Перник-18

• 29 140
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Ето снимки на малкия кротушко http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13841032 Heart Eyes
По цяла нощ не спи, но пък и глас не му се чува, само се върти насам-натам и гледка в тавана Crazy Дано си остане такъв кротичък Praynig

# 211
  • Перник
Аз не посещавам много детски магазини, но последно гледах детски бански в Джъмбо.

И аз много не посещавам, затова току пльосна някой тъп въпрос тук  Mr. Green

Боби, единственото, за което се ядосвам е, че е агресивен и че заспива много късно вечер, иначе Калоян е дивачето, което си бяхме поръчали  Heart Eyes

А, забравих да ви покажа снощната фотосесия - и аз имам "нова пическа", не само Каян  Mr. Green
http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=376033&pid=13897418

# 212
Здравейте,как сте момичета?Днес е прекрасен ден за разходки.

# 213
  • Перник
Днес е прекрасен ден за разходки.
Даам, за който не е на работа.  Mr. Green Е, след час и малко принудително ще се разходя до БТК, че не съм платила телефона, ще вземат да ни резнат  Confused

# 214
Ей, писна ми да нямаме вода. От началото на седмицата за 2ри път  #2gunfire #Cussing out

# 215
Ice queen, честито бебче. Да ви е жив и здрав малкия юнак, да е истински победител, както показва името му. Железен сън желая на малкото човече, а на мама и татко - железни нерви да търпят капризите му!
Ох, тези дни изобщо не ми остава време да седна на компютъра, или дъщеря ми, или бебето, все съм заета, а така ми се спи... Момичета, благодаря на всички за съветите за гърдите и кърменето, особено за лансинох, наистина ми помогна, вече почти не боли. Иначе сме добре, вече излизахме навън за малко, на бебо му хареса да спи в количката и дори вкъщи не иска да спи в креватчето си. Купихме си количка на Чиполино - rush, зелена, много съм доволна, маневрена, лека, лесно се разглобява и побира в клиото ми. Поздрави на всички!

# 216
Алиса с тебе сме на едно дередже май Mr. Green На мен живота ми минава в кърмене и спане...малкия е нощна птица и неще да спи, само мрънка, а аз една си държа очите отворени да го поглеждам чат-пат. Две баби помагат и пак нямам време за нищо Sick От началото на седмицата съм смъкнала 5 кг. Таткото постои 1-2 часа при нас и си отиде да спи в другата стая на долния етаж.
За зърната на мен ми помогна Гермастан. Въпреки че ползвам силиконови зърна, защото моите нямат хубава форма и не може да ги захапе пак ми се разраниха обаче от крема се оправиха Peace
Иска ми се да изляза да видя бял свят ама съм като парцал, а и с това кърмене незнам как да стане номера като той яде на 3 часа горе-долу, а мен определено ме е срам да кърмя навън Rolling Eyes Имам чувството че ще изляза от вкъщи като стане на 3 месеца Joy Кога спират бебетат да ядат по сто пъти през нощта newsm78 Mr. Green
Добре се оплаках, стига за днеска Mr. Green

# 217
  • Перник
Миленка, аз също го кърмех нощно време. Първите нощи го взимах от креватчето, давам му да яде и пак го връщам. Но много бързо се отказах и започнахме да си спим заедно. Та и до днес сме така Embarassed Но тогава се чувствах толкова скапана и недоспала, а така в просъница му давам да яде. По-доре ми беше.
Нощно време кърмех от едната гърда, а на сутринта си изцеждах другата, за да си имам за една разходка навън. А за това, дали да ядат бебетата нощно време или не, има много мнения. Лично аз смятам, че в началото е по-добре да яде детето. Не мога да си представя бебето да реве цяла нощ, защото е гладно, а аз да не му давам, само и само защото според някои така било по-добре.
А колики има ли? Дражко имаше колики около 10 дни, но какви колики... За тези 10 дни не бях мигнала и секунда, ревеше денонощно, мислех че никога няма да спрат. Правех му чай бебезан май беше, за колики и от анасон. Давах и на Хип, на гранулите, но не мисля, че беше толкова ефикасен. Мисля, че наистина помагат. Давах му до 4-5 месеца. После пък започна да се запича. Ама това към ср. на втория месец. И ако ти казват, че кърмачетата не се запичат, да знаеш, не е вярно. Нещо много се разписах. И ме налегнаха спомени...

