Споделете 112

• 22 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Бубка, сложи си тая снимка за аватар, ще ти изчезне плъзгачът в аватара и няма да нарушаваш правилата на форума.

# 646
  • Boston, MA
Мирси. Simple Smile

# 647
  • Му Кинд Оф Плаце
ПРеди месец си говорехме с майка ми и тя каза: На моите години баба ти вече беше пенсионерка. А аз си помислих: Дано ги доживея  Mr. Green

СПоделям много приятна компания леееко вдясно и по диагонал от прозореца ни. Събират се редовно и ме размечтават да си имаме и ние такъв сплотен колектив. Жената е фен на оранжевото-стени, бельо, чаршафи (щото си ги простира, не им гледам навътре от прозорците  Crossing Arms). Но те имат квадратен балкон (втората ми мечта, ако не добием къща с двор). И аз като една стара бабичка си ги чувам, от прозореца, естествено.

Аре, лека ви нощ.

# 648
Тази вечер на южния бряг на Темза имаше мини-българско нашествие. Докато се срещах с една много хубава и мила 'талианска съфорумка и дъщеря й, недалече от колелото, минаха поне 5 тумбички българо-говорящи, като последните скандираха "ЦСКА"  Shocked, понеже мина и този в дясно , а аз му забравих името, така че даже и не мога да кажа "Кого видях".

# 649

По средата не е ли Блатечки? Кой каза Блатечки? Като видиш него, тогава сподели.
 Mr. Green

# 650
  • Му Кинд Оф Плаце
Алиса, да не си била свидетел на участници в това събитие на десетилетието: http://life.dir.bg/2009/07/09/news4744243.html

Искам и аз да съм в Лондон, дори и ако трябва да скандирам Спартак, Спартак

# 651
И аз искам в Лондон. Видяла си Любо Нейков.

Калине, като описваш така съседите си, някак си се пренесох в Секса и града, не знам защо, ама така си го представих.

# 652
Чакам си Вълчето от София, а другите спят. Откак Малкото Вълче заспива преди 22.00,
полека лека се почувствах спокоен, бял човек.

# 653
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Като едни истински българи се предреждаме и на опашката за кръводаряване.
Ама не се ядосах, заради благородната крайна цел.  Simple Smile А и е добре, че имаше опашка.

# 654
Ми елате ми на гости. На мен ми става мило, пък.
Ок, Нейков. Аз съм гледала в една пиеса тази година, ама пусто ми се омешаха имената на актьорите.
Каката със силикона съм пропуснала, както и дембича с червения анцунг. Ама то не може всички хубости на едно място.

# 655
Ох, да дойдем, да дойдем и пусто все не идваме. Аз така с тия гостита в Швеция ме чака една приятелка, в Германия - приятел и на думи все си ги обикалям, но този път наистина съм си казала сериозно, ще намаля шоколада, за да спестя за билети и отивам първо Стокхолм, после Кьолн, а някой ден защо не и Лондон, ех, мечти...

# 656
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Пък аз ей тъй на, се вдигнах на гости до Щатите, та един Лондон ли ще ми се опре.
Алисе, да не се учудиш утре като ти се изтърся за следобеден чай. 

# 657
Докат дойде да ида до Лондон, сигурно на Ео-то ще ида на гости  Laughing
За съжаление обаче никак не е смешно, че едно 70-80 % от приятелите ми се пръснаха по света, аз уж все не, не, ама усещам, че и тук да се стои не е много изгодно... Rolling Eyes

# 658
Но светът е малък, хората-подвижни, има инернет, скайп, емайли, телефони, евтини полети, евтини телефонни линии; така че лесно можеш да поддържах връзка с приятелите.
Само преди 20 години беше много по-различно.

# 659
Въх, като рекохте Лондон, се сетих, че съм обещал на една съфорумка да я водя на опера там,
в Ковън Гарднър. Условието е да стане 50 кг. Добре, че е кльощава, но ако забременее, ще трябва да съм спестил. За мене си искам да видя паметника на Нелсън.
Деси, браво на тебе!

Общи условия

Активация на акаунт