Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 287
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Мерси за отговора, Ykk. Аз дори нямах намерение да се боядисвам изобщо след този път, исках просто някаква промяна, просто един-два нюанса по-тъмна, и после да си се изравни с отмиването. Пък то какво стана... Аз упорито продължавам с маските и къпането, в момента съм си плеснала маската с тривитаминол, дано свали малко, че толкова гадно мирише..Simple Smile)) Да свали малко черно, че така изглеждам все едно съм побеляла преждевременно на 18 и сега се боядисвам, за да не личи... Simple Smile

# 136
sirin 1978 , не мисля, че ще има обратен ефект от тривитаминола, защото той се състои от витамини, но ако слагаш и гас и т.н. към маската - вече не знам.
Благодаря,за бързия отговор.Нямам намерение да слагам гас.Тривитаминол,бадемово масло,коняк и оцет.Имам ужасен косопад и се надявам да ми помогне.

Няма да постигнеш по- голям ефект, ако спиш с маската цяла нощ. На "продуктите" от маската им трябват 30 мин. (толкова ли беше, вече не си спомням и аз), за да проникнат.  Peace
Като спиш цяла нощ с маслата и тривитаминола най- много да си задушиш косъма.
И от една маска също няма как да спре косопада.

# 137
Мерси за отговора, Ykk. Аз дори нямах намерение да се боядисвам изобщо след този път, исках просто някаква промяна, просто един-два нюанса по-тъмна, и после да си се изравни с отмиването. Пък то какво стана... Аз упорито продължавам с маските и къпането, в момента съм си плеснала маската с тривитаминол, дано свали малко, че толкова гадно мирише..Simple Smile)) Да свали малко черно, че така изглеждам все едно съм побеляла преждевременно на 18 и сега се боядисвам, за да не личи... Simple Smile
хахах, познато  Grinning
аз съм с естествено черна коса и си я бях изсветлила, после избрах този цвят ( 4 или 5 номер, което е тъмно кафяво), за да направя преход от по-светлото към естествения си цвят, а то какво стана, чувствах се  като готик мацка, с бледа кожа и черна коса Grinning
но се оправи след известно време и се получи хубав цвят в крайна сметка, защото боята наистина стои дълго Hug

# 138
Съчувствам ти. Най-много да изненадам всички с някое червено червило, кожено яке и високи токове. Simple Smile Да вляза в ролята поне.
Иначе - не знам колко ще кара, обаче сега си отмих маската, и става така както очаквах - а именно постепенно се отмива, обаче на кичури, тоест естественият ми цвят се показа, обаче на малки участъци, ще си ходя на петна явно. Но пък не се предавам - ще го отмия това нещо.

# 139
Момичетата днес отидох да си купя тривитаминол и жената от аптеката(ветеринарна) ми даде и екзематин С,да се смесват двете.На опаковката на екзематина пише:намалява сърбежа,омекчава кожата и благоприятства за растежа на космите WinkСега се нацапах и после ще ви пиша отзиви,въпреки че от първия път няма да има магически ефект Simple Smile

# 140
Здравей те !  Hug
Влизам във форума и естествено първо тук се отбивам  Flutter! Липсвахте ми много , но бях малко заета .
Едвам ви изчетох.  Wink

Искам да похваля и аз един продукт ,през живото си по-хубаво нещо не съм ползвала ,то е нещо като балсам без отмиване и струва около 30 лв. резултата е много добре оформени блестящи къдрици, не утежнява косъма  и не изсушава !
http://dyn-images.hsni.com/is/image/HomeShoppingNetwork/5461957w?$pd300$
 thumbsup

# 141
Здравей те !  Hug
Влизам във форума и естествено първо тук се отбивам  Flutter! Липсвахте ми много , но бях малко заета .
Едвам ви изчетох.  Wink

Искам да похваля и аз един продукт ,през живото си по-хубаво нещо не съм ползвала ,то е нещо като балсам без отмиване и струва около 30 лв. резултата е много добре оформени блестящи къдрици, не утежнява косъма  и не изсушава !
http://dyn-images.hsni.com/is/image/HomeShoppingNetwork/5461957w?$pd300$
 thumbsup

Да, на Tigi нещата май са много хубави - не съм ги ползвала, но на мои приятелки косите изглеждат супер благодарение на тях Simple Smile  Да попитам - откъде го купуваш ти? фризьорски салон ли задължително или го има и по магазините?

# 142
 За съжаление само във фризьорски салон съм намирала. Затова написах и цена около , варира между 30- 35 лв.

# 143
  • В приказките.........Пловдив
Здравейте и аз да попитам нещо.Когато правите маската  с тривитаминола и маслата затопляте ли цялата мазнотиика.Аз като си правех маска със зехтин затоплях няколко секунди зехтина.И още един въпрос газта подходяща ли е да суха и изрусена коса, защото се притеснявам да не ми я изсуши още.Благодаря предварително.  bouquet

# 144
Газта не се слага на изрусена или суха коса, именно защото прекалено изсушава. Би могла да се замени с хума, но аз не го препоръчвам (и моята коса е изрусявана и хумата изсушаваше много и не беше добре). Peace
А за затоплянето - аз лично не затоплям, макар че може и да е добра идея Simple Smile

# 145
  • София
от няколко дена искам да споделя нещо, с вас, но все не ми оставаше време

цитат от темата "Черен списък на храни и хранителни продукти - 3 ":
Малко извън хранителните продукти - моя позната ползваше къна, но косата и започна да пада бързо. Майка и работи в лаборатория и отнесоха едно пакетче къна да го изследват. Откриха, че в  къната имало боя за обувки Shocked
Unknown_lady link, може ли да те питам за коя марка къна става въпрос, че аз тези дни ще се къносвам?  Confused
Не съм запомнила марката, имаше на опаковката момиче с червена коса и пишеше, че е индийска къна, пакетирана в БГ. Фризьорката ми каза, че всичко, което го внасят и тук го пакетират е съмнително и като купуваш, да се гледа да си е в оригиналната опаковка, без пакетаж тук.
Същото важи и за храните.

честно да ви кажа, като го прочетох, бях  Shocked Shocked doh
значи, 2 пъти седмично се клепам с тривитаминол и де що има масла, маски с чесън, яйца, майонеза, мед, хума, и прочее хранителни и т.н. продукти, за да съсипя всичко, като се къносам 3 пъти в годината Close Rolling Eyes Crossing Arms
вече не знам с какво да се боядисвам.. (моля, не ми предлагайте марки бои.. Tired)

# 146
 smile3505 smile3515 Точно с тази къна се бях къносвала миналата година три пъти....

# 147
  • София
Облаче, аз със тази къна се боядисвам 5 години вече  tantrum
упорита ми е косицата, ама аз повече от нея ooooh!
капала ми била косата от нерви, да бе да Crossing Arms

# 148
  • В полите на Пирин планина
Уау  #Crazy какъв ужас. Затова моят мъж все ме спира да се боядисвам с каквото и да било  Thinking

# 149
Здравейте момичета
При нас отвориха един мол, има магазин DM и за първи път видях една немска козметика Balea. Искам да ви попитам вие ползвали ли сте, чували ли сте въобще? Аз си взех един шампоан с неутрално pH, за чувствителна кожа (не че моята е такава, но да пробвам).
Има много видове шампоани, балсами, маски, серуми, не само за коса. Аз изкупих половината магазин  Laughing и освен това са евтини. Този шампоан с неутрално pH беше 1,55 лв., но не знам дали това е истинската му цена или има намаление заради това, че магазина е нов.

Общи условия

Активация на акаунт