Споделете 112

• 22 481
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Естер, заради теб се вдигнах от фотьойла си и отидох до борсата за сладолед. И въпреки, че на всеки има половин кило, и нарочно си купих шоколадов, пак ги заварих да чокат моя сладобед. Ами те само си кусвали, докато чакат техния да поомекне. А моя да не би да е поомекнал, а?
Герито, какви са тия бизнесмени с приемна на пейка, пък офис в центъра.
И аз това се учудих и реших да се откажа, макар и в последния момент...  Crossing Arms Ама това ми го казаха чак накрая след две-три обаждания  Shocked И си викам дай да се откажа... Мерси за вниманието ти  Hug Вълкът с дълъг ник 

# 136
  • Варна
Честит празник, Люсил! Много слънце да те огрява и по вода да ти върви! Simple Smile

Споделям, че днес станах кръстница на малка 2-годишна госпожица. Дядо поп обяви, че всички зли духове вече са прогонени и като ревна това дете! Simple Smile Като си помислиш, сигурно си е страшничко плешив възрастен мъж с шкембе като в девети месец да ти говори за дяволи и други страшилища. Като излязохме от църквата и отидохме в ресторанта-градина от небето потече порой. Детето тичаше под дъжда и се радваше. Явно небесното кръщене й хареса повече от църковното.

Сега трябва много да слушам и да водя малката по пътя на доброто, защото "вече съм й духовна майка, свързана с нея за цял живот, а родителите - те са до време и връзката с тях е само материална" според дядо поп.  Mr. Green

# 137
 имам двама големи кръщелници, този, който е далеч от мен, не пропуска да засвидетелства уважение. Доволна съм.
доволна съм и споделям, че неизвестен съсед озвучава културно квартала с Любе. Романтика такая...

# 138
  • Майничка
...доволна съм и споделям, че неизвестен съсед озвучава културно квартала с Любе. Романтика такая...
Тити, ако беше в Пловдив, щях да си призная веднага. Laughing

# 139
Затънала съм в сайтове за играчки, този месец ми побеля косата.
Ако дойдете на мойта ви съветвам да забравите за сайта 1001 играчки, защото са измамници.

# 140
Как беше онова  newsm78
Непосилната лекота на битието
Мда
Мързеливи летни дни в прованса, с леки тропически дъждовни отклонения, за да си поемем въздух и да си домързелуваме

# 141
Утре (т.е. днес) има ли забрана да си къркаме на обществени места или вече не?

# 142
Според кмета
Нашият издал заповед със забрана, но има уточнение, че въпросната не важи за предварително уговорени семейни тържества
Утре сме на такова събитие и имаме уверението на хората от кръчмата, че няма проблем

А и да има - кой ли я спазва, те алкохол на непълнолетни продават, едни избори ще ги спрат

леле, Марадона, за пръв път ти кликнах в подписа, къде съм бляла

# 143
Според кмета
Нашият издал заповед със забрана, но има уточнение, че въпросната не важи за предварително уговорени семейни тържества
Утре сме на такова събитие и имаме уверението на хората от кръчмата, че няма проблем

А и да има - кой ли я спазва, те алкохол на непълнолетни продават, едни избори ще ги спрат

леле, Марадона, за пръв път ти кликнах в подписа, къде съм бляла

Ясно. Нашият кмет най-много да каже: " ние им забраняваме алкохола, те им го продават"

ПП Кво ми е на подписа?

# 144
Сега. И да убеждавам себе си и околните, че не съм такава, няма да мине. По обяд слънцето жареше, направо щипеше по кожата. До степен, че Горд измрънкя /всъщност май без грам съжаление/ "А пита ли ме мен някой как се живее цял живот под такъв пек". След няма и час се посмрачи, позаваля и вечерта остана не просто хладна, а направо студена. Провали ми плановете времето, поне при мен са само плановете, не ми се мисли какво прави подобно непостоянство с нечий живот. Мдам. Преди около два месеца, при сходна прогноза, споделих РД-то на свекърва ми. Всъщност жената май не е толкова кофти...?!

Благодаря за поздравите и пожеланията! Искам и аз да поздравя - Ео за дипломирането, Даф за бебо, Лилибон за кръщелничеството, ох, и още имаше, но ще трябва да си припомня материала.

# 145
Честит празник, Люсил! Много слънце да те огрява и по вода да ти върви! Simple Smile

Споделям, че днес станах кръстница на малка 2-годишна госпожица. Дядо поп обяви, че всички зли духове вече са прогонени и като ревна това дете! Simple Smile Като си помислиш, сигурно си е страшничко плешив възрастен мъж с шкембе като в девети месец да ти говори за дяволи и други страшилища. Като излязохме от църквата и отидохме в ресторанта-градина от небето потече порой. Детето тичаше под дъжда и се радваше. Явно небесното кръщене й хареса повече от църковното.

Сега трябва много да слушам и да водя малката по пътя на доброто, защото "вече съм й духовна майка, свързана с нея за цял живот, а родителите - те са до време и връзката с тях е само материална" според дядо поп.  Mr. Green
Ели, честито ти кръщелниче, дано дългиии години го водиш по светли пътища. Успех и радост по пътя!   bouquet

# 146
Люсил, честит празник! Нови хоризонти и сбъднати мечти!
Може да е на патерици, но е от сърце, да знаеш!
Lilibon, честито! Да станеш духовна майка е нещо много специално.
Марадона, и аз се зазяпах в подписът ти. Пусто женско любопитство!
Споделям ароматът на кафе, хладния уътинен ветрец и очакването да се случи нещо хубаво.
Снощи поизлязохме малко с децата. Учудих се, че алкохол се сервираше и продаваше свободно. А продавачът ни уверяваше, че тази забрана вече била отпаднала. Избори, не избори...

# 147
Заплашително се превръщам в домакиня  Laughing Тази сутрин правих тутманик за закуска. Стана разкошен. Народа се измъкна от леглата заради чудната миризма. Не остана нищо в тавата.

А снощи за сефте ядох суши и останах приятно изненадана. Не го ядох с клечки, че имаше опасност да си хапнат и от съседната маса Laughing

# 148
  • Кацнала на едно дърво.
Днес пък ще кръщават моите тролове.  Grinning И стария дон с тях. В нашето семейство само аз съм кръстена. 1985 ли беше?  newsm78 Баща ми извика попа на селото (поп Любе, много колоритна личност, бог да го прости) у нас. Кръстник ни беше един гръцки художник. Майка направи питка. Понеже това бяха първите й опити в месенето (после стана виртуоз), питката не се получи много питчеста. Беше твърда и тежка като камък.
И когато попа (посред церемонията) поиска питката, майка му я подаде. Попът залитна. Толкова тежка беше.  hahahaГолям майтап.
После не можа да бодне свещ в питката, та я дълбаха с някакъв остър инструмент за литография.  Joy
Когато трябваше да се отвори виното, попът с майсторски жест запретна расото и трясна бутилката в подметката си. Тапата изхвърча. Гърците бяха възхитени. Както и всички останали, де.  hahaha
Била съм на много свети кръщения (аз съм два пъти кръстница), но на такова весело не съм.
П.П. Тъкмо щях да питам, това суши вчера от Варна ли дойде?  Party Има полза да стоиш на балкона с отворена уста.  Party

# 149
Значи до теб е стигнало. Тайно се надявах да е кацнало в аквариума с хищната пираня и тя да е замаскирала ситуацията  Laughing

Успешно тролско кръщене ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт