Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 044
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Астарта Hug Hug Hug добре дошли на българска земя

# 91
Честит рожден ден на най-голямата дружина:

Яна на мама saxophone
Елена на мама ДеЩоВиди
Кристиян  на мама elen@
Мартин  на мама Hristush
Зорница на мама bebon4e
Емилио на мама maryloo
Боян  на мама emi03
Нина  на мама Eli_cz
Елица  на мама Rexy
Делиан  на мама strawberry
Мишел на мама naniiva
Денис  на мама Cveti_Eti
Георги на мама feya meya -
Михаела на мама Valya
Габриелана мама daci . Да растат весели и засмени.

Ох успях преди да е свършил деня

# 92
Алекс спи през нощта около 12 часа, приблизително от 22 до 10 часа. През деня има един по-дълъг сън от 14 до към 15:30 или два по-къси от по час, преди и след обед Peace

Редактирам с едно въпросче Simple Smile За колко дни имате приведени пари за месец април. Изобщо не се сещам какви празници имаше тогава, но аз имам само за 13 дни newsm78

Мерси на всичко които ми отговориха за кухнята из старите теми Hug Във Варна ползвахме ВИП бебе и съм супер доволна. А тук съм записала Мама Люси за другата седмица, та ще видим как е Laughing

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 00:37 от amarinova

# 93
  • София
Тони, имаш само за толкова дни за април, защото вероятно тогава са ти изтекли деветте месеца, на мен примерно ми бяха платили само до 23-ти април. След това като ти оправят документите за удължаване до 12 мес, което вероятно би трябвало вече да е направено  ще ти изплатят остатъка от април, а също и за другите месеци. Поне при мен така стана  Peace

# 94
Честит рожден ден на Михаил на мама fio!  newsm59 nbirthday newsm67

И по специялно на да поднеса поздравите ни на нашата красива снаха! Mr. Green Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! Катче, да ти е жива и здрава и много да те радва!     bigdance2  ura newsm38  cook newsm67 bdbaloni hbday happy bd baloni

# 95
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Влизам да ви почерпя за Първия рожден ден на Маги  Heart Eyes
И на нейния татко разбира се Wink

Честит рожден ден на Михаил на fio!

Десита, благодаря за пожеланията Hug

Рождениците ми се размърдаха, така че бягам при тях!

# 96
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на Маги !   newsm59 И  на татко й !  Simple Smile

nbirthday Честит рожден ден на Михаил !  nbirthday

Всички да са живи и здрави и много, много щастливи !

# 97
  • София
Амаринова,тя Пухтулка ти го е казала - сега са ти превели парите съгласно стария закон /9 месеца/ и след като ти обработят декларацията съгласно новия закон /12 месеца/, ще ти преведат парите за остатъка от април, май и вече юни  Peace

Момичета, а след като навършат децата 1 годинка, трябва ли да подаваме други документи и декларации, вече за втората година от платения отпуск? И въобще трябва ли да се прави нещо и какво ?

# 98
Честита първа годинката на днешните рожденици и по-специално на Маги на Катче Heart Eyes
Да са живи, здрави, палави, щастливи!

# 99
Честит рожден ден на Маги на Катче и на таткото на Маги! Много да радват мама!   bouquet

Добре дошла на Астартата!

Изкарахме ужасна нощ  Tired Ния като се събуди в 1 и рев - само на гърда иска. Направо ме болят зърната от толкова сукане. Гледах за зъб,  но няма.

Амаринова, ти ме разби със съня на Алекс.  Shocked Браво на нея. Виж преведеното майчинство дали не е до остатъка от 315-я ден. Ако молбата до 410 ти е приета, значи осигуровките са внесени (за да са извършили плащане) и скоро трябва да получиш и за останалите дни.

# 100
Честит първи рожден ден на Маги. Да е здравичка и много щастлива.
Честит пореден рожден ден на нейния татко. И двамата да слушат много и до радват мама

Амаринова точно така е както ти е отговорила Пух

Момичета, а след като навършат децата 1 годинка, трябва ли да подаваме други документи и декларации, вече за втората година от платения отпуск? И въобще трябва ли да се прави нещо и какво ?

Да пак се подава декларация - отпуск за отглеждане на дете до 2г. И най-вероятно пак ще имаме забавяне на парите както се случи сега, защото първо трябвало да се внесат осигуровките за месец юли и след това се подава декларацията. Поне на мен така ми обясниха.

Астарта добре дошла на българска земя  Hug

Забравих да напиша за спането- Никол вечер заспива в 9 и спи сутрин до 8:30-9 / като изключим че днес от 7:20 вилнее - но има и такива дни / преди обяд спи около час и следобяд вече започна да спи от час до час и половина. Но аз го отдавам на това че й давам дентокинд и я успокоява. Иначе преди спеше по половин час сутрин и половин следобяд

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 09:09 от sisoni

# 101
Мисля, че се попълват приложение 3 и 4, но не съм на 100% сигурна. http://www.noi.bg/content/laws/07/Nar_pms_364.htm
А за тези, които ще се връщат на работа е приложение 12, но не знам дали има и други документи. Моля, ако някой знае да сподели  Praynig

# 102
Честит Рожден ден на Маги! Simple Smile Честит Рожден ден всичките ни дечица от днешната колонка!

Астарта, добре дошла на българска земя Simple Smile  Hug

Миналата година на днешния ден ми беше термина, смених си болницата, ако не ме лъже паметта сутринта ни събудиха гърмежите от взривовете, а следобеда имаше земетресение. И след всичко това, аз все още не бях родила Grinning

# 103
Голяма съм патка Blush
Честит рожден ден и на таткото на Маги.
Астарта, добре дошла Hug

Анна е болна, Пепи и той newsm77
Вчера нищо й нямаше, нощес имаше Т, сега точи и сополи горката. Гледам й горните зъби са много бели и подути, дано избият скоро. Ега ти зъбите, ега ти чудото Tired

# 104
Честито на прекрасната Маги и на татко й! Честито на Михаил на fio!  newsm59 nbirthday

Астарта, добре дошли!   bouquet

Вярно, че имаше взривове миналата година, аз тъкмо бях тръгнала на рутинен преглед на бебето и се чудех защо всички са толкова шашнати и звънят по тел на близки и познати да се питат как са и да се предупреждават за бедствие.

Амаринова, завидях ти за съня на Алекс. Никола ще ме подлуди с много трудното си заспиване и много кратък сън  Tired

Общи условия

Активация на акаунт