ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 774
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
Честито и от мен, много здраве, щастие, любов и скоро едно хубаво бебче Heart Eyes !!!!

# 286
Честит рожден ден, Дю! Здраве, любов и сбъднати мечти!      bouquet

Минавам да се отчета. Нищо интересно при нас. Иво беше 1 седмица на вилата с баща ми. От вчера пак е на градина, но мисля в Петък отново да отиде на вилата, този път с мен. Пак за 1 седмица. Да чукна на дърво е здрав, няма и следа от кашлицата вече.
Приятна вечер   Hug

# 287
Много ви благодаря за милите пожелания!  Hug

# 288
Дю,Честит Рожден Ден!
Да си здрава ,щастлива и обичана!!!

# 289
Вела, усети ли земетресението? Наталия, а ти?

# 290
  • Добрич
С Жени си бяхме у дома - на 5-я етаж. Жени си играеше и въобще не разбра какво става, дори не се усети, че земята се люлее, за което съм много благодарна. Благодарна съм и за това, че трусът беше кратък. Обаче един час след него все още  не мога да се успокоя. Като гледах как се клати цветарника ми със саксиите по него.... Ако беше продължило по-дълго не знам дали щях да запазя самообладание.

А в другите краища на страната как сте? Сигурно при вас е бил по- лек труса. Децата ви усетиха ли го?

# 291
Аз лично даже и не разбрах. Може би защото бях на първия етаж. Току що прочетох, че е имало и че най-силно се е усетило при вас и във Варна.

# 292
О, момичета, ужас! Как сте? При нас в Смолян нищо не се усети, поне аз не усетих. Но пък сме и далече. Дано се успокоите бързо!

# 293
Вела,ужасно е преживяването  Confused.Тук / Ловеч/ не усетихме нищо,то се е усетило при вас,в североизточна България.
Аз изпадам в паника при земетресение,изключвам тотално,не мога да мисля.Преживях земетресението в Свищов през 1977г.,при което загинаха над 100 човека,от които много деца и оттогава изпадам в ужас Sad.

# 294
Аз нищо не съм усетила.Бях на кафе Crazy

# 295
Здравейте мацки,

Ние сме добре и се готвим за нова почивка.

Влизам за да дам инфо къде ще ходим, за да се видя с някои от Вас. Другата седмица отваме в Смолян, а после във Велинград. Така че Дю и Аурора, надявам се че ще успеем да се видим   bouquet

Ще ви пратя телефона си на лични, и ако може дайте и вие вашите за да държим връзка.

Нещо ми писна да се правя на герой и да бачакам с този корем, затова съвсем изненадващо решихме да си организираме още една почивка. По-скоро мъжът ми го предложи след като ме видя една нощ да плача над Василенка, когато тя отново се чешеше без спиране и не можех да заспя  Cry. Планината й се отразява много добре на кожата и затова решихме да зарежем всичко и да заминем. Пък и никой работодател и никакви пари не могат да ми платят пропуснатото време с детето ми. Вече не съм онази младата и наивната, която се върна работа с бебе на 7 месеца, и затова после за благодарност ме съкратиха.......

Затова сега мисля по съвсем друг начин. Ще си стоя вкъщи живот и здраве поне две години. После мисля да започенм собствен бизнес с мъжа ми. Нещо в сферата на консултациите. Омързна ми да работя с шефове. Искам сама да съм си шеф.

Малко се отплеснах и моля да ми извините, но ви чувствам много близки и затова  Laughing

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 10:14 от gerygirl

# 296
Geri, ,много хубаво ,че ще ходите пак на почивка.
Ние също планираме още една почивка края на август или началото на септември в Гърция.
Мъжът ми чул,че е било много хубаво и спокойно в Доспат,та и за там мислим.

Гери,децата с времето израстват повечето алергии,дано и с вас е така,не се напрягай много Hug

И мисля,че не Амбър,а Аурора беше от Велинград

# 297
Да обърках се. Аурора е и се поправих.

О и ние за Доспат мислихме, но ще ходим сами и решихме че ще ни е малко скучно. иначе си бях харесала и един комплекс точно до язовира. Мисля че се казваше Хотел вип комплекс. Много добре изглеждаше на снимките поне.

# 298
  • Добрич
gerygirl, преди две години Жени направи кожна алергия. Тя си имаше вече дихателна - ринит и астма, също и на очите - алергичен конюнктивит и към това добави сериозен кожен обрив. От тогава и пера нещата само с бебешки прах и без омекотител. Сега  се обрива най- често от оцветителите и сме непрекъснато в спор за бонбоните, защото тя ги обича много, а аз и подбирам без оцветители.

# 299
Ох, ама съм шматкааааааа. Викам си" Чакай да пусна нова тема преди да замина" ,ама изобщо не се усещам, че вече са по 30 страници, а не 20. Joy Embarassed Тааа, не пишете в новата тема, ще помоля модератор да я изтрие ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт