СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 881
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
и във Варна в сайта има вече статистика който го интересува

# 211
УСПЕХ на художниците!

redecoration  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

успех!!!!!! Hug

# 212
Къде го това придвижване и статистика по №  newsm78

Успех на художниците  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 213
  • София
Къде го това придвижване и статистика по №  newsm78

Успех на художниците  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

На 1-ва страница на РИО - две таблици, аз ги изтеглих и нищо не мога повече да направя!,...

# 214
синът ми е с 30,37; ще се пробва за езикова

Кажете откъде да намеря заявление в електронен вид, плс... Simple Smile
че май ще падне писане...

# 215
http://rio-sofia-grad.com/, и после малко играчка и преброяване.

Знаток, Вие нямате нужда от това. Твоето момиче е на върха на класацията.

Ако ти се занимава, брой и без това при теб преброяването ще е кратко, т. к. над Вас може и да има 5-6 човека   Hug

# 216
  • София
синът ми е с 30,37; ще се пробва за езикова

Кажете откъде да намеря заявление в електронен вид, плс... Simple Smile
че май ще падне писане...

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/left_menu/7klas/

След това отваряте
Приложение 2 ОБРАЗЦИ НА ДОКУМЕНТИ, необходими за дейностите по приемане на ученици в държавни и в общински училища съгласно Наредба № 11 от 28.03.2005 г

И някъде накрая е
ЗАЯВЛЕНИЕ
за участие в първи(трети) етап на класиране след положени изпити за приемане в държавните и в общинските училища след завършен VII клас

Мисля, че това трябва да се попълва,...

# 217
  Здравейте,развълнувани майки! Аз съм една настояща студентка и вече бивша гимназистка. Завърших популярната Испанска гимназия и ще отговоря на всичките ви въпроси относно нея,ако децата ви желаят да влезнат в нея. За 5 години научих толкова,колкото никой университет няма да ми даде. Това училище наистина може да бъде определено като едно от най-добрите за страната. А испанският сам по себе си е достатъчно лесен,приятен,екзотичен и завладяващ. Мога да споделя и впечатления за останалите "елитни" гимназии от близки мои приятели,завършили ги или все още учещи.
  И наистина,не се притеснявайте за оценките-баловете ще паднат достатъчно.Пишете наистина желанията на децата си и изобщо не се водете по баловете от минали години,ще видите радостта си на класиранията Simple Smile Спомням си,когато кандидатствах аз беше нужен бал близо 34-35,за да се класираш изобщо за някои от тези гимназии. Вече са по-реални нещата Wink

# 218
Преброих ги. На 8 място са 4 човека - Лили, Иси, Вери и още някой  Joy
Погледнах, че децата имат горе-долу еднакви оценки по двата предмета. Това си е показател за подготовката им.
Който има 3 по БЕЛ, има толкова и по математика.
Но, като цяло баловете са паднали тая година. Всички имате шанс.
Не се отказвайте точно сега. Напишете си заявленията и ако детето иска елитна гимназия, нека си я пише. Не си правете сметки без кръчмар  Praynig
Нищо не се знае.

пп/без да искам принтих всичките документи  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 15:59 от Знаток

# 219
Здравейте и от мен.............Доста се поозорих,докато прочета поне 2-те теми,които сте навъртяли!
ЧЕСТИТО!Честито на всички деца,наистина доста са се потрудили предвид тежката МАТЕМАТИКА.И каточелидонемайкъде се оказа по-прежалима от математиката.задачите наистина не бяха на училищно ниво,каквото и да си говорим.
Но,да се похваля и аз от моето слънце:
Девойка
БЕЛ 5.50
МАТ 4.286

Бал 31.572
моля само помогнете ми да изчисля къде се намираме в подредбата по успех.
Наистина много сте изписали.Всички таблици съм свалила.Но за коя екселска говорите в момента?
Или ако ви е по-лесно изчислете ми го МОЛЯ! Praynig

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 16:00 от rosisd

# 220
и във Варна в сайта има вече статистика който го интересува

къде е статистиката - не я намирам

# 221
Ако сте обърнали внимание на бланката-заявление редовете са много тесни, а пише"Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия. Тава се попълва на ръка и на място. В резултат на това: 1. Няма място за писане; 2. Пише се поне 1 час от всеки, който е в средата на класацията, защото изрежда много желания (пък и по-високо да е се застрахова).
Та питам: мислите ли, че е проблем да попълня бланката на компютър, защото освен, че ще копи-пействам текста, ще мога и да разширя колоните и да спестя време.
Може някой вече да е питал по гнезда и под. и затова задавам въпроса тук.

# 222
# 223
Без да искам!

# 224
  • София
pipara  - попитах за 157 (Втора испанска) как стоят нещата? Ще ни бъде полезна всякаква информация за най-предпочитаните училища.

Общи условия

Активация на акаунт