Чудя се дали съм бременна

• 7 634
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
  • На бял кон в Pierrefonds
Браво на теб lonely_girl , че не се шашкаш излишно. Правилно си решила да изчакаш. Аборт се прави до 12-та г.с. така че направи още един тест след няколко дни и тогава ще знаеш окончателно. Все пак зе нередовен цикъл сещо трябва да говориш с гинеколог. Понякога причините не са безобидни.

# 151
Браво на теб lonely_girl , че не се шашкаш излишно. Правилно си решила да изчакаш. Аборт се прави до 12-та г.с. така че направи още един тест след няколко дни и тогава ще знаеш окончателно. Все пак зе нередовен цикъл сещо трябва да говориш с гинеколог. Понякога причините не са безобидни.
ами аз от няколко дни откачих...все се шашках,направо ми се разстрои нервната система...после като си направих теста и като поговорих с моя се успокоих.голямо облекчение ми донесе и разговора с един приятел,който доста разбира от тези неща.и така реших да съм по-спокойна,защото като си тровя нервите мога само да си навредя...може даже от напрежението да ми закъснява.пък и да не забравяме факта,че често сменях климата тези дни,а и имах доста нерви....така че спокойствието в момента е най-важно,пък след няколко дни пак ще направя тест...и дано да е отрицателен и да ми дойде скоро...

# 152
...и дано да е отрицателен и да ми дойде скоро...
И теста да е отрицателен и да ти дойде скоро ,все пак иди на лекар.

# 153
Момичета, стига, не разбрахте ли, че на лекар няма да отиде!

# 154
11 страници за тази безсмислена тема  ooooh! ooooh! ooooh!

# 155
11 страници за тази безсмислена тема  ooooh! ooooh! ooooh!

Няма да е безсмислена, ако успее да убеди момичето да се пази от тук нататък (ако не е бременна) и да се грижи повече за здравето си.
До авторката- ето ти причина да отидеш на гинеколог- нередовен цикъл! Пък от града няма как да изтече инфо за какво си се консултирала!

# 156
  • Sofia
Отиди наистина на лекар, на мен ми се е случвало да ми закъснее 2 поредни пъти с по седмица в период, когато ми беше редовен цикълът, други оплаквания нямах и партньорът си ми беше един и отдавнашен - оказа се, че някак си сме си предали венерическо заболяване.

# 157
Толкова много теми има по този въпрос newsm78 Вече се чудя как може в 21 век жените да не знаят как да разберат бременни ли са или не #Crazy НАПРАВЕТЕТ СИ КРЪВЕН ТЕСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #2gunfire

# 158
  • София
lonely_girl - съвсем сериозно - чудя се какво точно смяташ, че става селд като толкова време продължава да не ти идва....
апропо...такова розовикаво течение може да се получи при имплантация на ембриона - нали знаеш?

Цитат
Най-честата причина за лекото кървене по време на ранна бременност е имплантацията. Кървене при имплантация има тогава, когато оплодената яйцеклетка се насажда в обвивката на матката, което става 10-14 дена след зачеване. Кървенето в следствие на имплантация обикновено е съвсем леко. Често единственият признак за имплантация е миниатюрното кърваво петънце по бельото ви. Спазмите, които са сходни с менструалните спазми се появяват в самото начало на бременността и се дължат на разширяването на матката, която се разпъва за да направи място, където ембрионът ще се развива в продължение на 40 седмици до момента на раждане.

А това, че си ходила на планина е точно НИКАКВА причина да не ти дойде.....не си ходила на друг континент.....ако не си пила и някакви мн силни АБ....просто няма от къде да си тооолкова  сигурна, че не си бременна....въобще.....ще ме прощаваш, но много небрежно и безразлично се отнасяш към собственото си здраве....мани другото....

# 159
За да си извлече поука май ще трябва наистина да е бременна на 17 (ама като гледам пак не е сигурно че ще вразуми).Не ти го пожелавам, ама ти от друго явно не се плашиш newsm78чак не мога да повярвам колко си небрежна Rolling Eyes

# 160
  • София
плаши се бе...що да не се плаши...мама да не разбере, че прави секс явно е по-плашещо от бременност, венерически болести, рана на шийката на матката, кисти и вс останали причини, реални, заради които може да има истински проблем.....

# 161
Говорих с компетентен човек по въпроса и току-що си направих втори тест - отрицателен! крайно време е вече да се успокоя.явно 3-дневното леко кървене всъщност ми е било цикъла. Благодаря на всички коментирали за съветите и дори за нападките ви...знам,че целта ви е била да ми дадете съвет. вече ще предприемам някакви предпазни мерки и надявам се в бъдеще да нямам такива проблеми и като му дойде времето след няколко години да ви се похваля с бебче Wink но както казах - когато му дойде времето.

# 162
  • София
само последно - компетентният човек - практикуващ лекар гинеколог ли е - след преглед ли си изказа мнението?

# 163
  • след Околовръстното
само последно - компетентният човек - практикуващ лекар гинеколог ли е - след преглед ли си изказа мнението?
Ти пък, лекар. То ако е имало преглед защо ще си прави тест след това. Сигурно се е допитала до комшийката и тя я е успокоила.

# 164
Ти пък, лекар. То ако е имало преглед защо ще си прави тест след това. Сигурно се е допитала до комшийката и тя я е успокоила.

Joy Joy Joy

Предлагам да забравим за тази тема, защото авторката вече обеща, че ще се пази.
Дано.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт