Перник-18

• 29 128
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте отново  Hug  Благодаря Ви за съречното посрещане   bouquet  !!! Разбира се от Перник съм, живея в центъра и съм БРЕМЕННА  preggo в 13 г.с ! За сега всичко е добре, дано така да бъде до края  newsm17 .  Предстои ми сватба съвсем скоро и общо взето това е най-общо сътоянието ми  #Silly хахахах

# 46
Здравейте отново  Hug  Благодаря Ви за съречното посрещане   bouquet  !!! Разбира се от Перник съм, живея в центъра и съм БРЕМЕННА  preggo в 13 г.с ! За сега всичко е добре, дано така да бъде до края  newsm17 .  Предстои ми сватба съвсем скоро и общо взето това е най-общо сътоянието ми  #Silly хахахах
Eeee, супер, още една бъдеща мама от Центъра Hug За сега тези от квартала водят по бройка.
Всичко ще бъде наред, ще видиш Hug При кой лекар ходиш на консултации?

# 47
Ходя в Шейново на консултации и за сега съм много доволна. Смятам там и да раждам стига всичко да е наред!  lovekiss

# 48
  • Перник
Клеа, всичко ще бъде наред до края  Peace

# 49
Клеа добре дошла при нас  Hug
Пожелавам ти лека бременност и живо и здраво бебе  newsm10
И не хаби излишни нерви покрай сватбата

# 50
Благодаря за милите думи   Hug  !!! Не хабя никакви нерви защото тя ще бъде много мъничка сватба и няма какво толкова да се приготвя около нея ! Искам само да мине по бързо за да не я мисля повече. Вече остана по малко от месец и се надявам бързичко да отлети. Исках да ви попитам знаете ли кога може да се разбере пола на бебето?

# 51

Аз бях в 19 г.с.когато ми казаха със сигурност , че ще си имаме мъж   newsm44

# 52
Значи има още доста време! Аз бях на ранен скрининг в петък и имам такава хубава снимка на бебето, че като я видях не можех да повярвам колко много прилича на човече вече.     ylinfant

# 53
и на мен някъде в 5-ти месец ми казаха

# 54
Klea, лека бременност и от мен. На мен ми казаха пола в 17 г.с., на на мен ми е второ раждане, за първи път усетих движенията на бебето в същата седмица. Каквото и да е да е живо и здраво, пък ако е рекъл Господ, ще се явите на поправителен след някоя и друга година. Аз имам момиченце, сега чакам момченце, ако не са объркали нещо четиримата доктори, които ме гледаха.
     Гледам, стягате се за сватба, сподели малко с нас, да си припомним какво беше, от моята сватба минаха пет години. И наистина, остави подготовката на някой друг, така ще изживееш само хубавите мигове, без ядовете по подготовката.
     Момичета, за сега съм се насочила към количка Cangaroo Viktoria, имате ли някакви наблюдения. Даяна не ми хареса заради отделлните дръжки, пък аз обичам да се облягам.
     Ice queen, дойде ли спалнята? Остана ти само един месец, а? Сигурно вече нямаш търпение.

# 55
alissa nik, аз съм с Кангару, но Вижън - много съм доволна, а май на съседката е Виктория и не съм чула да се оплаква. Peace

# 56
alissa nik, аз съм с Кангару, но Вижън - много съм доволна, а май на съседката е Виктория и не съм чула да се оплаква. Peace
Твоята също става, струва ми се ниска и лека. От къде я купихте, мисля, че я видях в Патето.

# 57
Твоята също става, струва ми се ниска и лека. От къде я купихте, мисля, че я видях в Патето.
ниска - да,но лека  newsm78
аз раждах секцио и доста след раждането не се бях осмелявала да я вдигна.
без бебе в нея сега я вдигам и качвам по стълбите, но с бебе - само ако сте двама. иначе варианта е да махнеш коша, да го качиш и оставиш до асансьора и да се върнеш за долната част - аз така правя.
а я купихме по каталог от Симба-та в кв.Изток на пазара. аз затова я и купих - защото не знаех колко тежи. иначе е много лесна за управляване и вози много меко. Peace

# 58
Аз живея на четвъртия етаж, но имаме гараж и няма да я качвам. Става въпрос за влизане в магазини и качване в колата, когато трябва да отида някъде. А по каталог аз нищо не купувам. Като родя ще отида да вдигна няколко колички и ще избера най-леката.

# 59
    Ice queen, дойде ли спалнята? Остана ти само един месец, а? Сигурно вече нямаш търпение.
Дойде спалнята и три дена вече мъжа ми я сглобява Crazy Всичко беше дъска по дъска и торби с пирони и винтове, обаче вече е почти готов и със скрина и остана само едно нощно шкафче Peace Аз почнах с прането на дрешките на малкия човек и ще почвам да нареждам в новия гардероб Flutter Голяма треска ме тресе вече, а сили никакви нямам, постоянно ми се спи, краката са ми много отекли...всякакви екстри ooooh!
На теб още колко ти остана, май съвсем скоро ще си имаме ново бебе в темата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт