Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 243
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мамчета   bouquet
mi69 страшно сажалявам миличка иаз съм го изпитала два пъти и чудесно разбирам как се чувстваш,изживеи си мъката и след това просто погледни напред и се опри на човека до теб,защото съществуват и следващи пъти.Силно те  Hug и се надявам много скоро дани се похвалиш с хубави новини.
Collibri честито ти синичко щъркелче.
Джема и аз имам проблем с очите доста сериозен ( астигматизам,мързеливо око и високо вътреочно налягане),при което ходих при моята очна лекарка ,тя мепрегледа за пореден път,нормален очен преглед и измерване на вътреочно налягане и след това ми написа едно зелено талонче на което пише че е желателно оперативно родоразрешение.

# 226
Хахахахах, момичета страшно ме развеселявате днес.Colibri страшна идея за познаване на името,разведрява много обсатновката.Аз да взема да се направя на букмейкър ОБЯВЯВАМ НАГРАДА ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ ПОЗНАЛ ОТГОВОРА. НАГРАДАТА ПО РАЗБИРАЕМИ ПРИЧИНИ ЩЕ Е ВИРТУАЛНА И ЩЕ Я ЗАПАЗЯ В ТАЙНА ТАКА ЧЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ СМЕЛО  JoyМиленка добре завърнала се  Hug

# 227
Момичета здравейте!
Първо да честитя на всички узнали пола на бебчетата,живи и здрави!
Мойте притеснения продължават.Не усещам изобщо бебчо,в петък сега ще влезна в 17г.с. ,а не съм ходила на лекар от 15.06 и съм на преглед чак на 27.07 .Искам да ви попитам имали мамчета който вече усещат бебчо?Или аз  се притеснявам излишно,Нанси я усетих към края на 3м.Ако може момичетата който са от Бургас да ми препоръчат  лекар!
Пращам на всички много солени морски целувки  bouquet

# 228
Просто не се стърпях - Аквамаринчо?Искам да си опитам късмета Heart Eyes Hug  bouquetВярвам,че е нещо много интересно и красиво

Joy Joy Joy Ще ме умориш с това име! хахахахаха - много е готино нали - хихихихи - как не ми беше хрумнало досега  Joy Joy Joy

# 229

тц Naughty

Волен - не думай.... само като го чуя и си представям АТАКААААА  Sick

# 230

Колибри . И искам да те попитам дали вчера вечерта си била в Джъмбо, видях една жена, която много ми заприлича на теб.
Я да се пробвам и аз да позная, да не е някое от царските имена?

1. Да, бях в Джъмбо!!! И забелязах една бременна която ме гледаше много странно на няколко пъти, сякаш ме познава!!!  Grinning, само че аз не се загледах така подробно! хихи, ти си била!  Mr. Green Трябваше да ми се обадиш!
Бях там да пазарувам на принцесата серия подаръци за РД-то през август Simple Smile))

2. Не е царско име - не знам да имаме такъв цар де...

# 231
тц Naughty

Волен - не думай.... само като го чуя и си представям АТАКААААА  Sick
[/quote]

Хахахахаха... Ужас найстина, не бих си го причинила, а иначе името е хубаво.

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 10:40 от petia_sport

# 232
Collibri, честито синьо щъркелче и браво за добрите новини! Сега ще падне едно гадаене Simple Smile.
pamivo, не се притеснявай. Има мами, които усещат за първи път бебетата си чак към 20-21 г.с. Аз всеки ден се ослушвам дали няма да усетя нещо вече, но не. Не съм от Бургас и за лекар не мога да помогна.
evil-чето не се е вяснала още. Дано всичко да е наред при нея.

# 233
Pamivo, споко, не се тревожи, има време и да го усетиш - нормално е в тази седмица дори и при втора бременност да не се  усеща все още!
Аз съм в 17 и кусур седмица. Миналата седмица на 2 чаши вино  Laughingусетих бебока за пръв път. След това се отчиташе всеки ден с ритниче, ама от неделя насам -нищо! Чудя се дали да се тревожа newsm78 , забарвих как беше първия път, дали правеше толкова големи паузи в началото...
Ще взема пак да му дрънна малко винце, та да видя ефекта... Wine Glass

Колибри...не се ослушвай, ами давай жокера..........Че наградата чака!

# 234
Аз да се пробвам с  АЛЕКСАНДЪР

Pamvio писах на лични

# 235
:

Collibri , някъде съм пропуснала заигравката с именцето на твоя малък мъж, но като четях постовете ти, ми хрумна едно име - Посейдон.  Laughing

Ще ме уморите с тези забавни именца - как пък не съм се сетила по-рано! ихиххихихи - ПОСЕЙДОН  Илиев !!  Joy Mr. Green Laughing  Naughty
Ех, че забавно взе да ми става - много ми вдигнахте настроението  Mr. Green

Сега за очите - аз също имах малък диоптър късогледство. При което ме пратиха на офталмолог към края на бременността. Оказа се че налягането на дъната е нормално при мен, но! Откриха изтъняване на ретината на едното ми око! При което ми направиха лазарна операция на окото - в 9ти месец - някак го зашиха - за 20тина минути беше.
Посъветвах се с няколко очни доктора и ми казаха, понеже е прясна операцията, че препоръчват секцио. Защото при напъни силни може да се отлепи ретината, а при мен бебето беше 4100г и имаше голяма вероятност за силни напъни и трудно изкарване.

Така направихме Секцио - да разкажа и аз сега за моето раждане - дойде момента  Grinning
Пускам ви моят въодушевен разказ след раждането, който публикувах още през 2004
Ето го http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … ollapsed&sb=5

Така че, очите при късогледство, дори и при малък диоптър е хубаво да се прегледат, към края на бременността. Не се знае какво и къде ще изскочи. Обясниха ми че при много малък процент жени се получавало такова изтъняване, когато са с малък диоптър като мен - моя е под 1 - нещо от рода на 0,5 и 0,75 на двете очи. Ноооо, разбирате ли аз съм този малък процент жени...
Така чеее, не бива шега с вероятностите - ей затова не ми се прави и амнио - не ща да си играя на шикалки със съдбата на Дребчо.

# 236
Леле, стана интересно!

Първо да честитя добрите новинки на Еtа и Collibri. Браво на вашите юнаци, че вече няма да тревожат майките си!

mi69, съжалявам, че трябва да минеш през това изпитание. Hug

Просто не се стърпях - Аквамаринчо?Искам да си опитам късмета Heart Eyes Hug  bouquetВярвам,че е нещо много интересно и красиво
hahaha Joy Joy
Да се пробвам ли и аз в имегадаенето?

Чакам с нетърпение жокераааааа - Колибри, бързо се включвай!

Жокера е, че си с невероятна интуиция!
  bouquet newsm10
Остава да уточниш! Кое точно е?

Допълнителен жокер - означава още укротител.

# 237
Милена,Медалинчи и тук една голяма  Hug  bouquet
Колибри страхотен разказ!
Момичета благодаря дано всичко е наред! Praynig

# 238
Никифор - победоносец;
Николай - победител на народ;
Александър - мъжествен, защитник на мъжете;
Ангел - вестител;
Дамян - победител, ервйски пр.;
Николай - победител - гръцки произход

pamivo , и аз все още не чувствам бебето...Тръпна в очакване и това да стане. Сигурно някъде към 20 седм. Така прочетох  Simple Smile

# 239
Здравейте момичета! Само набързо да почерпя че днес ставам на 27 години и отивам на шопинг и да си черпя приятелките! Лек и усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт