Какво не бива да забравяме на плаж с малко дете?

• 3 624
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Вече са изброени много полезни неща, които е добре да се носят на плажа, за това
искам да се присъединя с една препоръка, ако имате възможност да си купите шапки и фланелки с UV защита за децата, иначе не е голям защитният  ефекта от обикновените платове.
Мазането с крема против изгаряне да е поне 20 мин педи излизане за плаж.
Слънчевите очила също са задължителни.  Моят син го карам всеки ден да ги носи, за да свиква за плажа. Той беше на 4 месеца, когато за първи път беше на бг. Черномоерие и тогава нямаш проблем да носи слънчевите очила, сега обаче е много трудно да ги задържи на главата си.

# 31
Виждала съм много хубави гумени сандали, като джапанки на фирма Чико, може би ги предлагат и в БГ.

# 32
Някой пазарувал скоро може ли да ми каже къде да намеря подходящи джапанки за дете на 1.8 г.? Разгледах на няколко места, но те бяха джапанки като за голям човек, щерката 100% ще се претрепе с тях.

Мадхен, на малкия му купих джапанки тип сандал изцяло са от гума с лепенки и на предната част и около глезена. Пък честно казано, като гледах големия миналата година колко му беше удобно с такива и за мен си купих  Embarassed Малките номера (аз купих 22) са по 20 лв., бразилски, фирмата е Rider. За съжаление около вас не знам къде може да има, при нас има поне в 3 магазина и за един на Красно село се сещам.

Нещо много приличащо на това , но сини.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 16:38 от Приказливка

# 33
  • Пловдив
Нещо много приличащо на това , но сини.

Точно за този тип лепки писах и аз. Много са удобни, всяка година купувам такива, понеже краката на дъщеря ми са доста широки и обикновено имам проблем с избора на обувки.

# 34
Приказливка, тези наистина изглеждат доста удобно. Мерси, че сподели.   Peace

# 35
за мен най важно е чадър,дрехи,вода,плажно масло,много играчки и нещо за хапване!

Общи условия

Активация на акаунт