# 218
Здравейте,
познавате ли добър очен лекар в Перник? Ема ще стане на 2г, а още не сме я водили, а и днес се събуди с оток на окото?

Честити бебчета  Heart Eyes

относно кърменето ние още се кърмим денонощно  Crazy

# 219
Миленка, зареди се с търпение по отношение на нощното хранене. Моите и двете в началото се будеха да ядат и аз винаги съм им давала, защото по това време стомахчетата им са твърде малки и не могат да се наядат толкова, че да им стигне за цяла нощ. Като станаха на 2 месеца някъде започнаха да спят непробудно, даже Косето спеше по 10-11 часа без да се събужда. Обаче на 6-7 месеца  като почнат да растат зъбите, всякакви режими отиват по дяволите. Сега се буди по сто пъти, за да суче и заспива сам в леглото си само през деня.
Миша спря да се буди нощно време чак, когато я отбих - на 10 месеца. Косето нямам идея кога ще престане. Laughing

# 220
Здравейте,
познавате ли добър очен лекар в Перник? Ема ще стане на 2г, а още не сме я водили, а и днес се събуди с оток на окото?

Д-р Кимова е най-добрата в очната специализация.Тя не само преглежда,но практикува и ирисова диагностика. Peace

# 221
Здравейте,

Д-р Кимова е най-добрата в очната специализация.Тя не само преглежда,но практикува и ирисова диагностика. Peace

Peace за Кимова

# 222
Моя дзвер се буди през нощта да яде поне по три пъти. Събужда се и почва да си бута ръцете в устата и да мрънка. А пък и мръсен не търпи да е, като е напълнил памперса неще да почне да яде докато не го сменя Crazy Цяла нощ се върти насам натам, а през деня спи като пън и все е гладен Crazy
И аз го слагам да спи при мен, половината нощ си е в кревата, а другата при мен. Ама не е свързано с кърменето, защото така или иначе трябва да стана, за да го кърмя. Слагам го при мен, защото като мрънка, а е ял вече му пъхам биберона в устата и като му падне ми е по-лесно пак да му го дам и в същото време да дремя по малко Mr. Green
Чудя се още нещо - в нас е 27 градуса, а на него все са му студени краката и носа newsm78 Облечен е с боди, ританки, блузка и чорапи даже....завит с пелена newsm78 Като се опитам малко да го развия веднага му става носа леден #Crazy Гледам снимки на други бебета голи ходят, а мойто все измръзнало Crazy Незнам ако се беше родил през зимата как щеше да е Crazy
Колики май няма за сега Praynig Не реве освен като е гладен или нацапан, ама мрънка почти постоянно като не спи. Дано не му се появят, че тогава съвсем ще го закъсам Crazy

# 223
И на мен ми я похвалиха тази Кимова и ходихме при нея два пъти, но не можа да ни оцели диагнозата. Изписа му една торба лекарства и нищо. Ако имаш възможност и не ти е толкова спешно го води в болница Токуда в София при др.Димитрова, тя веднага като видя Кики каза че има стеснен слизен канал , направиха му една лазарна операция и сега е добре/ да не чуе дявол / . Води си го при Кимова сега за отока а ако има пак проблеми си запиши час и при Димитрова - ако си с направление лошото е че по вероятно да ти дате час след месец, ние ходихме без ,но пак си се чака . Прегледа е 30 лева , но на 100% ще останеш доволна.                      Миленка не му се притесниавай на мъника - не му е студено, и аз съм така навън е 40 градуса, а ръцете и краката са ми ледени , а всъщност ми е топло. А относно нощното кърмене- това ми беше най ужасния момент -спити се, уморена си а бебчо иска да яде- ГАДНО . зА разходките и аз се изцеждах, защото и мен ме беше срам да кърмя навън .                                                                                                                                                                                                                 Е момичета и моята почивка свърши. От сряда почвам работа . Само като си помисля .............................. #Puppy dog     ЗА това утре ще ходя на Рударци да бездействам за последно, а във вторник трябва да си купя малко дрешки Mr. Green

# 224
Къде се намира кабинета на Кимова??
Аз съм ходИЛА НЯКОЛКО пъти при Стефанова и съм много доволНА.

Общи условия

Активация на акаунт