Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 245
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
La Fee, чул те Господ! И момче да е на баща ми ще е.....той в събота вечерта получи инсулт и е много зле! Сърцето ми се къса и е непрекъснато в мислите ми...не мога да повярвам, че моят татко няма да се справи! Моля се горещо!

# 151
  • Варна
et-ке ако не днес утре ще са добрите вести, не се паткясвай.
Излишни тревоги за теб и за бебчо, от това резултата по-бързо няма да излезе.
Моля те, моля те, да намериш начин да се разсеяш с нещо, ако трябва седни учи.
Всичко ще е наред, ще видиш  Hug Уф, мамка му и резултат какво се мотка бе!

jani85 честита ти рожденничка!Fior  честит ти футболист на теб.
За киселините и мен ме навестяват, Талцид или Стопацид, помагат временно. http://www.predainatatak.bg/news/about96.html
Корема ми се качва все по-нагоре, това дете е объркало посоката на излизане Rolling Eyes Много съм смешна.
petia_sport голяма работа на есен с песен, ще го вземеш  Wink
Утре сутрин съм на сирклаж да ми стиснете по едни палци, за всеки случай.
AdelF ще се справи татко ти. Praynig

# 152
AdelF, стискам палци за татко ти - помагай му с вярата си и му вдъхвай кураж- всичко ще бъде наред!  Praynig

ЕтаPraynig дано по-скоро излезнат дългоочакваните ти резултати... и така изстрадани... трябва да ти призная, че и аз постоянно проверявам да не си писала нещо ... треса се почти колкото теб... предполагам обаче на теб ти е доста по-напечено... Моля се утре да има добри новини! За всички!!!  Praynig Praynig Praynig

petia_sport, свиркай си  Whistling, на есен по-лесно се взимат. А междувременно те чакаме на гимнастиката с Портман - ти спомена че можеш да идваш че си наблизо - не съм забравила  Grinning

evil , стискам палци за скрелажа - всичко ще мине и ще забравиш - ще ти е тамън по-спокойно и безметежно до края!!  Hug

# 153
  • тук
аз се включвам набързо, че днес голяма лудница
първо да благодаря на Колибри, че повлече крак с гимнастиката - аз далеч не съм толкова жизнена колкото е тя и днес само дето не припаднах след това, ама пък на мускулите им трябва живот, не става само с лежане; Колибри, права беше за корема, нямам контракции, натоварване, нищо  Hug

Ета, всички чакаме и се надяваме, утре ще е хубав ден, ще видиш Simple Smile и за теб и за Евил (дано е бързо и безболезнено, изобщо не съм запозната, ама да се минава по най-лекия начин), че и за Колибри на ФМ... абе, утре е денят, ще видите Wink

Петя, толкова се смях - как само си го написала - истината е, че паметта се оправя след раждането  newsm78 ... шегувам се, на есен ще го отметнеш   bouquet

поздрави на всички сега, че хем работа ме чака, хем майка ми ми звънна да ми разкаже моята щерка какви ги върши и съвсем ми се сбъгяса този ден  Cry

# 154
Само да ви кажа, че моята приятелка е изтървала бебо сега в 12-та г.с. заради стрес, притеснения и напрежение в работата... така че карайте я айляшко и стига с тези излишни нерви, дето сами си създавате. Спокойствие и положителни мисли!!!  Hug

# 155
  • Варна
И моята сестра загуби бебето си от силна уплаха и стрес преди 2 години, когато бяхме забременяли двете заедно Cry

# 156
Здравейте мили момочета.
Аз днес също бях на преглед, бебо е добре, ръкомахаше както винаги безгрижно  Grinning
Всичко е наред с него и си има всичко, даже и мозъчето му се видя  Party
Пола не се виждаше ясно и за това лекарката каза следващия път когато ще се разберем и за 4D преглед.
Ета стискам палци.
Adelf дано баща ти се справи  Praynig
Лека вечер на всички и да е жива и здрава рожденничката на Jani85, да расте красива и послушна госпожица   bouquet

# 157
Здравейте и от мен мили настоящи и бъдещи мами. Досега само ви четях - малко късничко започнах да си призная, но вече съм с усещането, че ви познавам. От Пловдив съм с Първа бременност и очаквам да стана мама почти в самия край на 2009 - термина ми определен за 29.12.09. На всички Ви пожелавам в най-вълшебния месец от годината да прегърнете по едно малко чудо.  Simple Smile

# 158
  • Сливен
БЛАГОДАРЯ ВИ!!! уТРЕ НЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ КАЧА НАЙ-ПОСЛЕ И СНИМКИ!  Hug   bouquet

# 159
Благодаря на всички за милите думи Hug
Пазете се всякак, усмихвайте се и вярвайте!  Praynig

Между другото каня се от известно време да ви попитам, не че има голямо значение.....защо на профила ми винаги пише: публикации:1, новак ? Аз имам около 4 страници мнения в този сайт  newsm78

Освен това имам ранобудна идея за заглавие:
Вече виждат ясно всички, за декември трябва ми количка! baby_neutral

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 06:51 от AdelF

# 160
  • Варна
Добро утро

AdelF , в отчетни не се трупат мнения, така, че колкото и да пишеш тук, няма да ти се коригират мненията.
Цитат
Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник, Кино и телевизия,
Форумите за обяви,
Отчетните форуми (Очакващи през януари-април, май-август, септември-декемри, Родени през 2005, 2006, 2007, 2008, По градове, По държави, Имена)
Календар на събитията,
Татковци,
Дом и семейство
Красива мама
 Диети, отслабване, поддържане на фигурата
Хоби
На пазар

# 161
Добро утро, дами  Grinning

Кафето ви чака

Поздравления на всички, които са разбрали пола на бебоците си.
AdelF, стискам палци баща ти да се оправи  Praynig
evil , всичко ще мине много бързо, не се притеснявай  Hug
eta, днес е крайно време да ни зарадваш вече  Grinning и аз вече съм на нокти какво става...
MaMuHka, съжалявам за приятелката ти, минала съм два пъти през това, което преживява... подкрепяй я когато има нужда от теб... времето лекува малко по малко... и най-вече нова бременност  Sad
petia_sport, да не ти пука, важното е ти да си ок... изпитите няма да избягат!
Collibri, блазе ти за гимнастиката, на мен йогата много ми липсва, но не ми разрешава доки  Cry
*MILADY*, снимките ти са радост за очите...отдавна не бях виждала толкова красива жена в класическия смисъл на думата!   bouquet
Желая ви по-слънчева седмица и само добри новини!  Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:40 от mayanka

# 162
Добро утро!
valenti7 добре дошла при нас!   bouquet

jani85 честита ти рожденничка на патерички! Да ти е жива и здрава и много да радва мама и тати!

AdelF дано татко ти се оправи!

eta дано най-накрая днес получим добри вести, всички чакаме с трепет резултатите ти и се надяваме вичко да наред!  Praynig evil успех и на теб днес!
Абе мами 2 дни не бях влизала и гледам страшни теми сте подхванали с това губуне на бебе в напреднала бременност, направо ми настръхна косата! #Crazy Знам че стреса и напрежението оказват влияние, както на бебо, така и на майката, но не съм предполагала че се стига чак до такава степен! А стресови ситуации в днешни времена....колкото щеш. Така че момичета пазете се и се и се щадете!
Искам да ви благодаря и за топлите пожелания за ражденният ми ден  bowuu, пожелавам ги и на всички вас! А да се оплача него ден тъкмо се накиприх и поглезих, направих и фризура   pletka и такъв дъжд се изля във Варна направо бях  hahaha #Silly че бях и на разходка... нямах и чадър, едва се прибрах подгизнала, мокра, кална-окаяна  Joy дано поне потръгне по вода!
е мами пожелавам ви лек и приятен ден! Аз отивам да закуся че напоследък съм се вманичила на два вида закуски и все ги редувам да видим днес коя ще е наред.... и нещо интересно апетита ми в сравнение с преди страшно намаля!
mayanka благодаря тии за кафенцето!

# 163

добро утро и от мен !
mayanka , както винаги се е погрижила да сервира кафето  Laughing! благодаря , щото мойто си е на привършване !
AdelF , стискам палци татко ти да се справи и да се радва на живо , здраво ново внуче зимъска !
евил , да мине леко и както си трябва манипулацията !
valenti7 , добре дошла Hug !

Krasoni , то може и на 4Д да свие кълки и пак да ви остави да гадаете ! ох сори ,  малко сутрешни шегички !  пожелавам да видите пола и да ви зарадва ! най-важнато е че е живичко и здраво !

голям зор виждам с вмъкването на тези картинки и в профила ми и тук . четох , четох упътването , не е мн. подробно ,и упорито опитвам пак и пак сама , ама не става и това е  Crossing Arms!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:56 от oska

# 164
Добро утро. Днес така ми се спиииии.
valenti7, добре дошла. Нека да е лека и безпроблемна.
AdelF, стискам силно палци на татко ти.
Collibri, и вчера ти казах - всичко ще е наред. Чакаме те с добрите новини.
evil, пожелавам ти да мине като миг и да нямаш терзания после.
eta, дано днес съмненията вече да се разсеят. Лекарите казаха ли ти в кой ден ще излязат резултатите?
petia_sport, споко, на есен с песен Simple Smile.
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт