В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 329
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  Такааа,тамън някой заговори за форумска среща и нещо се отмества темата.Та на кой му се ходи на по бира,вечер?
   Камито ми се губи от погледа нещо  newsm78

# 91
  • Бургас
Божидар Димитров беше в скромния ни ресторант на предизборна среща -така се уморих  Sad и накрая се направиха на луди за 5 бири-гадовеееее и по 5 кинта отгоре не оставиха- Twisted Evil

Къде бе ,Миме в Банево ли ,да се отбием някой път като ходим натам ?

# 92
Горгона То си е срамно. Аз като кажа на площадката че съм и с двете част от майките ми се смеят. И ме питат как съм се решила за две че и с малка разлика.
Не се срамувам напук на всички коментаторки. С желание са правени и двете. Е щъркела подрани, ама какво да се прави божа работа. Тогава го е изпратил  newsm64

# 93
  • Burgas, Bulgaria
не  Фреш4е тука в ДНА 
 аз ще пия Бургас 63, а после бира  Mr. Green

# 94
  • Бургас
Смела си,имаш тренинг значи,Миме  Grinning

ivelina80,не вярвам някой да ти се присмива ,толкова много майки има с породени деца ,не е нещо необичайно.Аз по-скоро се възхищавам на куража им ,защото си е доста трудно ако нямаш помощ  Peace

# 95
Аз пак недоразбрала кой на кого се присмял, кой на кого се извинява, ама явно мине се не мине месец-два тази тема ще се дъвчи. Толкова ми е горещо, че ще пасувам тоя път, като се успокоят хормоните на бременните, пак ще намина! Wink
Междувременно едни ще родят, други ще забременят, ама на есен по хладното по ми върви приказката! Simple Smile

# 96
  • Burgas, Bulgaria
аха
болят ме краката  Sick,мразя да съм сервитьорка,ама пусто нали на услуга да направя

# 97
  • Burgas
wish може и ти да се включиш в отбора на забременелите  Wink

# 98
wish може и ти да се включиш в отбора на забременелите  Wink
smile3534

Що спря да вали бе хорааааа...
Тъкмо се зарадвах на прохладата! Sad

Момичета, стискайте палци за Пламъчето, че в сряда заминаваме за Варна на преглед и тогава ще стане ясно дали ще може да се реши проблема без операция!  cry

# 99
  • Burgas
wish извинявай за любопитството но какво му има?

# 100
Там е работата, че не знаем...
Отиваме за диагноза, че тук малко се пообъркаха лекарите.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 19:03 от wish

# 101
  • Бургас
Ей, Нат, тъкмо щях да те бъзикна да приготвяш косачката че райграса много пораснал!
Обаче сега ме притесни с това дете  Thinking. Дано всичко да е наред  Hug

# 102
Ей ама вие с това Банево ме ощипахте hahaha . Моите родители живеят на Мин. Бани.
А някоя от вас ще идва ли на концертите на Планета  тука в Несебър. Интересно защо няма в Бургас а тука има

# 103
  • Burgas, Bulgaria
това е щот от кандидат Несебърска булка станах баневска мома  Mr. Green
ама като свикнах там тука се изнервям  Close
стискам палци за детенце  Hug

# 104
  • На морето!
Миме, Миме, аз чела-недочела реших, че ти си с "бременните хормони"  Mr. Green Ти нали започна работа в Карфур или ми е старо инфото?
На мен ми е скучно и заспало, чудя се какво да гледам или чета. Препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт