Отговори
# 300
  • София
Регенце, теб те пропуснах в предния пост. Нали вече си по-добре?  Grinning А за почивката не се притеснявай, все ще се организирате да отидете някъде.
Vanhorne, вие кога се местите? Не се преуморявай, моля те. Да нагушкаш твоето момиче от нас, що е такава помагачка на мама.  Hug
caritas , пожелавам ти в най-скоро време да отидеш пак в Рим! Там винаги има какво да се види, а и на някои места е нужно да повториш, да потретиш и едва тогава успяващ да разбереш всичко, да усетиш напълно мястото, да се насладиш 100% на емоцията. Много, много съм доволна от това кратко, но съдържателно пътуване  Heart Eyes
Никол, наистина сте страхотни на снимките! А пък ако вярваме на прогнозата, идната седмица за вас ще е по-хладна и с повече дъжд, отколкото за софиянци. Дано се поразхладите малко.
Рея, радвам се да те видя и теб. Зад шахматната дъска си ти, нали? А плажовете наистина са страхотни  Sunglasses

# 301
Снимките са прекрасни!
Много ме разведрихте, че днес съвсем се бях одремала в това време  Hug

Vanhorne а ти какви линкове си дала - един път направо Peace Peace Peace
Не се претоварвай с преместването, знам че няма как без твое участие, но карай полека.
Аз тези дни съм в почивка откъм ремонтна дейност и съвсем зле ми подейства. размазах се - иначе ме държеше във форма  Mr. Green

Маргаритче и Реге - напълно съм съгласна с вас момичета. Какъвто и патриот да съм за мен вече все повече нашето Черноморие загуби чара си. Дори в Синеморец вече няма къде да стъпиш, огромни бетонни грозотии, шум, мръсотия, никакво обслужване, а цените са като в Гърция и Турция и то за далеч по-приятни условия.
Много ама много ми е мъчно. Обичам си го нашето море, в нашето оазисче може би още година две още ще става за ходене, но и там настроиха едни чудеса досами плажа....

Същото за жалост се случи и с Банско и Боровец, както и в една идея по-малко и в Пампорово. Изобщо затрихме и малкото си красиви и истински зареждащи местенца.
Много ми се иска да повярвам, че е поправимо макар и да не се сещам точно как ще стане....
Чакаме снимков материал и очерк и от Квази - дано той е открил някое все още диво местенце, но не ми се вярва много.
 Hug Hug Hug на всички

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 20:12 от Lennyh

# 302
  • На планетата Земя
Здравейте!

Завърнахме се от горите, дъждовете и мъглите. То тук било същото.

Добре завърнала се на Маргаритка. Сега отивам да оправям багажа и утре с нови сили!  Heart Eyes

# 303
  • София
Здравейте и от мен, банда!  Hug

Ние току-що се прибрахме от дълъг любовен уикенд (още от петък сутринта) в Пампорово. То в тоя дъжд времето си беше само за любов!  Joy hahaha Joy 

Зазинка, Маргаритка, Милето, добре дошли на всички!  Hug

Бъни, миличка, разбирам те, защото по подобен начин наскоро ни се наложи да купуваме хладилник...  Hug Взехме го на изплащане. Имай предвид, че в момента имат разни промоции и оскъпяването е съвсем малко и не ти бърка в джоба с голяма сума накуп. Относно марката Горенйе, аз съм фенка. Горенйе се правят в Словения (любимата ми страна) по лиценз на АЕГ (най-яката немска марка). По-скъпички са от Електролукс, така че си помисли. Всъщност ти вече може и да си купила вече...  Hug

Квази, много ме изкефи с поетичната ода за Смокиня!  Joy  Давай, все в тоя дух ги пиши!  hahaha

Ленка, Каритасче, Регенце, Фиорче, Паполино, Цвета, Рея, всички останали  Hug Heart Eyes Hug

До скоро, живот и здраве!  Hug

# 304
  • Лондон
Здравейте в късната неделна вечер Simple Smile

Прасковка Laughing любовен уикенд казваш... Laughing браво, аз тези случаи съм го забравила напълно, но много ми е приятно да чета за нечии такива Heart Eyes пак казвам браво

Малко се разсмях на темата за електроуредите, но и по нея да си кажа - в едни други времена Горенйе ми бяха клиенти и като отивах да ги посещавам редовно ме развеждаха навсякъде, показваха как осигуряват контрола на качеството, как работят върху иновации, много бях впечатлена и за новата къща навремето си купих всичко с тази марка, но печката така си стои почти неизползвана...Въпреки това препоръчвам Grinning

Ние си имахме здравословни проблемчета пак, не спим почти и ни е доста крив светът, имам в предвид на цялото семейство, та друго смешно не мога да кажа Wink

Може би последно само - Прасковка, и на мен Словения ми беше любимо място но сега нямам възможност да ходя често Sad Само за удоволствие правя маршрути на приятели, но и това е нещо

Хайде, някой се събуди, желая приятна седмица на всички, радвайте се на лошото време, понякога има полза и от него

# 305
http://www.youtube.com/watch?v=T_UxhPbMyy8 видяхте ли ги тия диванета.

Зази края на месеца ще е. Местим се, защото ще ни е много изгодно финансово, по- голяма е и ще сме мнооого близо до свеки (съседната къща), което е улеснява много помощта с децата. Те растат и им е нужен контрол 24/7. Пак в същото село, само сменяваме улицата  Wink.
Не се преуморявам, чопля си едно след друго шкафчета и  ooooh! и ми става лошо като гледам, колко джунджурийки сме акумулирали с годините. Този път ще се съглася да вземем фирма да изчисти, защото, колкото и да не искам и да обичам аз да си го пипна, осъзнавам, че мога да си навредя сериозно. Аз пак ще си търкам тук и там, но големите неща и да искам не мога.
Другото нещо заради, което се навих да се преместя е че дзверовете ще си имат догран- отделено с всичките му екстри- покрит и открит. Дойде ми до гуша да ми копаят китките и розите. Сега мама им е замислила нещоооо. Няма да са щастливи в началото, но ще е много лесно. Ще свикнат глезотиите му недни, а космите дето са един камион на седмица ще намалеят.

# 306
Хей къде сте бе хора? Спите ли още?
Минавам само и аз да ви пусна едно клипче за добро настроение
             http://www.vbox7.com/play:9bd6e58c
 и да ви пожелая лека и плодотворна седмица Hug Heart Eyes Hug

# 307
Добро утро, прекрасен ден и усмихната седмица!

# 308
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен!

Ей, пак не се наспах, правихме, струвахме, отново си легнахме в 0.30 часа. Да видим днес как ще прибутаме деня.

Ванхорне, радвам се за хубавите ви емоции. Хубаво си решила с фирмата, не винаги трябва ти-всичко-на всяка цена.

Лека седмица ви желая!   bouquet

# 309
  • София
Добро утро и от мен! Започвам новата седмица заредена с много положителна енергия и се надявам така да съм поне до уикенда!
Пожелавам същото и на всички вас!  Laughing
Vanhorne, страхотно е клипчето с бебоците на кънките, много забавно. Обясни моля те какво е това дорган  newsm78 И наистина викай фирма за почистването.
Цвети, съжалявам за вашите здравословни проблеми, дано по-бързо се излекувате  Hug
Прасковке, браво за любовния уикенд! Дай Боже всекиму!  Grinning
Мишанка, погледни последните снимки, които съм качила специално за теб в албума. Банята в хотела в Цюрих и малко модерно изкуство.  Flutter
Лени, почивай сега активно, че като се роди бебо няма да има време за почивка  Wink
Лека работа на тези, които са на тръстиката и много приятни емоции на почиващите!  Heart Eyes

# 310
Здравейте и успешна седмица и от мен! newsm03
Зази, много благодаря  bouquet - отивам да разглеждам! Добре дошла, заредена с хубави емоции - да ти държат по-задълго! А лятото сега започва Sunglasses
Бъненце, познавам някои марки уреди - мога ли да съм ти полезна с нещо - пиши на лични!
Vanhorne, звучиш добре - пожелавам ти да мине леко преместването и после само да се радваш на екстрите на новото място.
Миле, карай леко, леко и деня ще свърши.
Деми, сръъъб от кафенцето! Приятен ден и за теб и успешна седмица!
На всички, които не споменавам много  Hug и хубава слънчева седмица!

# 311
Добро утро на цялата банда Hug
Не съм писала цяла седмица почти (имах 5-дневка на потъналите гемии и аз), но ви четях редовно Grinning
Настроението в темичката е перрррррфектно thumbsup Време е за  Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb

Ванхорнче Hug, Рея Hug, благодаря ви за сладурските клипчета. Заредих се с усмихнато настроение за цяла седмица Laughing

Обясни моля те какво е това дорган  newsm78

Зазинка Hug, снимките са много хубави. Големи красоти сте видяли Grinning  Що се отнася до дограна, ако не бъркам това е място, предназначено за домашните любимци  animal037 Нещо като тяхната "стая" Laughing
Мили Hug, а ти какво прави, че не се наспа Wink   Ей, сега да не проспиш пък деня Laughing   Я виж, колко е усмихнат yes
Деми Hug, благодаря за кафенцето. Абе откъде ги изнамирате тия красоти newsm78

Прегръщам ви всички и ви желая усмихната и успешна седмица Hug Hug Hug

# 312
Привет, банда!

Гледам нещо форумската активност много драстично е намаляла  Thinking Ама така е то, като ви отпуснах юздите за 10-на дни!  Grinning Сега ще трябват отново усилия да ви вкарам в правия път, лошото е, че и Квази нещо си е ударил камшика и няма кой да ми помага! Но вярвам, че оберщурмангрупенфюрер Волф ще намери подходящия метод!  Joy

Такаааа, сега по нашата същинска тема. Днес в ранния следобед ще ходя при моята лекарка, за да се уговорим как ще действаме по въпроса за инвитрото. Въпросителните идват от това, че тя е в отпуск от 15-ти до края на месеца, а моят цикъл трябва да настъпи около 25-26.07 (в момента съм на противозачатъчни с цел изчистване/предотвратяване на кисти). Аз лично бих искала още в следващия цикъл да започнем стимулацията (още повече, че в момента един вид си правя блокажа, представляващ част дългия протокол, който се прилага на бичмета на 35 г.  Mr. Green , както би казал Квази). Въпросът е дали моята лекарка ще се съгласи на 2-рия ден някой друг лекар да ме прегледа дали са ми чисти яйчниците, за да почна стимулацията.
Та ако е навита още отсега да ми прави схемата и да се мятаме, дето се вика! Щото като гледам тука как са се развихрили някои от темата, страх ме хваща и си викам: "Дай поне да пробвам да се метна в последния вагон в движение!"  Joy

# 313
  • На планетата Земя
Зази, Дуденце, догрън идва от думите dog и run. Това е място за животинките извън къщата, което си е тяхно и където могат да играят/тичат на воля. Оградено е и не позволява на любимците да излизат. Ако помните филмчето за санбернара Бетховен, кучо изпадна в немилост и го сложиха в такава къщичка на двора. Когато малкото момиченце започна да се дави в басейна на бавачката, той изкопа дупка, избяга и го спаси.

http://www.fun4petsuk.com/index.php?cPath=24_103_167

# 314
  • Манчестер
Мале, малеее, много сте изписали  ooooh! от къде да ви започна  Mr. Green

Бъни, Горение  Peace . Имам опит с тази марка и съм много доволна  Peace . Първата купихме преди 7-8 години и понеже вече поостаря решихме да вземем нова за апартамента и старата да отиде на вилата. И двете работят перфектно. Не мога да кажа коя е по добра. Е, вярно че новата е по-красива - никелирана с керамични плочи и куп екстри, но като работа и печене са перфектни  Peace ... Абе, каквато и печка да избереш, все ще е добра...новото си е ново  Peace

Ванхорнеее,  Hug Едно голямо гуш  Hug за малката помощница  Heart Eyes . Ей, големи емоции с това преместване, ама и това ще мине , ти само не се преуморявай  Hug .
А, Мексико  Peace и Куба за мен са Number one.

Маргиии  Hug завърна се , ти цвете непослушно  Heart Eyes . Защо си недоволно  newsm78 ..хотелчето разкошно . Много ми хареса, поне на снимки е страхотно  Heart Eyes . То и в нашия хотел водата на басейна не видях да се източва и да се сменя  newsm78 . За това пък , всяка вечер се хвърляха няколко кофи с хлор  #Crazy и това беше всичко  Joy за 4-ти звезден хотел това са екстрите  Mr. Green . Но, аз басейни не обичам  Crossing Arms ...море, моренцееее  Mr. Green рибки и рачета да гледам. Нали вече съм запалена водолазка, та гледай до година кво кака ви ще прави  Mr. Green

Рея,  Hug сладуранка  Hug Харесва ми как звучиш  Heart Eyes Зази и тя добре е прекарала  Heart Eyes отивам да гледам снимките на банята, че много ме заинтригува  Mr. Green
Браво така ви харесвам  Hug всички в страхотна форма  Heart Eyes . Кой почивка стяга, кой ремонти заформя, друг печка купува  Crazy ...цари едно оживление  Crazy ...а скоро и друго  Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb ако ни разтресе  Mr. Green хич няма да е зле  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт