Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 244
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
mi69 , прегръщам те и чакам скоро да ни се похвалиш с две чертички !

Collibri , Честито момченце !!!
И за страхотните новини...Дано всичко лошо е вече в миналото ! Радвай се на бебчо и бременността !
Аз имам предложение за името - "Виктор". Нали каза, че е победител  Wink

# 211
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug

Известно време бях изчезнала, но първо Мимето се поразболя, после се оправи и хукнахме на щури разходки и плажни изпълнения, после пък имахме гости, така че грам не сме се спряли, но най-важното е, че се чувствам добре.  Flutter Всеки ден усещам малкото човече как ме подритва и се кефя  Grinning Е, трябваше ми малко време да ви прочета, ама това си беше приятен ангажимент.

mi69, много съжалявям...  Sad

eta, честито ти успокоение и се надявам притесненията ти оттук нататък да са свързани само с покупките за малкия мъж  Hug Hug

колибри, честито ти момченце, аз също като Феята бях заложила на името Виктор /дано да ставаме за врачки  Laughing/ колкото до предчувствието ти, аз много залагам на това. За Мимето постоянно ми казваха на прегледите, че се вижда момченце, обаче аз от както осъзнах, че съм бременна имах предчувствие за момиченце и не сбърках. Сега точно обратното - имам предчувствие за мъж и си мисля, че и този път интуицията ми ще се окаже права  Grinning

Честито и на всички други, които вече знаят пола на бебчетата си!!!  Hug

Гледам, че сте зачекнали темата за раждането и аз, дето се вика, като един ветеран, да се изкажа... Имах дата за планово секцио, заради проблеми с очите. Контракциите ми обаче започнаха 10 дни преди датата. 36 часа бях с постоянни контракции, въпреки системата с магнезий и болкоуспокояващите. В началото нямах разкритие, но на втората вечер, в 1.30 през нощта акушерката дойде да ми сменя системата и реши да провери как е положението. Оказа се, че за 2 часа и половина направих 6 см. разкритие. Няма да лъжа, че не болеше, но болката в никакъв случай не беше нетърпима. Просто като те хване контракцията е малко гадничко и единственото, което можеш да правиш, е да дишаш. После като отпусне е голям кеф...до следващата... Може би ако нямах строги индикации за секцио, щях да помоля да се пробвам да родя нормално, но лекарят прецени, че е по-добре да не рискуваме. След по-малко от 2 часа вече бях излязла от упойката, донесоха ми малкото човече /дори я съблякоха, за да се уверя, че е момиче, щото си мислех, че ме будалкат...  Embarassed/, гушнах я и почнах да приемам поздравления. Болка има, но и тя не е непреживима. На следващия ден се раздвижих и на 3-тия ден митлосвах коридорите. Кърмата ми текна на 2-рия ден и успешно сме се кърмили цели 9 месеца. След като се прибрахме, грижите по бебка денонощно си бяха мои, така че болката се превъзмогва, до края на първия месец вече бях пушка.  Grinning Та думата ми беше /ега ти думата, цели 10 реда  Laughing /, че както и да родите, не е страшно. Пък и като видите резултата - всичко се забравя  Wink

Сега спирам да пиша, че сигурно съм ви отегчила /дано да не е така.../

# 212
Опитът ви не е толкова успешен - не е Виктор - твърде лесно е за познаване   Mr. Green Подготвила съм нещо доста по-загадъчно

# 213
  • Бургас
Опитът ви не е толкова успешен - не е Виктор - твърде лесно е за познаване   Mr. Green Подготвила съм нещо доста по-загадъчно
Хм, ей сега направо ми разпали любопитството  Laughing Laughing Laughing Да вземем да изчакаме Ласи да се пробва и тя, може пък да познае... Ако не - ще продължаваме да гледаме в кристалната топка  Mr. Green

# 214
хаха, много е забавно нали, хайде помъчете се малко, пък ще ви пусна жокерче  Grinning

# 215
Аууу, остава тогава да някое древно българско име !
Там никак ме няма.
Ще очаквам с любопитство другите предположения  Grinning
Лека нощ

# 216
  • Велико Търново
Добро утро момичета!

eta  Hug много се радвам че всичко е наред и вече можеш да дишаш по-спокойно!

Collibri честито ти момченце  Hug

mi69 съжалявам много, надявам се скоро да ни навестиш с хубави новини!

Желая ви успешен и усмихнат ден!

# 217
Просто не се стърпях - Аквамаринчо?Искам да си опитам късмета Heart Eyes Hug  bouquetВярвам,че е нещо много интересно и красиво

# 218
Камен?
Живо?
Волен?
 Confused ooooh! newsm78 Crazy

# 219
Collibri, честити гащури с аквамарин  Hug Много се радвам, че преобладават все още момчетата ... дано и аз да съм в кюпа  Whistling пупу!
Оххх изчетох ви и отивам да се оправям за работа ... хич не ми се ходи и много трудно станах тая сутрин... искам си леглотооо Praynig
Айди приятен ден, момичета, и днес да има само хубави новини!!!

# 220
Добро утро и от мен.
ЕТА Браво мила, много се радвам за теб, че и на мен ми се доплачка като четях. Поздравления  Grinning smile3525  Grinning

Колибри Браво и на теб за хубавите новини, няма да му порасне нослето, спокойно. Поздравления и за мъжкия пол, надявам се и мен да не ме лъже интуицията. И искам да те попитам дали вчера вечерта си била в Джъмбо, видях една жена, която много ми заприлича на теб.
Я да се пробвам и аз да позная, да не е някое от царските имена?

Сега си видях в лентичката, че вече съм в 5-ия месец, да ви почерпя  party023  food010 Grinning

Аз на последък имам много слаби болки долу в коремчето, може ли някой да ми каже дали това са контракции или нещо друго?

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 09:56 от petia_sport

# 221
Привет, момичета.  Peace

mi69, много съжалявям за това, което се е наложило да преживееш. Стискам палци скоро отново да се похвалиш с добри новини. Прегръщам те!  Hug 

eta, Слава Богу, че тревогата ти е била фалшива. Много се радвам за теб!  Hug

Collibri , някъде съм пропуснала заигравката с именцето на твоя малък мъж, но като четях постовете ти, ми хрумна едно име - Посейдон.  Laughing

milena1976, аз също имам проблеми с очите. Взех си вече направление от ГП-то и тези дни ще отида на преглед, за да каже докторът има ли потенциален проблем или не. Моля те, кажи малко повече при теб как беше? Късогледство или далекогледство имаш, офталмолог ли даде предписание за секцио, в какво се състоеше прегледът при него?... Това е проблем, който много ме вълнува и ще бъда благодарна ако споделиш (пък и други момичета с подобни проблеми), опита си.

Иначе аз от миналата седмица започнах да усещам бебче как се търкаля и си завоюва територия  newsm32, БХС ми е в норма, но все още не знам, а и нямам предчувствие какъв е полът на малкото същество в мен.

Е, това засега. Приятен ден от мен!   bouquet

# 222
здравейте и от мен!

Ета...честито за хубавите резултати.......пожелавам ти от тук нататък само спокойствие и положителни мисли.

mi69 съжелявам за това, което ти се е случило  Cry....трябва да бъдеш силна....пожелавам ти скоро отново да почувстваш щастието, което вече ще бъде с теб за винаги.

Collibri, честито ти мъжленце Hug

Сега да се похваля и аз.....вчера се обадих на Мазнейкова за резултатите от БХС...каза че са идеални и няма за какво да се притеснявам, кистите, които се видяха на бебчо при ФМ ще се разсеят до 24 седмица.....дай боже всичко вече да е наред.

# 223
Леле, стана интересно!

Първо да честитя добрите новинки на Еtа и Collibri. Браво на вашите юнаци, че вече няма да тревожат майките си!

mi69, съжалявам, че трябва да минеш през това изпитание. Hug

Просто не се стърпях - Аквамаринчо?Искам да си опитам късмета Heart Eyes Hug  bouquetВярвам,че е нещо много интересно и красиво
hahaha Joy Joy
Да се пробвам ли и аз в имегадаенето?

Хм, признавам, че Виктор беше първия ми фаворит, но той отпадна от класацията.........
Ако не е Виторио  Laughing, Витомир  или Викенти (от латинското Vicentius - победител).....
тогава може би е Дамян  newsm78 (на еврейски значи победител)
Нещо не ми се вярва да е Никодим, Никифор или Никита.... newsm78

Тогава ще пробвам и с втория си фаворит - Георги Simple Smile

Чакам с нетърпение жокераааааа - Колибри, бързо се включвай!

Oska, нещо те виждам като мъжка мама - тъкмо си навътре вече в материала за алфите и ламборджинитата ли бяха?
Ава, никакви данни не трябват за мойте пророчества Joy  - на чиста интуиция карам - да си чешем езиците и майтап да става докато чакаме....

Хубав ден на всички, после ще надникна пак да видя как върви именника Laughing

# 224
  • Бургас
milena1976, аз също имам проблеми с очите. Взех си вече направление от ГП-то и тези дни ще отида на преглед, за да каже докторът има ли потенциален проблем или не. Моля те, кажи малко повече при теб как беше? Късогледство или далекогледство имаш, офталмолог ли даде предписание за секцио, в какво се състоеше прегледът при него?... Това е проблем, който много ме вълнува и ще бъда благодарна ако споделиш (пък и други момичета с подобни проблеми), опита си.
Джема, аз съм с късогледство, почти 4 диоптъра. По принцип не го смятат за много голям диоптър, но докторът обясни, че не точно диоптъра се гледал, а вероятността ретината да се отлепи въз основа на нещо друго, което той гледа /една позната имаше такива индикации дори и при 1.5 диоптър/. Офталмологът след прегледа си пише заключенията в листа, който се дава на наблюдаващия гинеколог и той съответно предписва в заключителните документи раждането да е секцио. Дано си ме разбрала, че малко объркано май го обясних  Blush

Петя, аз имам от време на време болки ниско долу, но те са по-скоро като придърпвания, което е нормално. Ако те притесняват болките обаче, звънни за всеки случай на лекаря си, дано бързо да ти мине  Wink Аааа, и честит ти 5-ти месец   bouquet

Костадинка, радвам се с теб за добрите ти резултати  Grinning Колкото до тия кисти, прочетох още преди като беше писала, ама не остана ред да пиша... Та една мама, с която бременеехме преди това, също много се беше уплашила, но после като остави докторът спокойно да й обясни, разбрахме, че това е често срещано явление и тези кистички изчезват с времето.  Hug

Колибри, дай някой жокер де...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт