СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 883
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
здравейте и от мен!
при нас голямата дилема е 91 НЕГ или 1 АЕГ. Балът ни стига и за двете  Laughing Laughing Laughing
моля някой ако знае да сподели нещо
Какво иска да учи детето? Неговото желание е най-важно, тъй като то ще ходи в училището и ще се справя с трудностите!!! Успех! thumbsup

# 196
Здравейте.

Погледнах си резултатите:

Бел             5,661
Матем.       5,214
БАЛ             33,750

Сега се започва голямото чудене за училищата.

Да питам няма ли в форума тема за 91 НЕГ  ?

# 197
  • Варна
Статистиката за София излезе още вчера , а за Варна няма нищо. Снощи ходих до МГ, но имаше само резултатите. Дали има вече статистика някъде. Като минаха първоначалните ревове щерката реши , че може да учи и френски и замина на плаж. Когато видя високите оценки в София каза добре , че не живеем там. Поздрави на всички деци и техните майки.

# 198
  • София
здравейте и от мен!
при нас голямата дилема е 91 НЕГ или 1 АЕГ. Балът ни стиге и за двете  Laughing Laughing Laughing

А така, и ние имаме същият проблем. Всеки ден си сменяме желанието. Ще видим последно в неделя на какво ще се спрем  Laughing
А какъв ви е бала?

# 199
  • София
Здравейте.

Погледнах си резултатите:

Бел             5,661
Матем.       5,214
БАЛ             33,750

Сега се започва голямото чудене за училищата.

Браво мойто момиче. Чудесен резултат. С него ще влезеш първо желание. Ти в 91-во ли искаш да учиш?   Hug Hug

Да питам няма ли в форума тема за 91 НЕГ  ?

# 200
  • София
здравейте и от мен!
при нас голямата дилема е 91 НЕГ или 1 АЕГ. Балът ни стиге и за двете  Laughing Laughing Laughing

И как разбрахте за къде стига? Аз не мога (или не смея) да твърдя същото!
Не мисля, че баловете от миналата година са достатъчен ориентир,..

# 201
  • Там, където ме обичат

Обаче направо се комплексирах...  EmbarassedС тези балове, които са постигнали децата ви...ЕВАЛА!
Къде са майките на децата с по-ниски балове? Да се обадят, че като чете човек резултатите си казва, че всички други дечица са гениални

Rolling Eyes
Ами не се комплексирай-това не е някаква обобщаваща статистика-виж че тук в тая  тема пишат най-много 10 ина 15 майки никовете им все се повтарят и все майки на гениални деца-нормакни и неуспели не пишат -все пак сте в класацията а аз получих 2-ка по М   Cry

А за мен реда сега какъв е  newsm78 остават варианти с класиране по оценки от дипломата ама къде и как става това точно Thinking

Не е така, моето име също се "върти", но детето ми е постигнало само за себе си успех (по съвсем други причини) - въобще не е в групата на успелите. НО голямата разлика е че тук се радваш на успехите на всяко детенце, защото знаеш какво стои зад всеки успех и второ получаваш изключително много информация за всичко което касае нашите деца - успели или не на изпитите.
И пак ще повторя една мама - всеки явил се е вече успял! Всеки има свой връх който трябва да постигне и той няма нищо общо с този на другия!
Успех и на теб и на всички деца!
Присъединявам се към това мнение, по-добре не мога да го кажа.

# 202
 ""Като си поиграя с Ексела се оказва че пред дъщеря ми има общо 87 момичета/момчета общо ( а като елиминирам тези с еднакви резултати стават 56). А според сумарната статистика има 107 момичета в периода с нейният резултат и още 37 момичета отгоре. Нещо не разбирам.... ""

"Грешката е вярна".
В първата статистика бяха дадени, например в интервала с оценка 10.00-10.50 :200деца + с натрупване100деца =300деца
Ако детето има 10.24 влиза в този интервал, но не е ясна бройката на тези с по- малък сбор от оценките.
И така с помоща на втората справка по вх№ се отсяват и се получава точния брой на децата с равен или по-голям сбор от оценките.
По този начин броят от 300 деца да речем намалява на 185.

P.S. Незнам за Вас , но на мен дилемата 91 НЕГ или 1 АЕГ ми се струва странна?
Как може да се чудите кое у-ще да изберете от тези двете при положение, че са толкова различни?

# 203
здравейте и от мен!

вижте--супер е това
но ,,,съобразете с желанието на детето
все пак-тя ще го учи 5 години ,немския е труден език,,важно е детето да е с нагласата че иска немски ,,или испански или...френски
и двете училища са елитни-с най-високи балове,,наред с испанската и френската

# 204
  • Варна
fani34  От сутринта влизам сайта на РИО Варна нищо ново , никаква информация никаква статистика нищо  #Cussing out

знаели от къде се вземат сл.бележки с резултата  

# 205
  • София
""Като си поиграя с Ексела се оказва че пред дъщеря ми има общо 87 момичета/момчета общо ( а като елиминирам тези с еднакви резултати стават 56). А според сумарната статистика има 107 момичета в периода с нейният резултат и още 37 момичета отгоре. Нещо не разбирам.... ""

"Грешката е вярна".
В първата статистика бяха дадени, например в интервала с оценка 10.00-10.50 :200деца + с натрупване100деца =300деца
Ако детето има 10.24 влиза в този интервал, но не е ясна бройката на тези с по- малък сбор от оценките.
И така с помоща на втората справка по вх№ се отсяват и се получава точния брой на децата с равен или по-голям сбор от оценките.
По този начин броят от 300 деца да речем намалява на 185.

Party Party Party Party

Супер! Браво на децата. Така ще успеят много от тях! Стискам палци на всички. Грабвайте ексела и действайте. Резултатите, които се получават са супер успокояващи!  Hug Hug

# 206
  • Варна
maia 75k, служебна бележка трябва, ако ще кандидатствате в друг град  и  бележката трябва да се получи в МГ.  Чета сега справочника получаване на служебна бележка от 3.07 до 7.07.Вечерта ще отида пак до МГ да вида няма ли статистика.

# 207
  • София
Помолиха ме да проверя дали са излезли статистиките за София област, обаче нищо не откривам на сайта на РИО Сф обл., има ли някой, който да ме ориентира  Praynig

# 208
  • Варна
fani34  Една позната сега идва от МГ има изнесени само резултати

Няма да кандидатстваме в друг град 

# 209
  • София
УСПЕХ на художниците!

redecoration  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт