Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата на 9-месечната среща за юли, спомената в публикацията?
Какво представлява сутрешното гадене по време на бременност и как може ефективно да се управлява?
Какви са цените на феталнта морфологична ехография в различни клиники?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата на 9-месечната среща за юли, спомената в публикацията?
Програмата на 9-месечната среща за юли е неформална среща в ресторант, където участват професионалисти, които могат да отговорят на въпроси. Темата в Бургас е свързана със социалното осигуряване, като един от въпросите е дали ако намерят заместник на работа, част от заплатата и осигуровките се поемат.
-
Какво представлява сутрешното гадене по време на бременност и как може ефективно да се управлява?
Сутрешното гадене по време на бременност е често срещано явление, което може да варира от леко неразположение до тежко повръщане. За някои жени това може да бъде доста мъчително. За справяне с него се препоръчва избягване на мазни и тежки храни, консумиране на по-малки, но по-чести хранения, избягване на незабавно лягане в леглото след хранене и консумиране на леки закуски преди ставане от леглото сутрин.
-
Какви са цените на феталнта морфологична ехография в различни клиники?
-
Какво е мнението на лекарите за ходенето на море по време на бременност?
-
Какви са начините за справяне с гаденето по време на бременност?
Аз съм с тернин 27.02.2010. Това ми е първа бременност.Минала седмица видяхме съвсем мъничък плоден сак и тази седмица трябва да ходя за сърдечна дейност. Надявам се всичко да е наред, но ми е много притеснено.
! Как няма да те приемем, тъкмо обратното - радваме се, че групичката става все по-голяма
!
Много ми е лооошооооооо........ ффффффф..... Не искам да съм лигла и да се оплаквам, ноооо.... освен да мрънкам, друго не ми се прави. Предният път въобще не беше така, направо си завиждам
Вече се виждам и като слон, явно на психична основа
. Запозната съм много добре с Цитросепта. Благодаря още веднъж
....Като се сетя как ми беше първия път- нон стоп, 24 часа непрекъснато гадене. Ей бях откачила
. А сега- един ден ми е лошо, друг- не. 
! Първият път на мен не ми е ставало лошо нито за миг
. Та така и при теб star - първото ти е момиче, та не ти е било лошо, сега пък може да е мъжко...
Бяха ми го казали за хрема, казвам ви като си капнах в носа, щях да умра.''Както си пишеше в упътването , така съм го направила'' Е...... по гадно нещо никога не съм си слагала, после 5-6 4аса неможах да се оправя от болки в гърлото, направо се бях побъркала
Какво ли не пих е не ми минава и това си е, след няколко 4аса ми мина но казвам ви бях психясала от всякъде
При вас как е? 
. Вече нищо не ме боли, както преди, но това гадене ще ме умори. Вече и повръщам като луда и това от 3-4 дена, само че днес съм на работа и не знам как ще я карам. Трябва да се крия, че колегата не знае, а не искам да разбира още.
. Аз пък обожавам царевица и сладки, сега само като си помисля за царевичка и съм готова да залегна. Мъчно ми е за нея, защото любовта ни беше много голяма!
. Райчева, успех и късмет ти пожелавам и мнооооого здраве. Мушмулче, това Дунавско е коварна работа, кой ли може да му устои