Споделете 112

• 22 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Сега (т.е. 31) е момента да дойдеш Simple Smile

# 211
  • Бу-у-урга-а-ас

В тази уличка е кабинетът ми http://www.bulgaria-vr.com/beta/objects.php?obj=86&lang=1&tp=large . Противоположно на хотела след високите гинко билоби. Явно е от забележителните места в града, щом от МОН са изтипосали точно тази част от Бургас  Close Снимката е панорамна след раздвижване на мишката.

# 212
  • Boston, MA
...
За мен имаше 4+2 години без БСП и ДПС във властта и те се оказаха своего рода НЕП за държавата (т.е. пускаме малко фъндък, захлебва държавата и после пак идваме да  лапаме). ...

И аз така, Франзел, ама сме аз и ти, повечето вярват на някаква паралелна истина.

Джуджето се оказа здраво след два дни зверска температура, ние и медицината не разбрахме какво му е било, но сериозните неща се отхвърлиха, това е важно, някакъв странен вирус няма да ни сплаши. 

Катюш, честит ти нов обитател!

# 213
  • Варна
Ох, нямам още нов обитател Confused. Само ново легло. Нещо се бавят в службите и ако всичко е наред в края на седмицата ще си го вземем. Криво ми стана днес като се разбра, че така ще стане. Детето е подготвено, Мишо също, а пък...Ще чакаме- няма как.

Беше Анджи. Ама беше и с много доброто им желание, та няма как да се сърдя.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 17:07 от Катюша

# 214
Това е най-лошото на службите. Поне да си спазят уговорената дата. Не беше ли за вторник?

# 215
Катюш, възхищавам се на цялата ти фамилия за това решение. Ще дойде краят на седмицата.
цар съм да забивам тема, даже не ми коства усилие, идва ми отвътре. Сега част от ДИС
умуват защо, аджеба в църковното календарче го има и лунния календар.
След като християнската религия уж нямала нищо общо с фазите на луната и окултизъм.

# 216
# 217
Говорих на глутницата за приемното семейство и питах какво ще стане ако си вземем дете в къщи.
Вълчето каза - ще станем повече. - типичен отговор на аутист.
Питам го, какво да е - момченце или момиченце.
-Каквото дойде, - вика. При което вдявам, че той има предвид раждане.
Поглеждам Вълчицата - веждите й отишли до косата.
Рашъните имат хубава думичка неожиданость - изненада, но в буквален превод  - неочакваност.

# 218
Къде изчезнахте всички ??? Rolling Eyes Confused
Гладя на почивки , после  фас пауза , после пак на дъската и така. Tired
Тъпо с две думи .
Поне нещо интересно да имаше по тв .. пък то . ooooh!
Покрай изборите всички станаха някак прекалено сериозни . Sad

# 219
Днес една приятелка от форума, всъщност вие я познавате, Клонка, ми сподели, че чела някъде, как некви опечалени фенове на Майкъл Джексън, готвели ритуално самоубийство, та се сетих за този образ. Мислех да ги поздравя в нарочната тема, ама аре нема да се ебавам.

# 220
Днес една приятелка от форума, всъщност вие я познавате, Клонка, ми сподели, че чела някъде, как некви опечалени фенове на Майкъл Джексън, готвели ритуално самоубийство, та се сетих за този образ. Мислех да ги поздравя в нарочната тема, ама аре нема да се ебавам.
Те всъщност вече са го направили. Confused Crazy
http://moreto.net/novini.php?n=50943

# 221
Верно ли бе????  ooooh! Баси майката. Съжалявам.

# 222
Много опустяло тук. Аз минавам за да споделя Ice Age 3, при това и 3D, много свежо и готино - казвам го от позицията на негледал 1 и 2.
Лаф:

- Ти откога си откачил?
- От преди 3 месеца. Една сутрин се събудих женен за боровинка  Crazy Joy

...Катюш, последният напън вече е настал, стискайте зъби и дано детенцето до края на седмицата си е в чакащото го легло  Heart Eyes

# 223
Ако не сте гледали Ледена епоха 3 и ви се гледа, не четете, че ще спойлвам!!!

Естер, а ние като ходихме да го гледаме, зад нас имаше едно бебе. И когато слончето бебе гукаше, бебето отгоре му отговаряше  Joy Беше много мило. Laughing

# 224
Ео, колко голямо беше бебето?

Общи условия

Активация на акаунт