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446401.0

# 455
Ами на мен не ми изглежда странно .. детето е искало да чуе леля си,а тя е била в болница .. По скоро странното е,че не си знаела,че е в болница .., че никой не ти е съобщил

sissi7 ние сме разпръснати като стадо по света! но темата не е за тук...

малката никога не е искала да се обади на някого. виждала я е три пъти! тя почти и не говори!  newsm78

# 456
Аха.. ами оглеждай се и се ослушвай за още такива ситуации по странни и необикновенни ..  Wink

# 457
  • в кукувиче гнездо
На мен също са ми се случвали доста стряскащи неща... Някой си спомням бегло от детството. До скоро мислех един мой сън за истина. Даже като го споделих с майка ми, тя направо остана шах. Явно като много малка около 3-4 годишна съм сънувала как си играя в двора на къщата с една черна змия, която майка ми уби. Наистина споменът ми беше като абсолютно истински.
Много често ми се е случвало пак като дете да чувам гласове. Някаква много странна смесица от гласове се бъркаха в главата ми. Обикновенно ми се случваше докато съм вървяла сама по улиците. Даже си спомням гласовете, които започваха да говорят много бързо и в един момент децибелите им намаляваха и продължаваха да се снишават, докато изчизнеха напълно. Пълен шаш. Нямам обяснение никакво. С времето това престана. Много пъти съм била в състояние между сън и дийствителност, скована без да мога да помръдна,за което сте писали.Най-странното нещо което ми се е случвало е от преди няколко години. Бях с компания във Велико Търново. отседнахме в т.нар. Лилава къща. Аз пристигнах последна и така и не съм чула как собственикът е разказал на всики, че къщата се обиатва от духче. Както и да е, първата вечер си лягам сама в една от стаите на втория етаж. А къщата е от онези старите вътре с леглата до стените. Тъкмо съм заспала и усещам, че някой ми дърпа одеалото. Събудих се напълно, адски ядосана, че някой си прави майтап с мен. Гледам в стаята няма никой, а аз не мога да помръдна от леглото. Поглеждам нагоре и виждам едно бледо синьо нещо като облаче. Не знам как да го обясна като кълбо от памук, прозрачно със син отенък. И сякаш имаше две очи, които ме наблюдаваха. Не можех да се помръдна, исках да извикам, а остата ми упорито оставаше безмълвна. Борех се със себе си и въпреки, че бях напълно будна не успях да  направя нищо.

# 458
  • Пловдив
Когато синът ми беше малък- на 4 годинки, ние трябваше да ходим на гости и го оставих на баба му да го гледа през нощта. Около 1 часа се е събудил и взел да вика- пада, пада ,баба му лекичко го пита (защото е сънен) - какво пада, баба? А той отговаря - колата, пада,колата.
Точно в един часа ние си тръгнахме от гостито и по пътя на един завой се обърнахме с колата в реката от 4 метра височина !!!

Е това , не мога да си обясна и до днес.

# 459
Само да попитам за това ли става въпрос?
тази книга дали я има в библиотеките?

# 460
Когато синът ми беше малък- на 4 годинки, ние трябваше да ходим на гости и го оставих на баба му да го гледа през нощта. Около 1 часа се е събудил и взел да вика- пада, пада ,баба му лекичко го пита (защото е сънен) - какво пада, баба? А той отговаря - колата, пада,колата.
Точно в един часа ние си тръгнахме от гостито и по пътя на един завой се обърнахме с колата в реката от 4 метра височина !!!

Е това , не мога да си обясна и до днес.

Ох,тия дечица,Господ как им "говори",защото
са чисти по сърце.... Thinking

# 461
Прясна случка от снощи.Прибирам се в 22 ч.от работа.Приятеля ми на вилата,съквартирантите на село и аз сама.Влизам в кухнята-на леглото виждам разхвърляно съдържанието на 1-та ми чанта-а те стоят на закач.в коридора.Отивам към нашата стая-вратата отворена и #Crazy-чекмеджето на шкафчето на иво-отворено и извадени оттам 3 неща-боклуци някакви-и те сложени на леглото.Патроните за газовия-извадени от кутииката и наредени на масата.Нищо откраднато,заключено си беше и прозорците затворени.Друг няма ключ.Звъннах да питам съкв.що са ровили-обидиха се,учудиха се-а и аз им имам доверие-1 г.живеем заедно-не ми се вързва големи хора да правят така.Аз и преди съм писала тук за странни неща в тая къща.Преди ние да се нанесем е починал дядото,който е живял там.Ох,не знам.Мерси че ме изчетохте.

# 462
  • В сърцето на ММ
Привет и от мен.На мен в последните 2 месеца ми се случиха серия от странни неща и не знам дали ще мога да ги разкажа подредено.
Преди 2 месеца някъде,седим на уличната пейка с комшиите ми /съпруг и съпруга/.Срещу нас започна да пищи/не знам как се нарича звука/ кукумявка.Знаем поверието и се чудихме кой от комшиите може да почине,естествено си мислим за най-възрастните.
Минаха 2 седмици и мъжът от двойката /комшията ми/ получи съвсем изненадващо инсулт.Когато го товареха на линейката,кукумявката пак започна и продължи ,докато тръгнаха.
Изписаха го от болница,беше добре,очаквахме възстановяването.Не мина  седмица и получи още един инсулт.Почина за 6 дни.
Последната нощ преди да почине се събудих внезапно,синът ми заплака.На тавана имаше нещо като слънчево зайче,което се движеше.Бях сигурна,че е духът на комшията ми и учудващо ми беше много спокойно.Станах,погледнах часовника-3,10 ч.,ходих в тоалетната и си легнах.На сутринта като излязох до магазина видях коли пред съседите ми-беше починал.Като говорих с жена му,каза че към 3,00-3,10 започнал да бере душа и в 5 часа издъхнал.Бях сигурна ,че е дошъл да се сбогува.
В следващите дни когато ходехме със сина ми/на 2,6 год/ на гости в комшийката ми,той всеки път гледаше един календар на стената,сочеше го и казваше :"Коте".Казах му ,че няма коте,а той каза:Не,мамо,коте  и с ръчички показа как котето си е сложило лапичките пред муцунката.
И последно,понеже случайно попаднах на другата тема .Днес струвахме 40 дни на същия човек.
Снощи мъжът ми беше нощна смяна и аз спях с децата на спалнята.През нощта както спя,ме събуди глас,който викна:" Мяу".Винаги спя много леко и направо се вцепених.Не смеех да мръдна.След това чух дишане,ослушах се да не е на децата,но освен дишането на тях двамата,което беше тихичко,се чуваше и другото,което беше доста силно. TiredПрекръстих се мислено три пъти,както съм чувала.Продължи около минута и спря.
Днес отново сме сами и направо ме е страх да заспя.Дано ,ако е бил духът му ,след струването днес да си е отишъл.
Чувствах ги и двамата много близки,като собствени баба и дядо и предполагам,че затова идва при нас.Дели ни една ограда и децата ми порастнаха с тях двамата.

# 463
  • bulgaria
За кукумявката казват, че " мяука"..

# 464
И на мен ми се случи нещо странно,чета темата и по-едно време часовникът в стаята нещо бръмчи,поглеждам и  Shocked секундарника върви на обратно часовниковата посока,така около 10 сек и пак продължи на пред ,на някой случвало ли му се е такова нещо? Сега си работи нормално  newsm78

Дали някой има линк на 4 тема,немога да я отворя от дадения !

Общи условия

Активация на акаунт