А какво ще кажете за:
1. Смученето на пръстите - Коко ги смуче. Предлагам биба и играчки, но щом се отдалеча и хайде пръстите в устата. С каката не съм имала такъв проблем
2. Мамите пътували за по-дълго и далеч, какво не трябва да забравяме за бебета?
3. И кърмещите мами по колко пъти сега акат бебоците ви? Коко ака само веднъж на ден, а някой път през ден
За сега кърмата му стига, защото си издържа 3-те часа и наддава добре. Обяснявам си го с доброто усвояване на кърмата, но споделете и вие
1. Рая също си смуче пръстите, но не смуче палец и съм доволна. Биберона изобщо не иска и я плюе на момента.
2. Ми гледам да имам всички неща, които ползвам ежедневно. Последния път бях забравила гела за къпане и се къпахме с блокчето за миене на дупе.
3. Рая ака по 3-4 пъти дневно. От може би месец насам имаме вече и само напикани памперси, щото преди това във всеки памперс имаше и акано, пък било то и малко. Има дни обаче когато ака веднъж, ама яко и се омазва съответно. До сега, откакто се е родила няма ден в който да не е акала поне веднъж. Аз си го обяснявам с растежа и не се притеснявам, защото и тя си наддава добре и е жизнена и енергична.
heli_heli, настъпа ме по мазола с този въпрос...