Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата на 9-месечната среща за юли, спомената в публикацията?
Какво представлява сутрешното гадене по време на бременност и как може ефективно да се управлява?
Какви са цените на феталнта морфологична ехография в различни клиники?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата на 9-месечната среща за юли, спомената в публикацията?
Програмата на 9-месечната среща за юли е неформална среща в ресторант, където участват професионалисти, които могат да отговорят на въпроси. Темата в Бургас е свързана със социалното осигуряване, като един от въпросите е дали ако намерят заместник на работа, част от заплатата и осигуровките се поемат.
-
Какво представлява сутрешното гадене по време на бременност и как може ефективно да се управлява?
Сутрешното гадене по време на бременност е често срещано явление, което може да варира от леко неразположение до тежко повръщане. За някои жени това може да бъде доста мъчително. За справяне с него се препоръчва избягване на мазни и тежки храни, консумиране на по-малки, но по-чести хранения, избягване на незабавно лягане в леглото след хранене и консумиране на леки закуски преди ставане от леглото сутрин.
-
Какви са цените на феталнта морфологична ехография в различни клиники?
-
Какво е мнението на лекарите за ходенето на море по време на бременност?
-
Какви са начините за справяне с гаденето по време на бременност?

Стигнах чак до
от болка. Престраших се само два парацетамола да изпия за 3-те дни ужасна болка
Чак детето милото се притеснило и в петък като я качвах на буса за ДГ се разплакала. Като я питали защо плаче, казала "Защото мама много я боли глава" Е скъса ми се сърцето като разбрах 

. И какво се оказва след 2-3 минути мислите. Ние разбираме, че детето ще си има братовчед/ка. Етърва ми и тя бременна и те хората за тва не реагирали първоначално, защото мислели, че става въпрос за тяхното бебе. Та такааааа имахме и ние хубава изненада за празника

ако някой иска да свирка....
Споделете наистина какво мислите по въпроса за ФМ - записахте ли се,къде и всякаква информация въобще. 
За
Днес доктора се кьори, кьори, само някакви сенки вижда, но не и ембрион. А плодния сак е нарастнал, ама пусто не се вижда вътре бебчето. Та ми даде направление направо за хоспитализация и аборт, но днес следобяда ще отидем и при друг доктор с по-хубав ехограф за второ мнение. Макар че да си призная нещо загубих надежда, че ехографа е крив
), мажех се с фактор 30 и нямах проблеми. Климата много добре ми повлия - почти не ми ставаше лошо, а по принцип се чувствам много зле. Лекарката също ми даде разрешение и каза, че е добре да си почина, само да се пазя да не ме удрят вълните. Препоръчвам на всички да не се отказвате от почивките си, защото миналата бременност ме беше страх и си стоях вкъщи - само си мислех колко ми е лошо и т.н. Сега съжалявам за това, че съм изпуснала