Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 290
  • 300
  •   1
Отговори
# 120

а някой знае ли трик за по-бавно омазняване? няква маска или знам ли и аз какво, тъй като на третия ден вече ако не съм я измила... не съм за гледане хич! сигурно има хиляди неща по този въпрос из темите, ама да не търся сега в 70 теми.... Grinning

Пробвай сух шампоан. Като видиш, че ти се омазнява, просто пръскаш и разресваш  Laughing

Много помага  Peace

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=34&id=2886

тук има за мазна коса

от каква марка сух шампоан сте доволни и ако може цени

# 121
Kлоран с коприва- 16лв. Hug

# 122
Последно като си взимах Клоран,шампоаните от 200 мл бяха 10 и нещо,а от 400 мл 14лв.Хининови шампоани има и на други марки,но не съм пробвала как са.Втвърдяващ ефект май има и катранения шампоан,така съм чела да казват,ползвала съм такъв на Алгопикс,но беше много отдавна и честно казано не си спомням ефекта.

# 123
  • София
Аз съм събрала цяла колекция от маски за мазна коса.Някои съм пробвала,но трябва постоянство.
Ето някои от тях:
Лека маска за мазна коса
В зависимост от дължината на косата се взема кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка.

Белтъчна маска за мазна коса
Разбива се един белтък на сняг. Към него се добавя чаена лъжичка сол, докато се получи гъста пяна. След това се сипва и сокът на един лимон и отново се разбива. Маската се втрива чрез масажи в кожата на главата. Държи се 30 минути.

За мазна коса

Необходими са ви половин чаена лъжичка гел от алое-вера ( можете да го намерите в аптеките) и супена лъжица лимонов сок. Смесете съставките с шампоана за коса, който използвате по принцип.
Изплакнете косата си по нормалния начин.

Царевично нишесте
То абсорбира излишната мазнина, затова е отлично против омазнена коса. Използвайте го, когато нямате време да измиете косата си. Нанесете 1/4 чаша царевично нишесте в корените и минете с четка.

# 124
на мен повече ми харесва сухият ш-н (за суха коса) с овес на Клоран, а не за мазна с коприва
иначе спрямо нормалните ш-ни има разлика в цените
 Peace

# 125
Аз исках само да попитам за Елсев с пчелно млечице, в предишните страници има мнения за нощния серум, само че аз сега си взех дневния - някакви отзиви за него конкретно?

# 126
Благодаря,  bouquetще потърся Клоран,предполагам,че го има в повечето аптеки

# 127
Аз исках само да попитам за Елсев с пчелно млечице, в предишните страници има мнения за нощния серум, само че аз сега си взех дневния - някакви отзиви за него конкретно?

Ох, аз го използвам вече две седмици, без никакъв ефект  Tired Колкото и да мажа , без значение на влажна или суха коса все едно нищо не съм си сложила на косата. Винаги след като се намажа се налага да си пръскам балсама без отмиване на Глис Кюр, за да спре да ми хвърчи косата. И тук да вметна, че се изрусявам все пак и може би затова не ми действа  newsm78 ама не би трябвало да е така.
Моля те, пиши някакви отзиви на теб как ти действа  Praynig

# 128
  • В полите на Пирин планина
Някой беше питал за маските на Бюти Формула - аз си я купих от Метро - не знам за друго място, аз не съм виждала. Но маската е много готина и не е скъпа - 480 мл е 4.50 лева.

# 129
Здравейте,момичета!От няколко дни усилено чета темата и научих доста неща.Искам да си направя маската с тривитаминол.Интересува ме дали ще ми навреди ако седя с маската цяла нощ.Страх ме е да няма обратен ефект.Предварително ви благодаря за отговора.

# 130
Някой беше питал за маските на Бюти Формула - аз си я купих от Метро - не знам за друго място, аз не съм виждала. Но маската е много готина и не е скъпа - 480 мл е 4.50 лева.
Аз питах, мерси за отговора Simple Smile
sirin 1978 , не мисля, че ще има обратен ефект от тривитаминола, защото той се състои от витамини, но ако слагаш и гас и т.н. към маската - вече не знам.

# 131
Ох, аз го използвам вече две седмици, без никакъв ефект  Tired Колкото и да мажа , без значение на влажна или суха коса все едно нищо не съм си сложила на косата. Винаги след като се намажа се налага да си пръскам балсама без отмиване на Глис Кюр, за да спре да ми хвърчи косата. И тук да вметна, че се изрусявам все пак и може би затова не ми действа  newsm78 ама не би трябвало да е така.
Моля те, пиши някакви отзиви на теб как ти действа  Praynig

добре, ще пиша, аз си го взех, защото след последното ми боядисване, косата ми видимо изсъхна и с всяко следващо миене заприличва все повече на слама. сега си го сложих на суха коса, колкото за проба, и на допир е по-мекичка, но видимо няма разлика..ще видим как ще е след време Hug

# 132
sirin 1978 , не мисля, че ще има обратен ефект от тривитаминола, защото той се състои от витамини, но ако слагаш и гас и т.н. към маската - вече не знам.
Благодаря,за бързия отговор.Нямам намерение да слагам гас.Тривитаминол,бадемово масло,коняк и оцет.Имам ужасен косопад и се надявам да ми помогне.

# 133
Ох, боядисах се с тъмно кафявото на Лонда, а то излезе направо черно. И то не черно като черно, ами едно такова тъмно, наситено, от километри си личи, че е боядисвано. Сега се мия всеки ден със шампоан (поне ми е мазна косата, така че няма да я изтощя от миенето), правя си маска с кисело мляко, лимон, сода и хума. Искам да питам имате ли впечателния боята на Лонда колко време кара? На кутията пише 6 седмици, а това си е доста. Ако карам така всеки ден (с разни процедури), за колко време ще започне да се отмива? В момента се вижда тук-таме някой кафяв косъм, ама това е. Аз не държа да ми се върне до светло кестенявото, искам просто да е не е толкова фрапантно черно.

# 134
Stealing Beauty, самата боя държи доста, преди 3 месеца се боядисах най-вероятно с цвета, с който и ти. ефекта беше същия, та ходих само вързана известно време. на мен ми отне 2 седмици, че и повече, докато се харесам. После между другото всичко си дойде на мястото, т.е. цвета изглеждаше като този на картинката, който си бях избрала. от тогава не съм ползвала Лонда Peace
дано при теб по-бързо се оправят нещата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт