НОЕМВРИйска мама магазините щурмува,с трепет първи дрешки за бебето купува

• 15 936
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро мами.

Бела аз се надявах наистина всичко да е наред, разплаках се като прочетох за ангелчето още на първа страничка. С теб сме, изживей болката си и бъди силна.

Стелету  Praynig

Електра -86 ммммммм много хубава закуска.

На всички които са на прегледи им пожелавам само хубави новини.
Честито на разбралите цвета на ританките и са усетили бебешки ритничета.

Пускам ви по едно късметче за деня.   http://iztegli-si-kysmet4e.hit.bg

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 09:21 от Кики - cicico

# 61
Kiki,мерси за късметчетата.  bouquet Падна ми се, че ще вкуся неподозирано сладки устни. На кой ли, след като единствения човек с който ще се виждам днес е доки? newsm78
А някакви отзиви за количките на Hauck? Загледах се по ето тази http://www.kasidabg.com/hauck-speed-sun-plus-set-spring-navy-200 … path-181_517.html
Голяма мъка са ми тези колички. Обзавеждането например с един поглед решихме,че ще е това.Но за количките никакво крайно решение не можем да вземем. ooooh!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 09:23 от elektra_86

# 62
elektra_86, мога ли да те помоля да махнеш едната роза, която е за Bella? Също да поправиш "За съжАление...на мама Bella, а не Bela"
Картинките, които са насложени са големи, ГИФ и само товарят страничката. Предлагам да не слагаме излишни картинки като тези от нашето албумче надолу и очакващи бройки момичета и момчета...много са големи тези щъркели.
Датите също са товарещи, защото са гиф.
Ако на вас ви харесва го оставете така, аз само предлагам  Peace

Извинявай, дано не се обидиш  Hug
А картинката в началото под заглавието е много хубава  Heart Eyes
Благодаря за усилията!

Божее, падна ми се "секс на плажа"   Joy

# 63
Иве,ей сега ще оправя розичката.
А за картинките като се върна от доки ще сложа по-малки. И на мен ми се видяха големи щъркелите и се чудех как да ги намаля, защото са сладурски,но ще намеря нещо мъничко.
А за датите , видях че и в другите отчетни са такива, даже някои са доста по-украсени и ми се стори добре да е малко по-цветно.Доста си играх снощи, но ако кажете ще сложа старите дати, няма проблем.
Тук няма място за сърдене, както казах в началото приемам всякакви предложения. Wink

# 64
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Бела, много съжалявам!

На мен са ми се спукали капиляри по краката
и сега съм с жестоки синини   Sad

Може ли снимка на тази jane nomad?
Каква е цената и?

# 65
Добро утро, мами!
Напоследък все някоя влиза в болница, ама пък дано е за добро (т.е. проблемът да бъде овладян навреме). Момичета, пазете се!

Искам да попитам дали някоя от мамите е имала луксация като бебе или пък в по-късен етап?

Аз съм с вродена двустранна луксация на тазобедрените стави, преодоляна оперативно. Това предопределя задължително раждане секцио и още първия месец след раждането трябва да консултирам бебчо с ортопед. До миналата година правех веднъж годишно профилактика с "артро-стоп". Сега не правя нищо - в смисъл не приемам калций, не съм се консултирала със специалист. Всъщност в момента дори обикновени витамини не вземам. Бяха ми препоръчали на Хип - били под формата на сироп. Не можах да ги намеря в нашия град. Чудя се дали сега да започна и какви точно витамини да си взема.
Оставям ви засега. Желая ви хубав и успешен ден.

# 66
  • Пловдив Белащица
Съгласна с Ива и само да добавя за датите. Нарочно не ги правих в такъв формат, защото после трудно се следят датите при редактиране на темата  Peace. Не се вижда.

Като никой не ми отговори за регистрацията ни в Мултиплай, направих нова. Моля Електра да я впише на първа страничка http://noemvri2009.multiply.com/, паролата е същата като на другото албумче, за улеснение  Peace
В този сайт, който е работил с него знае, може да качим и клипчета от 4Д и текстове. Но ще за снимки ще го ползваме само за родени бебоци. Съгласни ли сте?
Също впиши и имейлът ни - noemvri2009@abv.bg - парола от мен. Него съм го ползвала за направата на общата ни регистрация за форума, както и за регистрацията ни в Мултиплай

Аз имам ***** късмета: ЦСКА шампион - това сега късмет ли е или какво  Mr. Green

# 67
Бела, съжалявам за загубата ви, нищо няма да казвам, защото знам,че думите в такъв момент са излишни.Съчувствам ти искрено, тъй като и аз преживях преди няколко години подобно нещо.Прегръщам те Hug Дано се възстановиш бързо,и ти желая от сърце по натам още едно детенце.

Ох,и аз изпитвам една тежина нико долу,особено като се преуморя,като ходя повече пеш ,но като седна и легна ми е най-добре.
Иначе днес се заформя хубаво временце навън, но повече никаква преумора, че разходките ми дойдоха в повече.
Лек и слънчев ден ви желая!

# 68
Bella, съжалявам много  Hug Дано много скоро ни се похвалиш, че третата ви рожбичка е на път... Hug

Електра, поразтовари малко първа страница, и на мен ми е хубаво да има много картинки и шаренийки, но те товарят много, иначе много добре се справяш с новите теми   bouquet

Стеле, Танче, стискам палци бързо да се разминат неприятностите. Стискайте здраво кълки и пълна почивка  Hug

Димна, ако искаш бих могла да потърся тези витамини на Хип и да ти изпратя. Аз знам, че са като сокчета, не точно сироп.

# 69
Не искам да прозвучи като заяждане,но защо големите щъркели ви правят впечатление,че натоварват темата,а десетките постове честитки било за годишнина или рожден ден или постове от рода на "запис" на никой не правят впечатление!
На мен лично ми е по-натоварващо като през 2 страници трябва да превъртам сумати постове,които нямат нищо общо с темата и само спомагат за бързото изписване на темата!
Аз пиша и в друг форум и подобни честитки модератотите изрично са казали да се правят на ЛИЧНИ!

# 70
Здравейте и от мен, момичета!
Белла, ти си знаеш какво ти е. Не съм преживявала твоята болка и се надявам да не ми се налага, но вярвам че всяко зло е за добро. Природата си знае работата и съм сигурна, че това е по-добрия вариант за теб, за семейството ти, за бебето, което сега почива в мир.
Хубавото в живота е, че има равновесие и след много мъка и болка идва голяма радост. Твоята радост те очаква някъде там, близо до теб, само се огледай и я хвани здраво.

Хубав ден,
Магдалена

# 71
Аз споделям мнението на Bibo. Peace

Elektra, на мен ми харесва първата страничка.Оценявам усилията ти и времето, което ти е отнело това.  bouquet

Като цяло аз нямам никакви претенции как ще изглежда тази страничка и не искам да се заяждам с никой по този въпрос. Hug

# 72
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от мен,

И аз май съм с контракции вече,от няколко дни изпитвам доста голяма тежест,коремът днес доста ми се втвърдява,болки нямам,досега нищо не съм пила,само витамини и Феро-фолгамма.
Днес имам страшно много работа и то права,незнам как ще издържа,а нямам време сега да отида на лекар,после следва уикенда,дано не стане някоя беля  Praynig

Танче ,аз се чудя къде се загуби,а то имало причина.Стискам палци бързо да се оправиш и не се натоварвай. Hug

elektra_86  -тази количка на Хаук няма напълно легнало положение и кош за новородено,мисля,че не е много удачна.

Слънчев ден на всички

# 73
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета.

Аз също съм с двустранна лускация от бебе. Това беш причина да отида на консулт с ортопед за първото раждане. Дае си пуснах всички изследвания за секиото, но моя доктора каза не, ще раждаш нормално. Нямах проблеми може би защото бебчо беше малък. Сега не мисля за раждането, а броя ден след ден да напреднем.

Честно да си кажа първата страница почти не я гледам, така че нищо не ме дразни. Почерпките и честитките също ги прпускам. Идва ми множко всеки ден да гледам коктейли и кифлички, които не мога да консумирам. Който прави темата да реши какво да махне и какво да сложи.

# 74
Бела, мила, ужасно съжаявам CryПрегръщам те силно Hug

Общи условия

Активация на акаунт