ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 880
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета!
Чета ви от самото начало, но не исках да се записвам преди да чуя сърчице. Е, днес го чух, всичко е наред и термина ми е на 14.02. от София съм, ако може да ме лепнете на първа страница.  Laughing
Това ми е трета бременност, имам син на 2г.8м. и един спонтанен аборт през февруари. По този повод искам специално да прегърна силно Лубрикант  Hug Дано при теб всичко е наред, нека те видят с вагинален ехограф.  Hug
Виждам, че масово на всички ни е лошо, на мен ми се случва за пръв път такова чудо, една нощ стигнах и до спешното, защото часове наред повръщах...

# 76
  • До Балкана
Lubrikant, скъпа, пожелавам ти всичко да се нареди както трябва, прегръщам те и се  Praynig за теб! Добре дошла, Ника, леко бременеене и честито ти  Two Hearts! Vabeni, много хубава новина за 2 бебета, супер! Пък и каката се е постарала да каже! Simple Smile
Момичета вече 2 пъти повръщам в офиса -  Sick нищо не мога да си сложа в устата! Дано вие сте добре!

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:54 от Dallcheto

# 77
  • Бургас
Здравейте момичета !!! Радвам се ,че се увеличаваме непрекъснато!
Моите неразположения не знам кога ще свършат newsm45 ,че на 25.07. заминаваме за чужбина и не знам как ще изкарам ако ми е така зле.

Lubricant  искрено се надявам всичко да е наред и да ни зарадваш с добри новини по-късно Hug
Лек ден на всички!!!

# 78
  • София
Ами аз искрено се надявам неразположението да е максимум до 12 г.с.  Praynig Иначе направо е нечовешко. Ние на всичкото отгоре бяхме запланували ремонт, който и направихме де, и от всичките миризми на бои и т.н. ми беше лошо тройно повече. Стигна се дотам, че майсторите ми гледаха детето.  Laughing

# 79
  • До Балкана
Хахха, абе друго си е българския майстор-да е жив и здрав! Мила, дано мине наистина, че е кошмарна работа! Simple Smile хубав ден!

# 80
  • София
Момичета, аз съм свалила 2 кг. през последните дни. Днес док ми каза, че това не е страшно, важното е да се пият много течности, дори и насила.

# 81
  • Най-зеленият остров
Привет, момичета.
Не мога да  ви прочета - толкова много сте написалииии  Simple Smile . Поздравления на всички чули сърчица, а на останалите като мен стискам палци всичко да е наред  Peace .
И аз да се оплача: много ми е горещо и кръвното ми пада.
Един въпрос към бургаските майки: къде ще си правите ФМ? В Бургас има ли въобще такива специалисти?

# 82
Добре дошла, Ника   bouquet

lubricant, с теб съм, да знаеш. Предлагаме ти всички подкрепата си и дано се развият добре нещата при теб  Praynig Hug

Вчера отпразнувахме първата си годишнина от сватбата и ви черпя виртуално

Да се оплача и аз - всеки ден за работа си правя киселичък фреш от цитруси, че само той ме спасява от повдигането. Обаче забравих да купя вчера и днес съм без на работа и се чувствам ужасноооо, толкова ми е лошо, че едвам седя  Sick Sick Sick Как можах да си го причиня, не знам. Трябва да изтърпя до довечера, а ми е ужасно трудно  Rolling Eyes

Намрънках се, не че ще ми мине от това  ooooh! Явно на всички ни не е лесно. Дано мине по-бързо този период!  Praynig

# 83
Lubricant,стискам палци на ръцете и краката,дано всичко е наред,на мен ми се струва че след като сакчето расте трябва да има нещо вътре newsm12 newsm17

# 84
Ralipo,честита годишнина,дълъг и щастлив семеен живот!На мен вече  не ми се гади почти и не ме болят гърдите,само от време на време нещо като че ли ми тежи в корема,особено като застана малко по-приведена,и като съм седнала непрекъснато трябва да се облягам,защото ме наболява кръста малко Simple Smile

# 85
  • София
Ралипо, честита първа годишнина, много щастие ви пожелавам!
  bouquet
Сега се замислих, че ние с мъжа ми навъртяхме 6 години брак, малеее, къде раздават медалите за прослужено време?

# 86
Ralipo, Честитооооо!  hug hug Айде сега след тази - още поне 60 годишнини да отпразнувате family family family

# 87
Ralipo, честита годишнина мила  Hug

Желая ви дълъг семеен живот изпълнен с много радост и любов. И най-хубавият ви подарък през февруари.

Мерси за почерпката страхотна е  Wink

# 88
Здравейте момичета,да се включа и аз най-после.Виждам,че си ходите на море и на почивка,а защо на мен доктора ми забрани де що има  newsm78?Лубрикант,стискам палци мила!Katyanen,аз съм от Бургас и моят лекар ми каза,че тук няма кой да ми направи ФМ,сега се чудя къде да се запиша.

# 89
Ralipo, честита годишнина! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с многото усмивки на февруарската изненада!

Общи условия

Активация на акаунт