ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 586
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
Еееей, Аурора! Да ти е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile

# 106
Аурора, да ви радва, да расте силно и слънчево дете  newsm59
Благодаря за почерпката с любимото ми питие, наздраве  Simple Smile

# 107
Честит рожден на Илко! Да бъде здрав и щастлив! Аурора, весел празник!

# 108
  • Добрич
... Да ти е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile

Аурора, присъединявам се към поздравленията. И непременно после да ни покажеш снимки от празника.

# 109
Здравейте момичета.

Влизам само да се обадя, че не съм ви забравила и от време на време ви чета.  Силно се надявам че наесен и ние вече ще сме на линия за градината.

Честит рожден ден на Илко! Да е здрав и късметлия!!

Аз дебелея прогресивно, не мога да се позная вече. Но като родя живот и здраве ще му мисля как ще свалям. Засега изгледите са да имаме момченце, което много ме радва  Laughing.
С нетърпение чакам отпуската и почивката ни, че с тази работа вече започнах да се уморявам.

Лек и слънчев ден на всички   bouquet

# 110
Честит Рижден Ден на Илко! Много здраве, щастливо детство и весели игри!

А това е за мама!

# 111
О, Гери, ти се появи. Скоро мислех за теб и като гледам лентичката си вече на половината път.  Hug

# 112
Аурора,честит рожден ден на Илко!Желая  много здраве на слънцето и много,много да ви радва!     Hug.И весел празник!
Гери,не се притеснявай за килограмите,важното е да сте добре с бебенцето! Hug

# 113
  • София
Аурора, честит празник! Да ви е жив и здрав Илко, да порасне умно и щастливо детенце.

# 114

Честит Рожден Ден на Илко!Да е здрав ,весел,да носи радост на всички,които го обичат!!!
На мама и тате- весел празник и още едно слънце догодина!

# 115
  • София

Честит Рожден Ден на Илко!Да е здрав ,весел,да носи радост на всички,които го обичат!!!
На мама и тате- весел празник и още едно слънце догодина!

bouquet Присъединявам се.  Peace Просто момичетата всичко са казали.  Hug

Ние вчера и днес не сме на градина и между дъждовете миткосваме по детските площадки. А не сме на градина, защото като я взимах онзи ден от градина, ми казаха, че пак много била пишкала (нали бяхме правили цистит преди време). Пуснах аз пак една урина, слава богу всичко беше наред, но този път и проблем всъщност не видях да има (миналия път пишкаше през 1/2 час, сега пряко сили 4-5 пъти за едно денонощие). Така или иначе ни оставиха 2 дена вкъщи. Тъпото е, че най-вероятно е ходила до тоалетната, защото не се разбира с по-големите деца в сборната група - вторите групи нали са две, първата е само една, а и от нея децата са много малко.  Rolling Eyes

# 116
  • Пловдив
Аурора, да ви е жив и здрав рожденика, само радост и усмивки да ви носи  newsm51 Да расте умен, буден и щастлив  Tada
Ние сме си в Пловдив, това лято пропускаме Троян... Стелла постоянно дава зор да ходим, но за сега само батко й е там, на мен не ми се ходи, а така си мечтаех за там, за дворчето... Но когато имаш дразнител някъде как да ти се ходи  ooooh!
Хубав ден на всички  Hug

# 117
Бубе,много ще се радвам,ако можехме да се видим в Троян.
Снощи валя силен дъжд,сега е облачно и доста хладно.Днес Стефи ще скучае в къщи.Юли замина на село с баба си и дядо си.И ми е много мъчно и празно като я няма Sad.

# 118
Тук цял следобед се продъни да вали. По едно време следобяд беше станало толкова тъмно в стаята, че си светнах нощната лампа, за да мога да чета  Shocked И сега вали. И е студеноооооо  #Crazy

# 119
  • Gorni Bogrov
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малкият сладур!!!Много да радва мама и тате! newsm59 Tada   happy bd

Ей при нас цял ден не е спряло да вали Sad,направо съм бясна #Cussing out имах планове днес да се помотая по магазините и да разпускам ,но си седя цял ден сама във вкъщи. Cry

Общи условия

Активация на акаунт