Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 245
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Здравейте момичета. И аз днес най-после бях на преглед. Бебо се беше свил на кълбенце и си спинкаше  спокойно и доволно,но и съответно пол не се видя. Аз не че имам някакви претенции ,но гледам че всички се вълнувате какво ще е.  Simple Smile  Иначе си е добре,добре си се развива,всичко на пръв поглед си е нормално......

Честито н мамите които са разбрали какви ще са бебоците,но знайте ,че не всеки път накрая излиза същото.  Laughing

И сега да ви почерпя по повод Рождения ден на каката!!! Днес става на 2 годинки .Хайде скачам,че ме чака работа по приготовленията за празненството!!  Hug

лек и усмихнат ден!  Hug   bouquet

# 136
Ехо и от мен Hug.Jani85 честита ти рожденичка да ти е жива и здрава,много да помага на мама и тати.  bouquet
На мен като ми е първа бременост не мога да кажа нищо по-въпроса.Само ви чета и се информирвам за напред. Praynig
Честито на всички мами,които са разбрали пола на малките си бебчета, Heart Eyesаз бях в петък на лекар,ама нищо не ми каза за пола,всичко е наред с мен и бебчо. Simple Smile
Лек ден от мен. Hug

# 137
Здравейте,мили дами,
само минавам да ви се обадя,без да се впускам в много думи,защото днес ми е толкова смачкано и подтиснато, че само се чудя в кой ъгъл да се навра. Май никак не ми се отразява добре работния процес,не че ми тежи работата като такава,просто обстановката ми е....оф,без да искам се впуснах пак. Моля да ме извините за което. На вас пожелавам прекрасен ден,а аз слагам отново маската  Cry

# 138
jani85 ,честит рожден ден на голямото момиче!  bouquetДа слушка и да помага за бебчо!
Оска,чак сега прочетох как си се обвинявала за секциото! Rolling Eyes  Аз за това го написах,на мацките с първа бременност!Да го имат впредвид,щото после е гадно! Hug
Ние сме добре,още нямам инфо за бебчо,но ритка яко,та се надявам да е ОК! Praynig
Хайде отиваме да лягаме с Лизи. Wink

# 139
  • София
Да се разпиша и аз най-накрая за тези дни - и на мен ми е някакво сбъркано, мързеливо по-скоро, нищо не ми се прави Embarassed
Честито на всички рожденици от последните дни - да сте живи и здрави, много щастливи също  bouquet
Надявам се днес пак да има хубави новини и Ета да ни зарадва.
♥MaMuHka♥ съжалявам за неприятната случка с твоята позната , за съжаление се случва, че даже и след 12 седмица понякога. Моля се да не се случва на никоя мама, но понякога .........  Praynig
Честити малки принцеси /феи/ на  La Fée и AdelF, а на  Bobby_Alex пожелания за същото Hug

# 140
Благодаря Ви момичета !  Hug

AdelF, много се радвам за Вас ! Дано очакванията Ви за малката Джема се сбъднат !

Bobby_Alex , стискам палци и на теб !

Ета, очакваме включване от теб (и дай Боже ) с добри резултати !

jani85, хубав празник на малката-голяма Кака !

*MILADY* приятно изкарване нас почивката!

nedalinchi , горе главата !  Hug  Heart Eyes

stuffinka , как се чувстваш днес? Дано резултатите са добри!

Collibri и Choosy и аз имам чувството, че корема ми се заобля все повече и повече с всеки изминал ден.
Даже и кг-те ми започват прогресивно да се увеличават, въпреки че все още нямам апетит и много, много не ям.

На всички момичета - jani85 ,pale4ka_lll , verty, които все още очакват да разберат пола на бебето  - дано стане на следващия преглед !

# 141
jani85 Hug  bouquet Честит Рожден Ден на момиченцето ти!  В тази възраст са невероятно сладки, ама невероятно!!  Flutter Heart Eyes

nedalinchi , угоди си с нещо хубавичко и ще ти олекне! пусни си някоя готина музика и времето ще мине бързо  -има такива дни! Пращам ти малко свеж дух, защото аз съм пълна с такъв днес!
Може би ми помогна отново гимнастиката, на която ходих на обяд и се видях с Портман! Беше свежо!
Много ме зарежда с енергия и разтоварва от всякви психо стресове. Единствения ми гърч днес е мисълта за утре, когато съм на ФМ... бррр  - гледам да не мисля, че ме хваща шубето.

# 142
Collibri, защо толкова рано тази ФМ? На мен за втора ми казаха 19-21/22/ седмица. Всичко ще е наред. Hug
jani85, честит празник на момиченцето ти! Да е жива и здрава, палава и много щастлива!
Ета, къде се губиш, момиче? Надявам се, че не пишеш, защото нямаш новини, а не защото не са добри.
Аз се сдобих с нова екстра от два дни - киселини. Някакъв начин за отърване от тях?

# 143
Jani85 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката принцеса   bouquet да расте много здраво, умно и щастливо дете за радост на мама и тате. Чакаме снимки от празника.

Choosy за киселини - сода, ама ти сигурно го знаеш, друго не се сещам, не е ли рано за тая екстра, помня че май накрая се появяваха

# 144
ами решихме да направя по рано феталната - 18г.с. - уж ако трябва да правя амнио, макар че вече нали реших да не правя... но така. Сега ще ходя на тази, а 20г.с. съм при Марков, втора подобна

за киселини съм виждала хората да ядат хляб - не знам дали помага. И да изключиш пържено и тежки храни , люти и подправени от менюто си. Grinning

# 145
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала и реших днес да намина да ви прочета как сте!
Моята втора ФМ вече мина отново при доц.Томова-чакаме момче,всичко е наред и не се налага да ходя на трета.БХС също отпада.
Остават ми редовните консултации и ехографски преглед при АГ ........ и дано всичко е наред наистина!!! Praynig
За сега термина ми е за 30.11,но аз ще си следя вас-тук започнах и тук оставам! Peace
Явно младежа футболист ще да е newsm78-големи ритници раздава Mr. Green
Collibri късмет за утре! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
nedalinchi ,защо си тъжна,мила? Sad

# 146
при мен нищо все още... чакам и полудявам...

# 147
Чстит рожден ден на дъщеричката ти jani85. Да е жива и здрава и мамина отмяна в грижите за бебето  bouquet
*MILADY* Приятно изкарване и ще ми е приятно да се срещнем тук.
Fior честито ти момче.
 eta  Hug Praynig

# 148
ЕТА беж на вън, на пазар, на разходка, какво и да е само да те разсейва и да забравиш поне за малко за чакането на резултатите. Стискам палци, вярвам, че всичко ще е наред.

jani85, хубав празник на малката-голяма рожба, да ти е жива и здрава и много да ви слуша!

Аз не съм си взела изпита, но нищо септември пак smile3529, ако бебчо позволява мама все още да има добра памет.

Хубава вечер!

# 149
Ех, eta..такова чакане е направо смазващо!! Минала съм през това и те разбирам много добре..Кураж и от мен!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт