Перник-18

• 29 124
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Здравеите мамчета и от мен. Hug
От доста време не съм писала но си имам извинителна причина.
На 20.07. в 01.05 родих момче 4200 и 52см. и сега сме на Рударци при мама за да ми помага иначе трябва да съм сама.
Раждането мина много добре  Галева ме изроди и съм много доволна.
Моето синче се казва Ивайло и е много добричък за сега.
Миленка честито синче и на теб да ти е жив и здрав и много да ви радва smile3525
Ето и няколко снимки като имам време ще кача още
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407607

# 241
Честито бебче Кате ,                       да ти е жив и здрав малкия мъж и много да се слушкате . Радвам се че всичко е минало добре . Целувки от мен и Кики - той много  хареса Иво на снимките и каза  че иска такова брадче .  Mr. Green

# 242
Честито бебче Кате ,                       да ти е жив и здрав малкия мъж и много да се слушкате . .  Mr. Green

# 243
Кате, честит син   bouquet Да ви е жив и здрав!
Нанси21, успех в новата работа! Мен и двата ми кредита са в ДСК, та ако имам питане ще пиша.

# 244
Честит син на Катя! Да е жив и здрав и много умен!

# 245
SvetlaK  къде се намира тази Стефанова?
Къде в Перник има китайски ресторант?

# 246
Честита рожба Кате!!! Да ти е жив и здрав и много послушен!!!
За китайски ресторант  Thinking мисля че май няма в центъра поне, по квартала ако има  newsm78

# 247
Чесито синче на Катя  bouquet Да е жив и здрав и да расте щастливо дете Hug
Оф с това обличане....значи вчера за пръв път ходихме на разходка в парка и по настояване на бабата Алекс беше облечен с боди-потник, блуза дълъг ръкав и ританки и повит с пелена през главата Crazy Като се прибрахме беше се изпотил и ревеше и чак като го съблякох се мирна Peace Опитвам се да го обличам по-лекичко ама като види баба му веднага го повива и да съм го пазела, че после ще патя Crazy Като го пипна и му е студен носа го обличам ама иначе не виждам защо да е навлечено бебето Crossing Arms
В болницата даже не ги завиваха бебета, а тука все навлечен...разбира се през деня като сме самички не го увивам така Whistling
Баща му пък ме смъмри, че бил малък и не бил за разходки по града още #Crazy Трябвало да изчакам да станел на месец поне и тогава #Crazy И сега не дава да извеждам детето....добре че имаме двор Sick
Алиса, оставям таткото да спи отделно, защото е шофьор и предпочитам да се е наспал, а и аз си спя през деня заедно с бебето Mr. Green С нищо друго не ми дават да се занимавам, нито готвя, нито чистя, едно боди не съм изпрала Crazy Бабите само се надпреварват коя да му изпере напиканите бодита,, коя да изглади.....като имат желание нека вършат тая работа Mr. Green
Китайски ресторант имаше на ул. Вардар преди Peace

# 248
Катя, честито бебче! Да ти е живо и здраво, много послушно, да папка, да спинка и да порасте голям и силен мъж!  bouquet
И ние вчера спахме само по боди и чорапки, ама днес сме с ританки, че съм разтворила навсякъде да изстудявам апартамента. Милена, коя ви е педиатърката? Тя би трябвало да ви е обяснила за извеждането и обличането. При нас Станкова идва два пъти, въпреки че знам как се извежда, препоръча излизане от втората седмица - на 12 ден излязохме до парка. Одобри и обличането, вчера консултирах с нея и лечението на коликите, че вече ни почнаха. При мен мъжа ми е софиянец, работи в София, но нощем много ми помагаше в началото, заради шевовете в началото не можех да стоя и той го преобличаше и оригваше. От една седмица вече сама се оправям нощем и го оставям да се наспи, просто нямам нужда от помощта му. Евала на бабите, ако не са те доста щяхме да го закъсаме, макар че аз и първия път след 1 месец отпуска на майка ми се оправях сама, изработваш си дневен ред и както си само с едно дете, със сигурност ще се оправиш и сама.
   Китайски ресторант имало в квартала, кумовете ми ходиха, но не им хареса яденето и затова не съм ги питала къде е. Китайския на Вардар е затворен поне от две години, в центъра няма. Мога да препоръчам китайски ресторант в София.

# 249
Педиатърката ни е Галя Рангелова. Като дойде одобри обличането и точно тя каза че като му е студен носа значи му е студено на детето и да го обличам и каза да не допускам да са му студени краката Peace За излизането нищо не е казала, ама той е вече на 15 дена мисля, че е нормално да излиза на въздух Rolling Eyes То сега се развали времето де та поне една седмица ще си седи вкъщи Confused
Аз сама си се оправям с бебето, преобличам си го, сменям памперси по 100 пъти на ден и все е наакан или напикан Mr. Green Мога и дрехите да му пера ама като бабите не дават не се натискам Whistling

# 250
  • от Луната
Кате, честит ти малък мъж! Да расте здрав и силен и да прави само по три бели на ден  Mr. Green

Миме, моят съвет като по - стара и опитна е да не позволяваш мъж ти да кръшка от задълженията си. Искай си да ти помага, това дете е и негово и той също го е искал. Както го научиш от начало и за напред все ще е така. Християн до ден днешен вечер я мие той, аз много рядко. А когато си е в къщи през деня и тя се е накала предимно той мие дупето  Mr. Green. Чат - пат му се подиграват, че е мъж под чехъл ( което не е така, ината му е прекалено голям за тая роля ) или че това си било женско задължение. Аз винаги отговарям, че това дете не съм го намерила на улицата, а било желано и от двамата и никой няма какво да ми отговори Naughty. А за разходките го питай мъж ти иска ли фередже да си сложиш или до 40 ден да не мръднеш от къщи, че такава е традицията ooooh!. Изобщо не дръж детето вътре, освен когато вали или има мъгла. А на днешното време можеш да го изкараш на терасата или да отвориш широко прозореца и да приближиш детето, разбира се облеченко и завито. За студените крака не съм съгласна със Станкова, защото на Михаела крачетата много често бяха судени и потни Shocked, а определено не и е било студено. Говоря за миналото лято

# 251
  • Перник
Кате, честит син! Да расте здрав, умен и умерено палав!   bouquet

SvetlaK  къде се намира тази Стефанова?
Къде в Перник има китайски ресторант?

Стефанова е на главната улица, през една къща от нас, точно на ъгъла. Кабинетът и е на партера на къщата, преди имаше голяма табела, но собствениците слагаха изолация и дограма на къщата и я махнаха. Точно до цеха за мебели. Разбра ли ме, че хич ме няма в обясненията  Embarassed
Китайски ресторант и аз не знам. Този на "Вардар" го били затворили  Cry А беше хубав. Аз много обичам китайско и сега ти като ме подсети ми се приядоха поне 5 неща  Embarassed
Миленка, и аз така знам-като му е студен носа на бебо, значи му е студено  Peace Ние изведохме Калоян извън двора на около 1 месец - чак тогава успях да преборя свекървата и мъжо  Twisted Evil

Случайно да знаете как работи магазина на Блу поинт? По мои спомени през седмицата до 18 часа, а в събота - до към обяд  newsm78

# 252
Китайския ресторант в квартала е зад стария супер. На мен пък яденето ми харесва,но с китайката дето го раздава сервитьорка малко трудно се разбираме. А и ние по-често си вземаме храната з вкъщи - не ядем там,че нещо обстановката не ми харесва.

# 253
Китаиския в квартала ще го отворят септември.
Някои ми каза че във Валентиното за ДСК правят китаиско,някои да знае нещо?
Иначе за София и аз си имам 2 дето ми харесва ама няма кои да ходи до там.

# 254
Виктоалиа Т, живея близо до Софийско шосе, почти не съм писала в темата, но я преглеждам отвреме навреме, когато малката спи

и аз съм на мнение, че таткото когато е вкъщи трябва да върши всичко наравно с майката  Simple Smile
а относно кърменето на почти 2годишната ми дъщеря всички са потресени  Laughing и близки и познати
бабите не им оставих изобщо шанс да ми кажат каквото и да е било относно отглеждането, сама съм се справяла, 30 дни след раждането дори ми започна сесията и пътувах до Варна за изпити и не съм прекъсвала, навсякъде си е била с мен, сега записах и магистратура  Peace

честито на новото майче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт