Споделете 112

• 22 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  Моето  се разболя от Варицела, както и половината  малогабаритно население в  Пловдив.
   Ефектът е в дефекта  хммм- Grinning    Много си е подвижно детето..ми.   А поради стриктното пазене, карантини , и пр..  подлудява в къщи.   Спокойна съм.
     Спокойна съм.
       Спокойна съм.
          Спокойна съм.
    Срещнах се с приятел, който е Фен  на  Майкъл Джаксън  от дете.  Не посмях да се обадя  тези дни на него и да изразя  искрените си съболезнования.   И както се оказа.. той е бил Разбит и " под вода"....поговорихме и поплакахме.  Имам обещание.  Догодина 2010 , за моя 44  Р.Д.  двама мъже  ще ми изтанцуват Лунната..   Което  могат.  Единия е  балетист, другият е фен,  но пък е прекрасен имитатор.  Ще чакам.

# 226
Споделям тоталната липса на време тези дни, лудницата около мен, купищата задачи, които чакат решение и чашата си студен чай.
Ранобудна съм днес. Наслаждавам се на тишината у дома.
Добро да е утрото ви!
Дуци, таралежчетата са очарователни!

# 227
  • Бургас
Добро утро!
Споделям прохлада в 6.10 ,когато излизахме на разходка с кучо.
След нощ на климатик съм схваната цялата.
Не ми се мисли колко задачки имам за днес.Започвам с първата-гладене.Уф!

# 228
  • Му Кинд Оф Плаце
Сигурно интернет вече даде ново лице на мъката, но някои неща няма да ми се изяснят.

С Ледена епоха 3, 5 или 37 не мое ме изкушите по никой начин.

СПоделям, че близък роднина реши, че най-много имаме нужда от сателитка и вчера монтира-дрелки, шумове, прахоляци. Естествено, моята задача беше да слагам тапи в ушите на децата, които по случайност спяха едновременно. Било с цел просвещение, мхм. Добротата ми достига своя лимит.

# 229
  • София
Ха, аз пък барабар с децата ще отида да гледам Ледената епоха. Обичам го това филмче.

Купихме на мъжът ми летен спортен панталон, ама пусто му беше дълъг. Занесох го на шивачка да го скъси - ефекта - като подарен му е. Крачолите се ветреят някъде над глезените. Вчера го занесох на друга шивачка да го направи на къси панталони(до коляното). Ще видя довечера дали ще се налага скъсяването до шорти.

# 230
Дуцка, около годинка, малко под, малко над  Thinking

# 231
  • Варна
Дуци, готини таралежи. Дали стават за домашни любимци?
Споделям случка от ДГ вчера: Едно момченце ощипва/бутва/удря едно момиченце. И се започва диалога: Удари ме. Не те ударих.  /към 50 пъти/. Момиченцето не че много го боли, но се ядосва и казва: Ще те изкажа на г-жата. И го изказва. Г-жата, от немай къде, и казва да повика виновника. Девойчето, решило че виновника ще си го отнесе, му казва напето: Г-жата те вика. Отива онзи и след малко се връща с победоносна усмивка: Г-жата ми каза "Браво!".
Извод: Таралежите се раждат с бодли!

# 232
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026010
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054316
Чудя се върху тези. Можете ли да окажете помощ?
То си е без пари, дет се вика, ама пък да не ги хвърля на вятъра  Confused

# 233
Мониторът е ОК за мен. Но този компютър не бих си взела. Слабичък ми се вижда. Все пак зависи, за какво го ползваш.

# 234
  • о`майна лунна нощ е
Навсякъде в градините е така. Създават си агенти под прикритие. Тичат при госпожите и докладват.
Имам много задачи, организацията е готова, а дребната заспа, точно когато не трябва.  Crossing Arms

# 235
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026010
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054316
Чудя се върху тези. Можете ли да окажете помощ?
То си е без пари, дет се вика, ама пък да не ги хвърля на вятъра  Confused

Не бих си купи нищо с марка НЕО.

# 236
  • някъде ... тук ...
НЕО не купувам повече, никога.

# 237
Споделям, че във форума се разхождат изключително болни мозъци.
Че и страхливи на всичкото отгоре.

# 238
Днес окончателно скъсах с Райфайзенбанк. Правят всичко възможно да изгонят клиентите си.
Ако имате депозити на сравнително висока лихва там, идете на падежа да ги преподпишете на преференциалните условия за следващ период, защото ако това не стане автоматично падат на стандартна лихва. От банката, естествено не се обаждат на клиента с тази информация  Mr. Green
А и аз като децата на обущаря - имам си експерт вкъщи, пък той забравил да ми каже навреме  Mr. Green

# 239
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да се оплача от Райфайзен, нито от другите три банки, с които работим. Явно попадам на хора, които си гледат работата. В последния ден на септември миналата година изтеглихме кредит от там. На третия ден, считано от подаването на документите, парите бяха по сметката ни.

Общи условия

Активация на акаунт