Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 244
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Съжелявам забравих Полина13 честити и на теб розови гащи. stork-girl

# 76
  • тук
Милади, те са казали вече, но аз освен, че си красива и стилна искам да те поздравя и за това, че сте се организирали и сте си я направили наистина Simple Smile ние само се каним

devi4ca, честито!  polina- и на теб!

от вчера се говори за високото кръвно, сори, че не помня кой беше, че четох много на куп - не им се сърдете на лекарите. Кръвното е супер важно да се следи по време на бременност, за наше добро е (и за това на бебчетата); сигурно и тонът, с който ти го казват има значение, но моя приятелка преживя такъв кошмар заради кръвно, а се чувстваше прекрасно; не искам да плаша никого, нищо лошо няма да има, само се опитвам да кажа, че наистина е важно и те затова го мерят и внимават

Колибри, аз съм. Дано не ми мине черна котка път Simple Smile

# 77
Не знам вие как сте, но аз се надувам с всеки час! През последната седмица сякаш всяка сутрин се събуждах с по-голям корем и не ми достига някак въздух. Качила съм 4кг от началото, не ми се струва чак застрашително, но като кажа че съм в пети месец хората реагират, че съм голяма  (а то даже е пети лунарен, четвърти реален)....Как ли ще изглеждат нещата накрая направо не знам!
при вас как е ? newsm78

# 78
Честити гащури на devi4ca Simple Smile Охх аз кога ли ще ги видя наште кви ще са ... ooooh!
*MILADY*, наистина си много красива булка! И аз имам една позьорска такава с роклята на тревичка ... ама няма да качвам Rolling Eyes

Момичета, изчетох ви набързо и отивам сега да полягвам, че днес се уморих малко на работа. Hug По-късно пак ще пиша.

# 79
  • София
Привет, момичета,
радвам се, че ви намирам в добро настроение Hug
Исках да ви попитам дали усещате бебчовците вече, аз още не, но се надявам скоро и това да стане Praynig

# 80
Здравейте бъдещи и настоящи майчета.
Аз нямам време тази седмица да чета, че мойта сестра си е в България след като от 5 години и половина не бях я виждала.
Сега прекарвам времето с нея че още една седмица е тук.
Искам да поздравя всички, които знаят пола на малките човечета  Hug
Аз съм на преглед на 7 юли и тогава да видим какво ще е ако даде разбира се.
Отивам да чета старата тема и пожелавам на всички ви слънчеви и безгрижни дни  bouquet

# 81
Devi4ka честито,мила, на тези времена мъж да си  Laughing. Честито и на другите които са разбрали пола на бебоците.
Milady има известна прилика но без да се мазня или каквото и да е друго си по-хубава от Калканджиева,особено пък и в последно време. Прекрасна булка,а малката е като ангелче.Тържеството изглежда много весело и всичко подбрано с изключителен вкус.Поздравления!!!
Adelf и аз съм качила 4 кг,а в общи линии основно на корем качвам,абе после ще му мислим.Не е чак толкова фатално мисля

Лека нощ,дами,и красиви сънища от мен!!!

# 82
Marleen , тъкмо за това писах вчера , да не се шашкате . по всички докторски мнения не е възможно все - още да имаш усещания .  а  вече усещащите мами са изключение изглежда ! ще усетиш бебочко - малко търпиние още !
AdelF , аз съм вече +8кг. предишната бременност ми пролича леко едва в средата на 6-ти месец . сега края на 4-ти съм къде-къде по-напреднала на корем .
pale4ka_lll , хайде и аз чакам да се похвалиш!

*MILADY* , хубаво е като знаеш , че има проблем да вземеш мерки , но наистина при мен няма как да стане и много ме е яд . . тези дето имат момчета , може-би ще ме разберат , но хлапето не се спира , налага се понякога да го догонвам , катери се по пързалки , катерушки като маймун и скача - все се налага да помагам и да омекотявам приземяването + цялата домакинска работа . нямаше изобщо да се поколебая да поискам помощ ако имаше от кого . да са ми живи здрави всички роднини , но уви не са в състояние да ми помогнат .

# 83
Някой пак беше ровил и разбъркал заглавната страница. Айде спрете се вече, ако обичате!!!  Който не е наясно какво прави, по-добре да не се пробва на редакции.  Crossing Arms

# 84
Collibri благодаря, знаех си че точно ти ще оцениш линка който постнах,.. то си е везнярска работа..   Heart Eyes
освен йогата Роси е известна и с активното раждане.. тя е от малкото жени в България успели да родят в домашни условия без лекарска намеса.. е, трето раждане и след много подготовки .. но евала  Peace.. 
аз самата много се страхувам от раждането, не от болките, а от разкъсванията.. не знам защо толкова ме плаши тази разкъсана плът.. и се опитвам психически да се подготвя доколкото мога и да не се психирам от болничните порядки.. вие повечето сте раждали по веднъж поне и сте минали през всичко това.. не знам как сте се справили с тези страхове.. ако не успея да се надъхам за естествено до 7-8 месец, съм си оставила краен вариант секциото, от което незнайно защо не ме е никак страх.. две мои приятелки с които бременеем заедно пък са обратното - страх ги е от секцио и нямат никакви пристенения за естественото.. проблема ми е в главата предполагам... вие как сте със страховете?

Поли поздравления за момиченцето..   bouquet devi4ca, честито и на теб!
аз на 21ви съм на ФМ при Томова, та ако се покаже стрелоче ще го видим какво е..  Simple Smile

относно килограмите аз съм +3-4 вече.. и корема ми много стърчи и си личи доста (в неделя влизам в 18 г.с)... спасява ме това че съм висока и 65-66 кг не ми личат много, само корема издава.. иначе гледам да внимавам с храната, сладко изобщо не ям.. но пък налитам на солено и люто, което ме кара да се чувствам добре,  вдига ниското ми кръвно..  с правенето на упражнения не съм особено постоянна.. но поради горе-описаните ми страхове и мироглед съм и доста запалена..

лека нощ и хубави сънища  Sunglasses Simple Smile

# 85
Добро утро момичета.
Вчера мина и моят преглед. Взех си и резултата от БХС, стойностите са добри, само някакъв плацентарен протеин е с по ниска стойност, но докторката каза, че изследванията са добри. Каза също, че пак съм за секцио и че най-вероятно и това бебе ще е със жълтеница като първото. Преди останах в болницата 10 дни. Той беше сложен в нещо като ковиоз с планински въздух и някаква лампа заради жълтеницата. В първите 3-4 дни беше винаги отпуснат или заспал и въобще не плачеше, а другите бебчовци се скъсваха да плачат. И след това изследванията за билирубина бяха много високи. Явно и сега ще минем по същия път. Sad
Aluin и аз първия път се чувствах така. Най-много ме притесняваше упойката. Но всичко мина бързо и безболезнено.

# 86
Добро утро и от мен  Simple Smile

Сега отивам да правя пирожки, по-късно ще пиша  chef

# 87
Добро и от мен. Относно килограмите вече съм почти 4 отгоре, а за раждането аз лично никога не съм се замисляла дълбоко как ще раждам някой ден. Първо си казвах - естествено, че ще родя нормално, да не съм луда да ме режат, в последно време си казвах абе както дойде, ако трябва да ме режат пък и сега накрая, когато вече съм бременна и се оказа, че по нормален път при мен няма да стане и ще е 100 % секцио, вече си казвам - ами ок, секцио, супер, няма да се пъна.  Laughing Laughing Laughing Така че наистина всичко е до "главата", както се настроиш психически. Все ще родим, няма да останат вътре  Wink Въпрос на нагласа, пък и предполагам минава бързо. Аз предпочитам раждането, без значение по кой начин, отколкото да се мъча психически с разни притеснения 9 месеца. Усещам, че ме хваща параноята и постоянно съм в някаква мания дали бебенце е добре там вътре. Вчера го видях и пак не мога да се успокоя, отвратителна съм....

# 88
  • Варна
Добро утро!
Една виртуална почерпка за 60 рожден ден на татко ми  Wink

Много сте писали пак...аз от миткане не мога да седна на компа нещо.
Вчера трябваше да ходя да си уточнявам часа за сиклажа, да ходя при JP-то
за направление, да заведа Агафия на ваксина,да проверя от кога започва
записването за 9 клас за Калоян.Изобщо доста неща отметнах, че и поработих малко.
Само дето с ета не се видяхме, ама другата седмица няма да `и се размине  Simple Smile bay the way къде си ет-ке?
На polina13 честити розови, а на devi4ca честити сини гащи.
*MILADY* то бива хубост, ама твойто на нищо не прилича вече  Wink
Цитат
че има проблем да вземеш мерки , но наистина при мен няма как да стане и много ме е яд . . тези дето имат момчета , може-би ще ме разберат , но хлапето не се спира , налага се понякога да го догонвам , катери се по пързалки , катерушки като маймун и скача - все се налага да помагам и да омекотявам приземяването + цялата домакинска работа . нямаше изобщо да се поколебая да поискам помощ ако имаше от кого .
oska знам
за какво говориш...Добре, че от време на време е при гледачка моята дивакиня...

# 89
Добро утро. Честито на мамите, узнали пола.  bouquet
evil, да е жив и здрав татко ти.

Общи условия

Активация на акаунт