Дарина се будеше нощно време за ядене до към годинката,а после като взе да разбира повече и да се впечаталява от видяното през деня,много се стряскаше и сънуваше,пищеше на сън..
Та и да се откаже Ади сега,май няма да е за дълго,ще почне да се буди за друго,ех няма спокойна нощ ама ще мине и това,нали съм гърмян заек.
и разни такива..та съм склонна да вярвам че точно написаното тук ще вземат в предвид. 

http://www.youtube.com/watch?v=0rTwj1s2Bk0

,признава само количка и люлка,а когато вали или е топло и двамата плачем в къщи 

избирам си третия
Носим се почти нон-стоп. Само в леглото ни не спи, но то е защото в повечето случаи е заето от баткото
Така че - отглеждам си и аз глезльовци. Нямам нерви да ги дресирам. 

нашата е хавлиена с една метална част,но той като си опъне краката и излиза от нея,тези пластмасовите по-стабилни ли са,или и тя ще се мести като хавлиената?и има ли значение коритото какво ще е? (трябва ли да е равно отдолу?) 
Иначе съм пуснала едно устройство на ултра звук, ама явно не действа много.
какво е това? Ние нямаме две еднакви нощи, пък какво остава за дни. И тази нощ изкарахме караул - през два чаца се буди за ядене
, то нали от сън спомени мяма..та с Влади го следваме този принцип 

нашата е хавлиена с една метална част,но той като си опъне краката и излиза от нея,тези пластмасовите по-стабилни ли са,или и тя ще се мести като хавлиената?и има ли значение коритото какво ще е? (трябва ли да е равно отдолу?)
Веднъж да седне стабилно - то тогаз и в леген може, ама...
,голяма грешка,както беше спокоен и си гукаше,ей няма такъв рев ви казвам,посиня,защо така,хем имаме легнало положение
,не му е удобно ли,но иска си детето другия кош и това е ,като го сложих в него заспа моментално 
,но вече му хвана цаката в количката как да заспи 
,ние имаме доста и искам да му ги слагам,но като го вдигам и нося целия му кръст е гол и мойта майка съответно ме изяжда,детето е голо,ще настине,сложи му боди,все пак е много топло и си мисля,че не е толкова голям проблем

Препоръчани теми