Отговори
# 315
Привет на всички!
Минавам само да ви пожелая приятна и плодотворна седмица!
Vanhorne ๏̯͡๏) и Рея страхотни клипчета като начало на новата седмица зареждащи с много настроение Hug

# 316
  • София
Марги, в колко часа си при докторката? Аз днес говорих с нея по телефона, трябваше тя да ми види резултат от едно изследване и се разбрахме да й се обадя по-късно. Но се чудя дали направо да не отида в клиниката, тя е до 17.30 днес  newsm78 Мисля, че тя ще се съгласи да те прегледа друг доктор и да почнете нещата още този месец. Ама тия приказки за "последния вагон"....  Naughty
Миле, мерси много за разясненията за кучешкото място. То нали у нашенско такива екстри нема.....
Дуденце, край на петдневката, виж и времето се оправи, слагай най-голямата усмивка и се наслаждавай на живота!  Laughing
Мили, както обикновено си в супер настроение, браво, само така! И аз съм като тебе, в басейни не влизам, освен ако със сигурност не са с минерална вода, ама даже и тогава....  ooooh! Бе кво да ти кажа, един микроб да има, мене ще ме лепне  Mr. Green

# 317
Добро утро от мен,

Зазинка виждам, че питаш за дограна ето това е , но има и кучешка къща на края. Това дето Миленце показа е кенел и моя дзвер ще откачи, ако го затворя там. Дограна е отстрани на къщата и не дава достъп на животинките до двора или къщата.

Марги стискам ти палции дано всичко мине без проблеми.

Гушкам ви силно и ви желая много успешна седмица.
Тази седмица има много отсъстващи в работата и за товаще съм много заета, но ще се опитам да се включвам във всяка свободна минутка.  Hug Hug Hug

# 318
Ето ме на, докладвам:

Разбрахме се с докторката - действаме по програма инвитро!
Тъй като днес ми е 13-ти ден от МЦ и 12-ти от началото на Регулона, тя иска да ме види в сряда сутринта пак - на 15-ти ден се прави преглед, за да се установи дали са изчистени евентуални кисти от предния цикъл и дали въпреки противозачатъчните все пак не е тръгнал да се нараства някой заблуден фоликул. Ако всичко е наред и чисто - започвам паралелно с Регулона и подготвителни инжекции. След свършването на Регулона и настъпването на МЦ от втория ден започва истинската стимулация. Ако в сряда се види нещо в яйчниците, на което не му е там мястото  Grinning, отлагаме цялата процедура с един цикъл.

Това е! Доволна съм, спокойна съм.  Grinning

Е, само дето няма да мога да отслабна преди да се напомпам през следващите 9 месеца, но това да е проблемът!

# 319
  • София
Хе-хе, Маргаритка - росна китка, добре дошла в отбора на сериозните АРТ-процедури. Много ти се радвам, да знаеш, затова, че си такава устремена към заветната цел и че си готова на всичко, и вярваш в успеха! Само така, и аз вярвам, че ще успееш!  Hug Пък за отслабването не му мисли, след 9 месеца като се роди малкия юнак (сигурна съм, че ще имаш момче), бързо-бързо ще станеш като вейка  Grinning
Vanhorne, ми то много хубаво изглежда това местенце за кучетата. Надявам се и на тях да им хареса. Но най-важното е вие да се чувствате добре в новата къща и с радост да посрещнете там новия член на семейството!  Heart Eyes
Сега мисля леко-леко да си тръгвам от работа, че да ида и аз да видя моята докторка.  Wink

# 320
  • На планетата Земя
Маргаритка, рапорт даден - рапорт приет! Много хубаво обясняваш всичко! Няма как да не успееш!

И аз утре съм при докторката да я хваня преди почивката и да ми види фоликула - има ли го, няма ли го, кекав ли е, мека Мария ли е.

# 321
  • София
Отчет и от мен - този месец нито температури ще меря, нито тестове за овулация ще правя, нищо, ама съвсем нищо такова. Само секс. И да видим.  Mr. Green

Ванхорн, суперско е кученцето и дворчето му и всичко.  Hug

Цвета, напоследък откривам, че много неща има, по които сме от една порода.  Hug

Аз да ви кажа вече чакам уикенда... Голям цирк, щото си е още понеделник... Ама лятото не е сезон за работа, нали.  hahaha Joy hahaha

# 322
  • София/Кюстендил
Здравейте, банда !  Hug

Едва сега сколасвам да се вмъкна за малко, срам и позор  Embarassed

Гледам, яко се рапортува. Да взема и аз да се включа. Макар че при мен - нищо ново. Лелката я няма. Ама и бебе няма, кръвния тест показа почти нулева концентрация на ЧХГ и вече почвам да се нервя  #Cussing out Рапорт даден  Laughing

Whistling Тъкмо ще ви се радвам и ще ви стискам палци - на кого за леко раждане, на кого за лека бременност, а на останалите да се похвалят скоро с две чертички...

# 323
Привет прекрасни!
Минах да ви нагледам - отгоре, отгоре чета.
Имах гости-заминаха си, но и да ми остане време, не мога да припаря до компа от синчето си.
Сега отиде на тренировка, милото е на работа, та се вредих.

Още не съм ходила на док.Набирам кураж, но като се сетя преди 3-4 години как се депресирах от това ходене по доктори, та губя ентусиазъм.
Гуш на всички и се надявам скоро да се запозная с някои от вас.Вече две срещи пропуснах, ама такъв ми бил късмета.

# 324
Маргаритка за пример си ми да знаеш. Като си дойда до БГ догодина живот и здраве се надявам да мога да ви събера Софийската банда и да ви гушна силно. Ние с Ленката ще сме фиданки вече, а вие ще хипопотамеете... така нека ви е да видите как е  Wink

Миленце ха дано тоз фоликул е твоя този път.

Прасковче това беше само пример за догран. Аз имам две: Едното е Гризли, а другото е плъх. Така им викаме ние у дома

Марпен  Praynig Hug Praynig ще стискам палци, дано следващия път стане.

# 325
  • там където мога да си закача хамака
Макар че при мен - нищо ново. Лелката я няма. Ама и бебе няма, кръвния тест показа почти нулева концентрация на ЧХГ и вече почвам да се нервя  #Cussing out Рапорт даден  Laughing
Кога трябваше да е предполагаемата дата на лелката?

Ще задам въпрос, който може да ви се стори тъп, но на мен наистина ми липсва инфо  Embarassed /досега съм разчитала само на домашните тестове/ - този кръвен тест - кога си го правите - при какво закъснение? може ли ден - два преди предполагаемата дата? има ли значение дали си ял? приблизително колко струва? за колко време излизат резултатите? и какъв трябва да е резултата за да се счита, че има положителен резултат?

# 326
Макар че при мен - нищо ново. Лелката я няма. Ама и бебе няма, кръвния тест показа почти нулева концентрация на ЧХГ и вече почвам да се нервя  #Cussing out Рапорт даден  Laughing
Кога трябваше да е предполагаемата дата на лелката?

Ще задам въпрос, който може да ви се стори тъп, но на мен наистина ми липсва инфо  Embarassed /досега съм разчитала само на домашните тестове/ - този кръвен тест - кога си го правите - при какво закъснение? може ли ден - два преди предполагаемата дата? има ли значение дали си ял? приблизително колко струва? за колко време излизат резултатите? и какъв трябва да е резултата за да се счита, че има положителен резултат?

Може и преди закъснение - 10 дни след овулация, ако засичаш. Няма значение дали си яла. В софийските лаборатории струва около 20 лв. Резултатите излизат за час-два, а относно положителния такъв - всяка лаборатория си има там едни стойности, над които се смята, че е положителен. Hug

Сега здравейте на всички! Grinning

Радвам се да ви видя в добро лятно настроение! Heart Eyes

Хубава вечер ви желая!   bouquet

П.П. Ванхорн, и моето кученце ще се зарадва на такава придобивка, ама засега може само да си мечтае. Tired

# 327
  • София
papolino, кръвния тест показва нивото на хормона Бета ЧХГ. При бременност той започва да се покачва. Наистина най-рано на 10-ти ден след оплождането може да покаже, но в повечето клиники практикуват изследване на 14-ти ден след пункция (говоря за случаите на ин-витро). Струва колкото изследване на всеки друг хормон. Бе ти да не би да криеш нещо, я си признай.  Wink
Marpen, дано се яви скоро лелката, че да започвате следващата битка. Успех!  newsm10
Миле, надявам се да е мека Мария тоя път и да се даде без бой.  newsm60
Прасковче, значи секс за удоволствие ще бъде, а?  luvbed Ми то така най-добре, действайте смело и дано е ползотворно  stork-boy

# 328
  • там където мога да си закача хамака
Каритас и Зази - благодаря за бързия отговор - нищо не крия - до моята предполагаема дата има още 2 дни /става дума за 16 юли/. Утре съм на преглед по съвсем друг повод и исках да знам има ли начин да се разбере по-рано, ако има нещо - за всеки случай - може да се окаже важно. Их - ако имах новина - вие първи щяхте да знаете. Домашните тестове засега не дават убедителен резултат.

# 329
Паполинче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт