Перник-18

• 29 536
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • от Луната
И аз като Бобя пера много рядко на ръка, даже маратонки и обувки блъскам в пералнята Mr. Green Crazy

# 76
  • Перник
............................... даже маратонки и обувки блъскам в пералнята Mr. Green Crazy

И аз съм така, всичко в пералнята, обувки, чанти..... Laughing

# 77
че тя пералнята е за това - за експлоатиране  Mr. Green

# 78
  • Перник
Ако си с направление е безплатен, освен потребителската такса. Иначе мисля че е около 20 лв newsm78
И аз имам спомен от миналата година за ок. 20 лв. Хич нямам нерви да се разправям с личната за направление  #2gunfire Миналата година ходих 3 пъти и най-накрая си платих прегледа при Крумова. Ама ме е яд пък, за какво са тия осигуровки?!?!

# 79
............................... даже маратонки и обувки блъскам в пералнята Mr. Green Crazy

И аз съм така, всичко в пералнята, обувки, чанти..... Laughing
Мно-го-сме, сил-ни-сме Joy
Светле, аз преди два-три месеца се направих на жена и реших да отида на профилактичен преглед- ей така за проверка просто. Една приятелка ми препоръча една докторка в болницата, като каза, че е доволна от нея- взела й цитонамазка, прегледала я внимателно, обяснявала и т.н. И аз чинно си взех направление и хоп- та там. Прегледа ме за 3 секунди, не ми взе цитонамазка и ми изписа лекарства за педесетина лева. Разочаровах се много. Ще кажете "ама ти защо не си каза, че искаш цитонамазка" - е мойта приятелка също не е казала нищо, а докторката е направила пробата и без да я подсещат. Що така при мене newsm78 не знам. Сега събирам наново сили да ида при някой на частно, пък да видим. Tired

# 80
Бобя, коя беше тая лекарка да знаем да не ходим при нея. То като си плаща човек по-добре при по-реномиран лекар да отиде, така мисля аз

# 81
  • Перник
Боби, а приятелката ти с направление ли е била? Ако си е плащала, нормално да е била по-старателна докторката. "Нормално" за лекарите, за мен не е нормално, нали ЗК плаща?!?
Аз от 2 седмици се каня да се обадя да си запиша час  Embarassed

# 82
И приятелката ми и аз с направление отидохме. Не сме плащали, но явно трябва да си платиш, за да си сигурен, че ще ти обърнат внимание. Не че и това е гаранция да. Всякакви случаи има.
Мимка, ако искаш на лични ще ти пиша името. Може пък жената да си е свестна, а аз да съм я уцелила нещо "в настроение" Grinning

# 83
  • от Луната
Аз последно ходих при моята гинеколожка, която ми следи и бременността и съм доволна. Освен цитонамзка ми взе и микробиология.
Светле щом ще си плащаш по-добре си отиди на частно при друг лекар Галева, Лазов или някой друг от известните Wink
Бобя и аз се интересувам коя е тая лекарка

# 84
  • Перник
Светле щом ще си плащаш по-добре си отиди на частно при друг лекар Галева, Лазов или някой друг от известните Wink

Ми не искам пък  Simple Smile Аз ходя при Крумова от години, тя ми следи и бременността, доволна съм.  Peace
Ох, цял ден се разправям с ПИБ. То, банката не е виновна, че съм "па-па" и съм забравила, че ми изтича овърдрафта  Embarassed Ама сега 2 седмици ще съм с блокирана карта  Cry

# 85
Момичета, я да ви питам нещо важно - на вас мерили ли са ви тонове на бебето и казвали ли са ви колко тежат бебетата? На мен още никой нищо не ми казва и се чудя защо Tired Ама ми кажете тези дето не сте ходили при Галева или Лазов, защото знам че те казват.

# 86
  • Перник
Аз ходех при Крумова. Нищо не ми казваше. Само сестрата ме мереше.

# 87
Аз освен при Лазов ходех и при Грозданов. Та той тновете ги слуша ВСЕ ОЩЕ с една дървена слушалка - голям смях е,но пък винаги ми е казвал колко излиза че тежи бебето на неговия апарат.

# 88
Аз да ти кажа не си спмням newsm78 отдавна беше. Ама като се замисля май само тоновете слушаха. Не помня да са споменавали килограми.
Светле писах ти на лични, дано си го получила.

# 89
добро утро  Hug
Аз ходех при Илиев, от средата на 8-мия месец ходех доста редовно да ми правят запис на тоновете в болницата, а иначе на всяка консултация, той си ги слушашаше на апарата. За кг. на бебо ми каза няколко дни преди да родя, като ме гледа на апарата в болницата, че там е по-хубав, от този в кабинета му в Еврика. Каза ми да чакам бебко около 3 500 и така и стана - Борис се роди 3600кг.
 И в този ред на мисли да ви питам - Евриката преместиха ли я вече в новата сграда?

Общи условия

Активация на акаунт