Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 244
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
La Fee, честито, едно нежно същество ще ти отива много, да те хване за ръчичка в рокля и дантели;)....ммм!!!
И на нас ни казах последно момиче, но не е сигурно, а таткото така се е настроил и все говори в женски род, голям мерак му е! Да видим Laughing

# 121
Ла Фии - честита дъщеричка! Това е прекрасно  Grinning

Портман, супер се радвам, утре ще се видим!

Аз съм ок - бях уикенда до Стара Загора на гости и много добре ми беше - по пътя идеално се чувствах. Единственото нещо е че постоянно ми се яде... о  ужас, и сладко и солено и всичко... апетита ми се разрази с пълна сила и корема ми расте с минути направо - егати шкембето ---- направо възмутително голямо... чувствам се вече като слон  и както каза някой, не ми стига въздуха, притискат ми се органите - само дето се чудя дали е от бебето или от постоянното плюскане....  Laughing

Стискам палци на всички на скорошните прегледи и добри резултати за Ета!

# 122
Добро утро, мили дами.
Честити розови гащи на Ла Фий.
Collibri, аз също раста с часове и се чувствам като слон, но нали е за добро все пак.
Лека и спорна седмица ви желая.

# 123
Добро утро, лейдис  Grinning ние стягаме багажа и се отправяме към Сандански за седмица, но минавам да ви пожелая лека и спокойна седмица и само добри новини за споделяне! Стискам палци за едни новини особено и ще проверявам непрекъснато за тях!!!

La Fée , честита госпожица! най- прекрасното за една майка е такова розово зайче  Heart Eyes Лек полет и спокойствие ти пожелавам- всичко ще е наред.

Виждам ражданията сте погнали вече- аз родих дъщеря ми нормално (малко дългичко раждах, но не съжалявам и за минута). Сега пак така ми се иска и се надявам да не ме минат по лесната процедура- от сега са ми заобяснявали, че бебето е голямо и как съм щяла да го раждам  Tired Ще го родя аз- с пот и сълзи- аз само да го докарам до там!

♥MaMuHka♥ , съжалявам за загубата на приятелката ти  Sad  Hug

zlitova, стисках палци, мила! Дано вече печеш д-то на морето и си почиваш активно на родна земя  Grinning

Отивам да се оправям- спорна и незабравима седмица, дами   bouquet

# 124
  • Варна
Добро утро момичета! Първо, честито ново правителство и дано да е за добро; дано децата ни живеят в добра страна Peace
Кафенце за събуждане:

Радвам се за хубавите новинки при вас. Дано всяка се радва на безпроблемна бременност и бебчетата ни се родят живи и здрави.

# 125
Добро утро и от мен момичета!
Три, четири дена не съм писала, все ангажирана покрай тези избори, а и сме се хванали с един ремонт вкъщи  ooooh! в събота така се напрегнах с това чистене, хем си имах бригада, че получих леки болчици, но сега съм добре.......
стискайте ми палци.....днес следобяд ще си чуя резултатите от БХС.....дори като си помисля и ми става лошо....надявам се момченцето ми да е добре....
да ви питам нещо, онази вечер имах много странно чувство като си легнах.....имах като сърцебиене, но не точно такова ....все едно имах две сърца и едното биеше по зачестено....помислих си дали не усещам вече пулса на бебо....това ли е или съм си имала сърцебиене, какво ще кажете вие.

Искам да чиститя розовите панделки на La Fée и на всички мами които знаят вече за пола на бебчовците си.
също и да пожелая успех на ета....искрено се надявам изследванията да са добри......
 She_R  благодаря за кафенцето и се надявам наистина  новото правителство да бъде по успешно.....дай Боже...

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:11 от kostadinka79

# 126
Добро утро и от мен!  Hug
Честито ново правителство и дано наистина нещо се промени в тая скапана държава.
Отивам да ви чета и да се оправям за работа, че ...  Crazy
Лек ден ви желая, мамита!

# 127
  • Варна
Добро утро!
Вашите избраници спечелиха ли?
Честито за момите на  La Fée и AdelF.
На♥MaMuHka♥ да честитя ли  Wink розов щъркел или...
Стиснала съм палци на ет-ка дано още днес излезе
резултата, че това чакане е направо убийствено.  Hug
Не се преуморявайте и се пазете.

# 128
Добро утро на всички! Желая Ви хубава и усмихната седмица, пълна с добри новини и положителни емоции!
Аз мога да се "похваля" с доста силни болки ниско долу в корема и кръста, което ме изстреля дори в неделя в болницата. Май обаче е нещо бъбречно или цистит - още чакам резултатите. Между впрочем, дежурен в МД Варна в неделя беше любимият доктор на Catwoman - д-р Борис Яков. Наистина е симпатичен,  само дето е една глава под мен.... Все пак, дано скоро да се отърва от тези инфекции!
Ета, чакаме добрите резултати!

# 129
Аааа evil, недей ... още не се знае нищо, дори и 1% още. Naughty  bouquet

# 130
Добро утро и от мене....

не пиша често  но пък ви чета всеки ден!

По назад някой ме беше питал. кога ще е сватбата ни? newsm78...ами още нямаме дата, може би към края на август. За съжаление няма да е голяма , а просто ние с кумовете ще отидем на едно приказно место и ще подпишем....Все още ми се гади и повръщам през вечер. Не мисля, че ще мога да издържа едно "джамбуре" цял ден.

А за халките, ние си харесахме и си ги поръчахме, ще са готови към 15.07. Нямам търпение да се накича Party. По принцип ние с "моят" мъж сме заедно от 15 години Embarassed.....но  за брак все отлагахме......учихме, работихме, обикаляхме света, .....и сега се радвам, че накрая си седнахме на дупетата.....

Бебчо го планирахме и бая се измъчихме докато стане....затова и сега искаме да си узаконим връзката...пък догодина или две може и сватба да си направим

е момичета, пожелавам ви лек и спорен ден  Hug

Ети с теб сме Hug

# 131
Добро утро Hug

Ние през уикенда бяхме на село, и свекървата дойде с нас - да ме поглези малко Simple Smile А другата седмица заминаваме на море Sunglasses - само се чудя, тъй като съм изключително бяла дали да не посетя 1-2 солариума. И като казвам бяла - бяла, като хартия  Laughing Нямам информация дали е вредно за бебето newsm78

# 132
Добро утро.
Честито на мамите, които научиха пола на бебетата си последните дни.
stuffinka, дано да не е нещо сериозно.
*MILADY*, приятно изкарване на почивката. Ние бяхме на "меден месец" в Сандански. Имам хубави спомени от този град.
Collibri, и на мен апетитът ми се засили, което ме хвърля в тих ужас. Непрекъснато ми се яде нещо и все на тестяно налитам.
Zuzu_82, солариумът по време на бременност не е добра идея. Вземи си слънцезащитен крем с по-висок фактор и се пази от слънцето.

# 133
Здравейте и от мен, то докато поработя и да ви прочета стана добър ден  Hug

La Fee честита ти кукличка, и аз искам ама да видим.

НИе бяхме на палатка през уикенда, но ... ни уби дъжда, ама дъжд ви казвам, като се почна в събота и не спря, ама така е в планината. 
Виждам почнали сте темите и дебатите за раждането. Раждах кажи-речи и по двата начина, много дълго с контракции, болки и напъни, завършили със спешно секцио посред нощ. До ден днешен в мен остана чувството за неуспех. Пиша ви това не за да плаша някой, особено мамите за които е първо раждане, но просто се подгответе всички за всякакви варианти. Вярно е че отидох без уговорка (тази грешка сега няма да допусна), без познати и т.н., отношението категорично беше по-различно към мен, но човек незнае какво го очаква до последния момент. Добрата новина е, че всичко се забравя и минава. Сега се бях засилила за нормално раждане пак, защото пусто не ме изоставя чувството за вина че не можах, но лекаря ме разубеждава. Затова пак повтарям - настройвайте се психически и за двата варианта, да няма после въпроси и обвинения, най-вече самообвинения защо така стана и къде сбърках. Айде стига на тая тема има да я нищим още колко пъти до декември. Отивам да чета темите за почивки  Grinning

Ета чакаме включване и дръж се още малко, човеченцето е добре  Hug

# 134
Честито на момичета, на които са им казали вече пола. Завиждам ви. Аз си мисля, че ще си имам момченце и вече два месеца говоря в мъжки род, което започва да ме притеснява, ако не е господин, не знам как ще отвиквам.

Ета, и на теб успех, мила! Всички сме с теб, и си мисля, че с толкова много добри мисли от над 100 бременелки + още толкова бебчета, всичко ще е наред. Стискаме палци.

Четох, че сте обсъждали ражданията. Аз родих секцио. Минали са повече от три години и сега се надявам да успея нормално. Но като се знам какво кюфте съм, и че нямам никаква физическа подготовка, не знам как ще успея, но много искам да е нормално.

За морето:; търсете хотел с детски клуб, хубаво е да има къде да оставиш малчо за 1 час за да си отдъхнеш. Все пак това трябва да е почивка за всички, включително и за теб. Някой каза, че се замисля за Албена. Ако не друго то поне това лято има доста добри оферти, просто трябва малко повече търсене. Има доста за Обзор, Св. Влас, Св.Константин, Златните, Слънчев бряг. Разгледайте, харесайте цена и условия и се обадете за да питате дали в детския клуб взимат деца на тази възраст, която на вас ви трябва, защото има места, които искат децата да са над 4 години например.

Днес бях на доктор, много се надявах да ми каже пола, но не би. Той не успя да го измери даже, камо ли да види какво има между краката. Но аз съм си виновна. Снощи купонясвах, сестра ми имаше рожден ден. Прибрах се късно, легнах си късно и станах рано, часа ми беше в 8. Изкъпах се и после до доктора на спринт, отидох супер закъсняла и  развълнувана и бебето беше същото. През цялото време риташе и се движеше. Но иначе всичко изглежда ок.

Лек и успешен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт