Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящо решение за рожден ден в детска градина, когато не е разрешено да се носят торти?
Как трябва да се справим с незаконно поставени предизборни плакати?
Как мога да разбера правилата за посещаване на дежурната градина и как да реагирам на неправомерни действия от страна на персонала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящо решение за рожден ден в детска градина, когато не е разрешено да се носят торти?
-
Как трябва да се справим с незаконно поставени предизборни плакати?
-
Как мога да разбера правилата за посещаване на дежурната градина и как да реагирам на неправомерни действия от страна на персонала?
-
Как трябва да се справите с изнудването и натиска от страна на градината относно посещението на дежурната градина?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
за темата
Да, знам, че се лепи при такива рани (аз съм лепена 2 пъти на челото - веднъж, когато съм била, колкото Ади и после на "дърти" години - на 22
). Раничката обаче според нас беше твърде малка дори и за лепене, решихме, че най-много да я промият и да сложат лепенка. А таткото обмисляше варианта с шиенето заради евентуален белег. Ако бяхме отишли до Пирогов, можеше и да я лепнат, ама те там са си касапи
),
Фаворит по прическа е тази с "жълта и черна косичка" - една от г-жите се боядисва в два цвята (ако се сещате за Нона Йотова преди, но е с по-къса коса). Изобщо не само "титулярните" ни госпожи са ни много симпатични, а и останалите, работещи в градината.